• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

ya bende çok merak ettim,,umutla işe yaradı haberini bekliyorum umarım bunu dyacagımız bir arkadaşımız olur...gerçkten insanın iç huzurunu bozuyor özellikle en görünen yerde yüzünde çıkan kahrolası tüy kada kıl yaratıkları bitin artık yaaa :(( 1 sene lazere gittim 9-10 seans tamamladım azalmadı inceldi ama sonra korkunç son,,olmayan yerde bile siyah kalın kılcıklar fışkırdı ayrıyeten bide lekelerde oluştuki psikolojim bozuldu her aynaya baktgımdakendmden igreniyorum siyah kıl kökleri ve maalesef geçmeyenlekeler,, lazeri yaklaşık 3 senedr uygulamıyorm 2 güne bir cımbızla buluşuyoruz tabi kılcıklar daha mutlu oluyolar çünkü daha çok çoğldılr şimdi araştırıyorm iğnelimi denesem dye yada lazere acaba devammı etsem kar
ar veremedm bir umut dedik bu tüylere %100 son olacak kremden gelecek hayırlı haberi bekliyoruz inşlh ii sonç alınır herkese deva olurr,, thankss...

canım benim ya neden psikolojini bozuyosu ki takma o kadar bu kıl tüy meselesi herkeste var yani biraz zahmetli de olsa bişeyle onları yok edebiliosun çok şükür kalıcı kötü birşey olmasında yüzünde ... imkanın varsa gidersin uzman bi lazerciye doktora o halleder. allah başka sıkıntılar vermesin o kadar bozma moralini. kadınlar her zaman güzeldir;)

sene olmuş 2012 hala su istenmeyen tüylere bi çare bulamadılar ya ona yanarım......bu kadar mı zor. Bu ürüne inanmaktan baska çare yok.Çok iddallılar ama bi güzel haber duyabilsek keşkee

o kadar kötü ve moral bozucu bişeyki insanın hayal kurmasını bile engelliyo bunu yaşamayan bilemez baş ağrısı değilki ilaç alınca geçsin

o kadar kötü ve moral bozucu bişeyki insanın hayal kurmasını bile engelliyo bunu yaşamayan bilemez baş ağrısı değilki ilaç alınca geçsin

aynen öyle canım insanın sosyal hayatını çok etkiliyo.sen kullanıyodun bu seti nasıl şimdi sonuç hiç bi değğişiklik yokmu

ya bende çok merak ettim,,umutla işe yaradı haberini bekliyorum umarım bunu dyacagımız bir arkadaşımız olur...gerçkten insanın iç huzurunu bozuyor özellikle en görünen yerde yüzünde çıkan kahrolası tüy kada kıl yaratıkları bitin artık yaaa :(( 1 sene lazere gittim 9-10 seans tamamladım azalmadı inceldi ama sonra korkunç son,,olmayan yerde bile siyah kalın kılcıklar fışkırdı ayrıyeten bide lekelerde oluştuki psikolojim bozuldu her aynaya baktgımdakendmden igreniyorum siyah kıl kökleri ve maalesef geçmeyenlekeler,, lazeri yaklaşık 3 senedr uygulamıyorm 2 güne bir cımbızla buluşuyoruz tabi kılcıklar daha mutlu oluyolar çünkü daha çok çoğldılr şimdi araştırıyorm iğnelimi denesem dye yada lazere acaba devammı etsem kar
ar veremedm bir umut dedik bu tüylere %100 son olacak kremden gelecek hayırlı haberi bekliyoruz inşlh ii sonç alınır herkese deva olurr,, thankss...

canım sen önce bir dermatoloji uzmanına görün ,çünkü yazdıklarına göre senin sorunun hiçde kıl tüy sorunu değil
bakarsın ilaçlarla düzelebilecek bir sorundur ,
ayrıca aldırmak istersen kuaföre gitmeni tavsiye ederim hem çok pahalı değil hemde uzun süre temiz kalıyor
zaten oldum olası şu lazere gıcığım hepten karalama kampanyası açıcam:47:

ayrıca şöyle bir link vereyim inceleyin birşey kaybetmezsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

çok işe yarıyor ,size şöyle bir örnek vereyim benim malum bölgemdeki tüylerim yani kıllarım traş etmekten neredeyse eşimin sakalları gibi olmuştu:14: bu yöntem sayesinde çok seyreldi vede yumuşacık tüyler haline geldi 4 aydır uyguluyorum bundan öncede yaklaşık 1 yıldır regl dönemi sonrasında alıyordum ve gerçekten çok işe yarıyor tavsiye ederim::):

Son düzenleme:
En fazla tüyleri inceltir diye düşünüyorum; o da kullandığınız sürece...Bıraktığınız, jiletlediğiniz anda herşey eski haline döner. Vücutta ki her hücre belli bir zaman sonra yenilenir. Bu kıl kökleri için de geçerli. Fakat kıl kökünü yüksek ısıyla yakarsanız deforme olur ve eski fonksiyonuna asla dönemez. Bu yüzden en etkili yöntem lazer epilasyondur arkadaşlar. Hem paranız hem sabrınızı tüketmeyin. O parayla yüz bölgesi 3 seans lazer epilasyonu karşılayabilirsiniz..

