o kadar çok kür var ki tüyler için sonuç alamayınca bıkıyor insan.. faydasını görürsün belkı canım, ben birde lazer yaptırıyordum, ilk gittiğim yerde sonuç görmedım fazla ama ıkıncı gıttıgım yerde neredeyse tüylerımın %80 i azaldı.. lazeri tek kurtulus olarak göruyordum bu ürün işe yararsa bir arkadasımızın dedıgı gibi lazer tarih olur
bende lazer epilasyona başladım. Kremlerle %100 geçmesi mantıklı gelmiyor.
İnşallah kullananlar faydasını görür.
bana sempremaj daha güvenilir gibi geldi ama dermonox için bilgi amaçlı telefon ettiğimde yetkili kişi en geç 2 ay içinde % 100 biter bitmez ise tüyler boş kutuyu yollayın paranızı iade edelim dedi o derece güveniyor güya ben şuan alamıyorum ,eli bol olup alan arkadaşlardan olumlu sonuç gelirse ona göre alacam
arkadaşlar sempremaj ürün değişikliği yaptı ben ilk onlardan aldım fakat ürün deiğişikliğini görünce neden dedim araştırdım epilamor şişrketini aradım sempremajdan bahsettim aynı anlatım fakat isim değişikliği var dedim güvenim sarsıldı falan filan korkularımı endişelerimi bildirdim ve durumumun gerçekten psikolojik rahatsızlıklara kadar çıktığını anlattım ve güvenebilmem için beni ömer faruk acartürkle görüştürün dedim bana döneceklerini söylediler.. sonra ömer bey yayına çıkıyo diye görüştüremiyoruz dediler ... fakat size bi ayrıcalık formülü bulan kişiyle görüştürebiliriz başta inanmadım sonra aradı beni ve kendiyle ilgili bütün bilgileri verdi ...neymiş biliyomusunuz önce bu formülü bulan k,işiler sempremajla anlaşmışlar fakat aralarında her negçtiiyse yollarını ayırmışlar ve şuanda formülün ismi epilamor profösöre sordum elimdekini iade edip epilamor alayımmı dedim hayır dedi ilk tanıtımı yapılan içerisinde ağdası bulunan benim formülümdür rahatlıkla kullan dedi ve kesin sonuç alacağımı söyledi yanlız içerinde buluna ağdayı ağda makinasıyla beraber bir kuaföre yaptırmamamı önerdi anlacağınız ben başta oyüzden sempremaj diyordum face sayfalarına bakın isterseniz ilk formülün bilgileri değil ordaki bilgiler yani alacaksanız epilamor alın bende yarın yaptırıp ertesi gün kullanmaya başlıycam benim durumum biraz daha farklı çok sıkıntı çekiyorrum bu kıllardan dediğim gibi duanıza ihtiyacım var ....biraz uzun oldu ama sizi bilgilendirmek istedim bunlarıda yazınca sanki bu ürünü satan kişim olarak hissettim..yanlış anlaşılmak istemem bende sizin gibi bi müşteriyim ama fark ben daha fazla araştırdım galibaa...iyi günler dilerimmm:)umarım herkes bu dertten kurtulurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?