• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

arkadaslar daha uye olalı bır saat oldu..sırf bu konuda bende fıkır beyanında bulunayım dıye uye oldum yoksa catlardım orta yerımden :) umarım dogru yere mesaj yazıyorumdur!! bende bu konularda epey arastırmacı bır tıpım en son seda sayanı ızledım 2 gun once..daha sora danısma hattını arayıp sordum..bendede hormon bozuklgu var 2. yapısta kesın çözum %100 dıorlarkıııııı bu cok onemlı cunku ben baska bır yerde %100 lafını ne gordum nede duydum ıste bırde sempremej ve dermonox dıe urunde duydum onuda burda ogrendım..neyse konuya doneyım bu ömer farukun anlattıgı yontem mantıken dogru bence cunku kıl köklerını öldurmuyor ( bılıyorsunuz olen hucreler ılerde kansere neden oluyor) bunlar sadece ağda ıle aldıkları yerı doyuruorlar kılda ordan bırdaha cıkmıyor yanı bır nevı tıkama ıslemı yapılıyor..yapılan ıslem 4,5 sne once yapılmış 4,5 seneden oncesını bılen yok yanı..ama 4,5 sene oncekı deneklerde henuz tuy kıl cıkmamıs tabı dogruysa! neyse aradım fıyat sorayım dedım ıkı ayrı urun var bırı hassas bolgeler ıcın ( yuz genıtal bolge ve koltuk altı olmak uzere) bırde normal bolgeler ıcın var(kol bacak gobek vs ıcın ) ıkı urun ayrı ayrı 299 tl..ama ıkısını bırlıkte alırsan 500 tl..sımdı mantıga vurunca bır lazer epılasyn ıcın mıllet 1000 hatta 1500 tlyı gozden cıkartıyor bence 500 tl kendını haydı haydı amortı edebılecek bır mebladır hormonal bozuklugu olan ıcın bu 1000 tl ederkı yıne normal kesın cozumse ne alaaaaa ne ala..ha bırde bu dermonox var 49 tl gelin 50 yapalım düz hesap e buda aslında aynı mantık 50 lırayı nerelere vermıyoruzkı..bende bu mantıkla once dermonox alıp tek bır bölgemde kullanmaya karar verdım faydasını gorursem devam edecegım yok 500 tl nın yanında 50 tl daha kolay gelıyor bana..baktım olmuyor uzulmem cunku bu yolda cok para döktuk zaten bence deger..baktım buda olmuyor epilamorada varım arkadas denemekten bırsey kaybedılmez lazer yaptırıp vucudumdakı hucrelerı öldurmektense epılamor yada dermonoxla yollarını tıkamak bana cok daha mantıklı gelıyor..ha bırde dıp not musterı hızmetlerındekı bayan soledı lazer epılasyon ılerkı yıllarda cılt kanserıne neden oldugu ıcın tum turkıye genelınde yasaklanmıs makıneler toplatılıyormus arastırabılrsınız ıstersenızdedı..ama yapan yerler var hala dedı onlar yasal olarak yapmıyor yakalandıkalrında ceza yıyeceklerdır emın olun dedı. neyse arkadaşlar amacım kımseyı etkılemek degıl ama bende bıldıklerımı sızlerle paylaşmak ıstedım.icimi döktüm bır nevı :)))

kıl köklerini tıkamak ne derece doğru? bna hiç sağlıklı bi yöntem gibi gelmedi..doğal halinde tıkalı değillerse bunun bi sebebi vardır tıkandıkları zmnda mutlaka bi bedeli vardır diye düşünüyorum...

kıl köklerini tıkamak ne derece doğru? bna hiç sağlıklı bi yöntem gibi gelmedi..doğal halinde tıkalı değillerse bunun bi sebebi vardır tıkandıkları zmnda mutlaka bi bedeli vardır diye düşünüyorum...