canım benim ya neden psikolojini bozuyosu ki takma o kadar bu kıl tüy meselesi herkeste var yani biraz zahmetli de olsa bişeyle onları yok edebiliosun çok şükür kalıcı kötü birşey olmasında yüzünde ... imkanın varsa gidersin uzman bi lazerciye doktora o halleder. allah başka sıkıntılar vermesin o kadar bozma moralini. kadınlar her zaman güzeldir;)

haklısın katılıyorum kendine bakan her kadın herzaman güseldr sadece bazı anlarda kendini güsel bulmaz eger bide takıntı yapmışsa işte ben bu haldeym sanırım kıllara takıyorum gıcıkk alıyorum onlardn :P evet farkında oldum bu site sayesnde bnm gibi pekçok madur var bu konuda,,Allah başka sıkıntılardan korusun tabi herkesi ama neolurrr bu kalıcı tüylerdende kurtarsın..bide uzman diye görünen ve bilinen lazer merkezine gittim kime güvenebilirm bilmiyorum neyse tşkr ederim ilginize takmamaya çalışacam dicem ama ben bile inanmıcam sanırım ,,mersi :)

bende cok takıyrumm ve bu kıllardannn nefrettttttttt edıyorumm :54: keske bı cozum cıksa guvensek ve kurtulsakkkkkk

canım sen önce bir dermatoloji uzmanına görün ,çünkü yazdıklarına göre senin sorunun hiçde kıl tüy sorunu değil
bakarsın ilaçlarla düzelebilecek bir sorundur ,
ayrıca aldırmak istersen kuaföre gitmeni tavsiye ederim hem çok pahalı değil hemde uzun süre temiz kalıyor
zaten oldum olası şu lazere gıcığım hepten karalama kampanyası açıcam:47:

ayrıca şöyle bir link vereyim inceleyin birşey kaybetmezsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

çok işe yarıyor ,size şöyle bir örnek vereyim benim malum bölgemdeki tüylerim yani kıllarım traş etmekten neredeyse eşimin sakalları gibi olmuştu:14: bu yöntem sayesinde çok seyreldi vede yumuşacık tüyler haline geldi 4 aydır uyguluyorum bundan öncede yaklaşık 1 yıldır regl dönemi sonrasında alıyordum ve gerçekten çok işe yarıyor tavsiye ederim::):

arkadaşada sölediğim gibi cnm giittiğim yer uzman bir dermatolog idi lazer merkezi yani lazer en iyyi çözm diye anlatıldı inandım tabiki yarayan kişilerde var sanırım bnm tenm inatçı üretmeye devam etti seanslar bitmesine ragmen nese sonra 2 sene hiçbir uygulama yatrmadım cımbız dışında ve lazer yapılan yerlerde renk koyulaşması oldu bunun içinde lekeler geçsin diye devlet hastanelerinde bulunan 4 ayrı cilt doktoruna başvrdm leke için krem yaıp bide kıllar için senbilrsn istr lazer istr iğneli deyip yolladrlr bu arada hormonlarmda sorun yok tahllde yapldı,,kremler denendi maalesf hiçbiri fayda olmadı hala kıllar hala lekeler dururyo,,çok uzttım galiba nese yani her yolu denemekten artık çekinmiyoz kurtulma inancı ile dediğnide uygulamak isterim teşşkrler sizede sonç ii olr umarım :)

arkadaşada sölediğim gibi cnm giittiğim yer uzman bir dermatolog idi lazer merkezi yani lazer en iyyi çözm diye anlatıldı inandım tabiki yarayan kişilerde var sanırım bnm tenm inatçı üretmeye devam etti seanslar bitmesine ragmen nese sonra 2 sene hiçbir uygulama yatrmadım cımbız dışında ve lazer yapılan yerlerde renk koyulaşması oldu bunun içinde lekeler geçsin diye devlet hastanelerinde bulunan 4 ayrı cilt doktoruna başvrdm leke için krem yaıp bide kıllar için senbilrsn istr lazer istr iğneli deyip yolladrlr bu arada hormonlarmda sorun yok tahllde yapldı,,kremler denendi maalesf hiçbiri fayda olmadı hala kıllar hala lekeler dururyo,,çok uzttım galiba nese yani her yolu denemekten artık çekinmiyoz kurtulma inancı ile dediğnide uygulamak isterim teşşkrler sizede sonç ii olr umarım :)

Arkadaşa katılıyorum lazerin sağlıklı olMAdığını düşünenlerdenim.
Sonuçta ışın bu, ne yapacağı belli olmaz neye zarar veriyor bilinmez.
Doktorlar da bilimsel sonuç gelmedikçe evet zararlı demezler.
Ama o bilimsel sonuçların düzenlenmesini de belli çevreler engelliyor kolaylıkla biliyoruz.
Her neyse herkes kendi yöntemini belirler herkese bu yolda kolaylıklar.
Yalnız benim de en ürktüğüm şeylerdendir bu leke kalması vs.
Arkadaşım çok iyi bir cilt uzmanına görünsen, belki düzelme olur geç kalma daha fazla bekleme yeniden git bence.

