• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

o kadar çok kür var ki tüyler için sonuç alamayınca bıkıyor insan.. faydasını görürsün belkı canım, ben birde lazer yaptırıyordum, ilk gittiğim yerde sonuç görmedım fazla ama ıkıncı gıttıgım yerde neredeyse tüylerımın %80 i azaldı.. lazeri tek kurtulus olarak göruyordum bu ürün işe yararsa bir arkadasımızın dedıgı gibi lazer tarih olur :21:

hiç sorma bioder kullandım karınca yumurtası yağı kullandım hiç mi azalmaz bi kıl bile azalmadı.verdiğimiz paralara yazık sen kullan bu ürünü sonra burada paylaşırsın

ya böyle çok reklamlar çıkıyo.ama sonra bakıyosun.boş
ama kullanıpta işe yarayanlar warsa ne güzel.

Valla ben dermonox diye bir krem sipariş ettim. Televizyonda gördüm. 49 TL ye aldım. oda %100 garanti veriyor. Hiç deneyen varmı?

kızlar bende bitkiderman aldım bikaç sefer kullandım ama onda bile çok etkili yüzümdeki tüyler için kullanmıştım çıkma zamanı bile 2 katına kadar çıktı ama benim üşengeçliğim sürekli kullanmadım krem yatıyor evde :(

arkadasım inşallah isteğin sonucu alırsın gelişmleride paylaşırsan çok sevinirim.. ben bu ürüne iananıyorum çünkü bilimsel açıklamasını yapıyor tüylerin nasıl yok edecginin ve herkes boşa %100 garanti veremez ellerinde patlar olay..bu yüzden bu ürüne inanıyorum bide alabilsem güzel olucak. gelişmleri beklyorum..:)

merhb kızlar.bende avonun tüy dökücüsünü kullandım kokusu çokk iğrenç dayanamadım bırakdım.eski usule devam ediyom .:(

bende lazer epilasyona başladım. Kremlerle %100 geçmesi mantıklı gelmiyor.
İnşallah kullananlar faydasını görür.

umarim dogrudur cunku gercekten bu kil tuy bikiyo insan her defa almayii.. kizlar kullanan olursa lutfen yazmayi unutmasinlar. bende almayi dusunuyorum..

bana sempremaj daha güvenilir gibi geldi ama dermonox için bilgi amaçlı telefon ettiğimde yetkili kişi en geç 2 ay içinde % 100 biter bitmez ise tüyler boş kutuyu yollayın paranızı iade edelim dedi o derece güveniyor güya ben şuan alamıyorum ,eli bol olup alan arkadaşlardan olumlu sonuç gelirse ona göre alacam

bana sempremaj daha güvenilir gibi geldi ama dermonox için bilgi amaçlı telefon ettiğimde yetkili kişi en geç 2 ay içinde % 100 biter bitmez ise tüyler boş kutuyu yollayın paranızı iade edelim dedi o derece güveniyor güya ben şuan alamıyorum ,eli bol olup alan arkadaşlardan olumlu sonuç gelirse ona göre alacam

arkadaşım bu dermonox eczanelerde satılıyomu biliyomusun yoksa sayfasından mı şipariş etmek gerekiyo

arkadaşlar sempremaj ürün değişikliği yaptı ben ilk onlardan aldım fakat ürün deiğişikliğini görünce neden dedim araştırdım epilamor şişrketini aradım sempremajdan bahsettim aynı anlatım fakat isim değişikliği var dedim güvenim sarsıldı falan filan korkularımı endişelerimi bildirdim ve durumumun gerçekten psikolojik rahatsızlıklara kadar çıktığını anlattım ve güvenebilmem için beni ömer faruk acartürkle görüştürün dedim bana döneceklerini söylediler.. sonra ömer bey yayına çıkıyo diye görüştüremiyoruz dediler ... fakat size bi ayrıcalık formülü bulan kişiyle görüştürebiliriz başta inanmadım sonra aradı beni ve kendiyle ilgili bütün bilgileri verdi ...neymiş biliyomusunuz önce bu formülü bulan k,işiler sempremajla anlaşmışlar fakat aralarında her negçtiiyse yollarını ayırmışlar ve şuanda formülün ismi epilamor profösöre sordum elimdekini iade edip epilamor alayımmı dedim hayır dedi ilk tanıtımı yapılan içerisinde ağdası bulunan benim formülümdür rahatlıkla kullan dedi ve kesin sonuç alacağımı söyledi yanlız içerinde buluna ağdayı ağda makinasıyla beraber bir kuaföre yaptırmamamı önerdi anlacağınız ben başta oyüzden sempremaj diyordum face sayfalarına bakın isterseniz ilk formülün bilgileri değil ordaki bilgiler yani alacaksanız epilamor alın bende yarın yaptırıp ertesi gün kullanmaya başlıycam benim durumum biraz daha farklı çok sıkıntı çekiyorrum bu kıllardan dediğim gibi duanıza ihtiyacım var ....biraz uzun oldu ama sizi bilgilendirmek istedim bunlarıda yazınca sanki bu ürünü satan kişim olarak hissettim..yanlış anlaşılmak istemem bende sizin gibi bi müşteriyim ama fark ben daha fazla araştırdım galibaa...iyi günler dilerimmm:)umarım herkes bu dertten kurtulurrr

