kızlar bende lazer yaptırıyorum ama sanki hiç değişiklik olmadı. 2. seans bitti ama ben fark görmedim( neden acaba
olur olur daha 2 seans gitmişsin.. kullandıkalrı cihazın seviyesini arttır daha kısa sürede biter...
son durum benim kıllar aynen çıktı ALLAH onları bildiği gibi yapsın insanların umutlarıyla oynuyorlar ne yapacağımı bilemiyorum
selam lagrima acaba gittiğin yerde hangi cihazı kullandıklarını ve derecesi ne kadar dı paylaşabilir misin . cihazın markası ve epilasyonu yapnın bilen biri olması çok öneemliymiş bi de ortalama ne kadara mal oldu sana ?? bazı yerler düşük seviye uygulayp seansları uzatmaya çalışıolarmışmerhaba kızlar bastan sona okudum lazer hakkında da baya kötü şeyler yazmışsınız yapmayın amaa ben yaptıralı yıllar oldu lazeri cilt kanseri olcam diyemi bekliyim.. bu ürün hakkında fikrim yok ama lazer gayet iyi ve % 100 çözüm gittiğin yer kullanılan makina ile mi alakalı bilmiyorum ama 9 sene oldu hala çıkmadı. çok şükür böyle baya mutluyum.. bir zararınıda görmedim artı bana yapan kişi doktordu ve kendi 13 yasındaki kızına bile yaptı.. bence karalamayın işine yarayacak cok insan varr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?