Arkadaşa katılıyorum lazerin sağlıklı olMAdığını düşünenlerdenim.
Sonuçta ışın bu, ne yapacağı belli olmaz neye zarar veriyor bilinmez.
Doktorlar da bilimsel sonuç gelmedikçe evet zararlı demezler.
Ama o bilimsel sonuçların düzenlenmesini de belli çevreler engelliyor kolaylıkla biliyoruz.
Her neyse herkes kendi yöntemini belirler herkese bu yolda kolaylıklar.
Yalnız benim de en ürktüğüm şeylerdendir bu leke kalması vs.
Arkadaşım çok iyi bir cilt uzmanına görünsen, belki düzelme olur geç kalma daha fazla bekleme yeniden git bence.

kesınlıkle sana katılıorum lazer kadr zararlı bır makıne daha olamaz hücreleri öldürüyor.cilt kanserine sebep oluyor..zaten kasnser cagındayız ııce kapı açıyoruz..tercıh edılmemesı greken bır yöntem bence ama yınede yapanlarada saygı duyarm..ben dermonoxcuyum ve cooook mutluyum ürünümle inşalah böle devam eder:)

kesınlıkle sana katılıorum lazer kadr zararlı bır makıne daha olamaz hücreleri öldürüyor.cilt kanserine sebep oluyor..zaten kasnser cagındayız ııce kapı açıyoruz..tercıh edılmemesı greken bır yöntem bence ama yınede yapanlarada saygı duyarm..ben dermonoxcuyum ve cooook mutluyum ürünümle inşalah böle devam eder:)[/QUOTE canım dermonoxdan memnunmusun işe yaradımı ayın birini bekliyorum eşim maaş alır almaz bende alıcam senden cevap bekliyorum ne zamandır kullanıyousun ne kadar azalma oldu bide hangi bölgende kullandın çok soru sordum galiba kusura bakama emin olmadan almak istemiyorum

kesınlıkle sana katılıorum lazer kadr zararlı bır makıne daha olamaz hücreleri öldürüyor.cilt kanserine sebep oluyor..zaten kasnser cagındayız ııce kapı açıyoruz..tercıh edılmemesı greken bır yöntem bence ama yınede yapanlarada saygı duyarm..ben dermonoxcuyum ve cooook mutluyum ürünümle inşalah böle devam eder:)[/QUOTE canım dermonoxdan memnunmusun işe yaradımı ayın birini bekliyorum eşim maaş alır almaz bende alıcam senden cevap bekliyorum ne zamandır kullanıyousun ne kadar azalma oldu bide hangi bölgende kullandın çok soru sordum galiba kusura bakama emin olmadan almak istemiyorum

mhenk sımdı burdan tek tek yazmam uzun olur ama ben bunların hepsını dermonox kullanan varmı dıe bır konu baslıgı var orda yazdım hatta en son dun gece yazmıstm cvp..ordan takıp et benı ama yınede şöle söyleyım ooo süper gıdıor demıorum ama azda olsa gelısme var zaten epılamor gıbı 21 gunde bıtecegını sölemıor urun :)

İlgili ürünün satıcısı olduğuna ve buraya reklam yapıp para kazanmaya geldiğinize adım gibi eminim! Biraz saf saf bilmiyormuş gibi yapmalar, ilk postunun bir ürün hakkında olması, ürün hakkında fazlacaaa bilgi sahibi olmak ve her sorulan soruya neredeyse anında yanıt vermek. Lütfen, buradaki kadınlar gerçekten denedikleri, fayda gördüklerini birbiriyle paylaşıyor. Emin olmadığınız, satışı yaptığınız ürünü; samimiyet faydalanarak burada pazarlamaya çalışmayın.

arkadaşlar daha ilk konum benim. Geçenlerde tv de bi programa rastgeldim ve bir adam vardı tüylerle ilgili birşeyler anlatıyordu ve benimde yüzümde çok olmasada oldugu için ilgimi çekti dinledim ve inanasım gelmedi..Çünkü idda eddiği şey çok büyük.Ürünün adını söylebiliyormuyuz bilmiyorum.O yüzden simdi söylemeyeyim.200 tl civarı bişey ve bi set ve herşey bitkisel..idda eddiği şeye göre ağdayı yapıosun ağdayıda zaten kendileri gönderiyorlar bitkisel bi ağda ve verdikleri kremi 21 gün sürüyorsun ve o bölgede bir daha tüy çıkmıyor! Ben sitesine girip online müşteri hizmetiyle konuştum yani bu ürünü aldığımızda uyguladığımız bölgeye son agadamızmı olacak diye evet dedi ve %100 garanti veriyorlar..ben almayı düşnüyorum çünkü yöntemlerini herşeyi büyük bi netlilikle kararlılıkla belirtiyorlar. ve ilgide çok büyükmüş gerçekten.Sizden belki kullanan olmuştur varsa yorumlarınızı alabilirmiyim..gerçekten merak ediyorum.Çünkü dogruysa hem iğneli oprs. hemde lazer tam anlamıyla tarih olur!

Back