arkadaşlar sempremaj ürün değişikliği yaptı ben ilk onlardan aldım fakat ürün deiğişikliğini görünce neden dedim araştırdım epilamor şişrketini aradım sempremajdan bahsettim aynı anlatım fakat isim değişikliği var dedim güvenim sarsıldı falan filan korkularımı endişelerimi bildirdim ve durumumun gerçekten psikolojik rahatsızlıklara kadar çıktığını anlattım ve güvenebilmem için beni ömer faruk acartürkle görüştürün dedim bana döneceklerini söylediler.. sonra ömer bey yayına çıkıyo diye görüştüremiyoruz dediler ... fakat size bi ayrıcalık formülü bulan kişiyle görüştürebiliriz başta inanmadım sonra aradı beni ve kendiyle ilgili bütün bilgileri verdi ...neymiş biliyomusunuz önce bu formülü bulan k,işiler sempremajla anlaşmışlar fakat aralarında her negçtiiyse yollarını ayırmışlar ve şuanda formülün ismi epilamor profösöre sordum elimdekini iade edip epilamor alayımmı dedim hayır dedi ilk tanıtımı yapılan içerisinde ağdası bulunan benim formülümdür rahatlıkla kullan dedi ve kesin sonuç alacağımı söyledi yanlız içerinde buluna ağdayı ağda makinasıyla beraber bir kuaföre yaptırmamamı önerdi anlacağınız ben başta oyüzden sempremaj diyordum face sayfalarına bakın isterseniz ilk formülün bilgileri değil ordaki bilgiler yani alacaksanız epilamor alın bende yarın yaptırıp ertesi gün kullanmaya başlıycam benim durumum biraz daha farklı çok sıkıntı çekiyorrum bu kıllardan dediğim gibi duanıza ihtiyacım var ....biraz uzun oldu ama sizi bilgilendirmek istedim bunlarıda yazınca sanki bu ürünü satan kişim olarak hissettim..yanlış anlaşılmak istemem bende sizin gibi bi müşteriyim ama fark ben daha fazla araştırdım galibaa...iyi günler dilerimmm:)umarım herkes bu dertten kurtulurrr

milida bende sıkıntılıyım bu konuda o yüzden ne alıcağımı şaşırdım artık.vallahi inşallah faydasınu görürsünde bizlerde istifade ederiz sayende.ama ne olur lütfen kullandıktan sonra sonuca ulaştığında burada paylaş.Allah yardımcın olsun

saüol canım benim inan bana o kadar sıkıntıki keşke normal bacaktaki koladaki ne bilim göbekteki olsa inan bana sıkıntı yapmazdım ama açtığım konulara bi bak anlarsın ne derece sıkıntılı olduğumu inaşllah kurtulur ve sizide doğru şekilde bilgilendiririm.. ha unutmadan beyaz tv yi aç seda sayan saat 2 bucuk gibi ömer faruk acartürk gelebilir yine onuda bi dinle istersen dediğim gibi kullanıcam ve inşallah iyi haberlerle dönücem ama ancak 1 ay sonra yazarım size çünkü tam netice almadan kimseye boşyere umut vermek istemem tüysüz kılsız bir hayat dilerim :)

Son düzenleme:
seni anlıyorum canım bende tedavi görüyorum bu konuda tabi en azbiray geçmesi gerekir net olarak görmek için sonucu

bende de aynıı dertten var lazere gidiyorum ama inş. bu set kesin çözümse bunu alırım :( bizi unutma burda emi :43:

tabiki canım unuturmuyum ben bi,lirim bu durumun ne kadar ağır bir durum yaşattığını demin yine yayına çıktılar ayrıca lazere bende gittim ama azalma yerine çoğaldı bilgine canım yarın uygulamaya başlıyorum dua edin:(

Back