istenmeyen tüylere %100 son!

Kullananlar 1 ay sonra ne sonuç alacaklar gerçkten çok merak ediyorum.Nolur bu sefer başaralm ne kadarsa vermeye razıyım

bence 21 gün sonra 1 hafta daha bekledikten sonra sonucu yazsın 1 ay tamamlanmış olur.bakalım uygulamalar bittikten sonraki günler önemlii

kılzar benim kıllar daha 21 gün dolmadan çıkmaya başladı moralim çok bozuk ...

Canım moral bozmak yok.Mutlaka bi kerede bitmyecektir.Zaten tanıtım sitesindede yazıyor.Deri altında kalan tüyler bi kez daha çıkıcaktır diye.Şuan için önemli olan ne kadar ve ne derece güçlü çıktığı.Pes etmek yok :)

21 gün diyoruz ama bu aslında bir kıstas olmamalı bence elinizdeki krem bittimi ,en azından bitene kadar devam edin ,misal ağda yaptığınız zaman köklerde yeni oluşmuş kıllar olabilir belki onlardır bitene kadar yılmayın devam edin bilgi almak için telefonla arayınızda ,bunlardaki mantık kıl köklerini doyduğuna ikna etmekti ,çok iyi yedirmek gerekiyor ,dermonox ta ise güya kökleri yok ediyormuş devam pes etmeyin lütfen

milida bencede arkadaslar haklı karar vermek için 21 gün erken normal zamandada agda yaptıktan sonra bir hafta içinde tüylerim tekrar çıkmayay baslıyor benim bunlar aldıklarım degil tabiki diger çıkanlar oluyor...seninde böyle olabilir biraz daha sabret derim bende

Milida ümidini kesme.Dedikleri gibi alınan tüy o kadar çabuk çıkmaz.Onlar ya çıkmayanlardır yada kökünden alınmayanlardır.Bak hepimiz senden güzel haberler bekliyoruz :)

Normalde tüm tüylerin çıkması için iki ay beklemek gerekiyormuş, demek ki sonradan çıkanalr onlar. Öyle olsun nolur yaa.

kılzar benim kıllar daha 21 gün dolmadan çıkmaya başladı moralim çok bozuk ...

milida selam ben epilamor değil dermonox kullanıyorum ama yınede cvplamak ıstedım..yanlış hatırlamıorsam hormonal sorunlar vardı sendede..benımde oyle ve epılamor ıcın aradığımda urunu 2.kez kullanmanız yanı ıkıncı bır 21 gunluk perıyot denemenız gerekebılır demıstı(hormonal bozukluk oldugu ıcın ) o yuzden hıc sıkma canını azımle devam et ayrıca arkadasların dedıgı gıbı arkadan gelen kıllarıda unutmamak gerek kesın sonuc ıcın kesın bı 2 3 ay devam et derım cnaım

kızlar bu kıl tüy meselesini bu kadar dert etmeyin.. kesin çözüm bulamıyorsak her ay gideriz kuaföre aldırırız.. ne var ki bunda ayda bir defa acıya katlanırız artık, kaldı ki nelere katlanmıyoruz şu hayatta :)) biri demiş sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum diye.. benden tavsiye bu kadar dert etmeyin bu meseleyi.. hayatta dert dilecek o kadar çok şey varken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…