istenmeyen tüylere %100 son!

olur olur daha 2 seans gitmişsin.. kullandıkalrı cihazın seviyesini arttır daha kısa sürede biter...
kızlar bende lazer yaptırıyorum ama sanki hiç değişiklik olmadı. 2. seans bitti ama ben fark görmedim ( neden acaba

olur olur daha 2 seans gitmişsin.. kullandıkalrı cihazın seviyesini arttır daha kısa sürede biter...

inşallah canım yaaa.. o değilde bıktım artık. malum lazer için jilet kullanmak gerekiyo. ve bu durumdan hiçççç haz almıyorummm

bir sene boyunca çıkıp çıkmadığı hakkında bilgim yok ama ürün tanıtımında 1 sene boyunca ağda gereksinimi karşılıyacağını söylüyor.

son durum benim kıllar aynen çıktı ALLAH onları bildiği gibi yapsın insanların umutlarıyla oynuyorlar ne yapacağımı bilemiyorum

21 gün kullandınızmı düzenli olarak. ? hem hormon bozuklugu var diyorsunuz...bence bukadar kesin konuşmayın

selam kizlar.bende simdi izledim bu ürünün reklamini.bir an cok heveslenmistim ama galiba yine hayal kirkligi bir ürün bu.kullanan arkadas devam ediyormu acaba?

bu ürüne inanyorum ben ya bi alabilsem zaten deneyipp paylaşcam hemen.. 1 arkadas kulland oda 21 günü doldurmadı bile . bu yüzden hemen umutsuz düşünmek istemiyorum.bence bu üründe iş varrrr baska kullanan olsa keskee de ögrensek.

selam lagrima acaba gittiğin yerde hangi cihazı kullandıklarını ve derecesi ne kadar dı paylaşabilir misin . cihazın markası ve epilasyonu yapnın bilen biri olması çok öneemliymiş bi de ortalama ne kadara mal oldu sana ?? bazı yerler düşük seviye uygulayp seansları uzatmaya çalışıolarmış (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…