şöyle dıyeyım kıl köklerını tıkamak yanlıs bır kelıme oldu aslında..yanı orayı her turlu vıtamıne suna buna doyuruyor kılda doydugu ıcın cıkmıyor olay tamamen bundan ıbaret

arkadaşlar sempremaj ürün değişikliği yaptı ben ilk onlardan aldım fakat ürün deiğişikliğini görünce neden dedim araştırdım epilamor şişrketini aradım sempremajdan bahsettim aynı anlatım fakat isim değişikliği var dedim güvenim sarsıldı falan filan korkularımı endişelerimi bildirdim ve durumumun gerçekten psikolojik rahatsızlıklara kadar çıktığını anlattım ve güvenebilmem için beni ömer faruk acartürkle görüştürün dedim bana döneceklerini söylediler.. sonra ömer bey yayına çıkıyo diye görüştüremiyoruz dediler ... fakat size bi ayrıcalık formülü bulan kişiyle görüştürebiliriz başta inanmadım sonra aradı beni ve kendiyle ilgili bütün bilgileri verdi ...neymiş biliyomusunuz önce bu formülü bulan k,işiler sempremajla anlaşmışlar fakat aralarında her negçtiiyse yollarını ayırmışlar ve şuanda formülün ismi epilamor profösöre sordum elimdekini iade edip epilamor alayımmı dedim hayır dedi ilk tanıtımı yapılan içerisinde ağdası bulunan benim formülümdür rahatlıkla kullan dedi ve kesin sonuç alacağımı söyledi yanlız içerinde buluna ağdayı ağda makinasıyla beraber bir kuaföre yaptırmamamı önerdi anlacağınız ben başta oyüzden sempremaj diyordum face sayfalarına bakın isterseniz ilk formülün bilgileri değil ordaki bilgiler yani alacaksanız epilamor alın bende yarın yaptırıp ertesi gün kullanmaya başlıycam benim durumum biraz daha farklı çok sıkıntı çekiyorrum bu kıllardan dediğim gibi duanıza ihtiyacım var ....biraz uzun oldu ama sizi bilgilendirmek istedim bunlarıda yazınca sanki bu ürünü satan kişim olarak hissettim..yanlış anlaşılmak istemem bende sizin gibi bi müşteriyim ama fark ben daha fazla araştırdım galibaa...iyi günler dilerimmm:)umarım herkes bu dertten kurtulurrr

kılar burda yanlış olmuş bir kuaföre yaptırmamı önerdi dicektim

bu konuda okadar çok hassasız ve o kadar çok aldatıldık ki hep acaba die yaklasıyoruz inşallah dogrudurda kurtuluruz hepimiz milida haberlerini bekleyenlerden biride ben olucam inş. olumlu sonuçlar alırsın canım

kızlar dün 4 aşamayı uyguladım akşamda kremi sürdüm bekleyip görücem ama şunu diyebilirim kremi sürdüğümde cildimin derinliklerine kadar indiğini hisettim umarım etkisni görürüm normalde çenemdekiler 5 6 günde çıkarlar ona göre anlarım merak etmeyin gelişmeleri an be an yazacağım ayrıva adam hergün yayınlarda eğer denildiği gibi değilse yok ederler adamıda şirketide gazamız mübarek olsun ve lazer de iğnelide tarih olsun inşallah...

kızlar dün 4 aşamayı uyguladım akşamda kremi sürdüm bekleyip görücem ama şunu diyebilirim kremi sürdüğümde cildimin derinliklerine kadar indiğini hisettim umarım etkisni görürüm normalde çenemdekiler 5 6 günde çıkarlar ona göre anlarım merak etmeyin gelişmeleri an be an yazacağım ayrıva adam hergün yayınlarda eğer denildiği gibi değilse yok ederler adamıda şirketide gazamız mübarek olsun ve lazer de iğnelide tarih olsun inşallah...

ay inşallaah, hadi bakalım sonsuza kadar kurtuluruz inşallah :nazar:

Ürünün içeriği yazıyor mu kızlar üzerinde? Neler var içinde güvenilir bir şey mi acaba?:44:

başladım bugün daha ama ne olucağını bende kesitremiyorum içimde bi his var sanki bu defa gerçekten kurtulucaz umarım hissetiğim gibi olur

Back