istenmeyen tüylere %100 son!

mektp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
102
0
46
İstanbul
arkadaşlar daha ilk konum benim. Geçenlerde tv de bi programa rastgeldim ve bir adam vardı tüylerle ilgili birşeyler anlatıyordu ve benimde yüzümde çok olmasada oldugu için ilgimi çekti dinledim ve inanasım gelmedi..Çünkü idda eddiği şey çok büyük.Ürünün adını söylebiliyormuyuz bilmiyorum.O yüzden simdi söylemeyeyim.200 tl civarı bişey ve bi set ve herşey bitkisel..idda eddiği şeye göre ağdayı yapıosun ağdayıda zaten kendileri gönderiyorlar bitkisel bi ağda ve verdikleri kremi 21 gün sürüyorsun ve o bölgede bir daha tüy çıkmıyor! Ben sitesine girip online müşteri hizmetiyle konuştum yani bu ürünü aldığımızda uyguladığımız bölgeye son agadamızmı olacak diye evet dedi ve %100 garanti veriyorlar..ben almayı düşnüyorum çünkü yöntemlerini herşeyi büyük bi netlilikle kararlılıkla belirtiyorlar. ve ilgide çok büyükmüş gerçekten.Sizden belki kullanan olmuştur varsa yorumlarınızı alabilirmiyim..gerçekten merak ediyorum.Çünkü dogruysa hem iğneli oprs. hemde lazer tam anlamıyla tarih olur!

Eşim İzlemiş Aramış Fiyatını Sormuş..
261 TL İdi Sanırım...
Ben Deneyeceğim...

arkadaşım kullnmaya basladıktan sonra burdada paylaşırmısın.Ben ögrenciyim ve bana göre yüksek bi para almam için biraz kısmam lazımm:) ve bu yüzden bilgiye ihtiyacım var.Bana çok inandırıcı geldiler ama yinede bilemiyorum.

her bölgeye uygulanabiliyo muymuş? Genital bölge, koltuk altı vs ? :44:

siteden bi alıntı yapıyorum:

Tüylenme sorunu iki ana başlık altında toplanabilir:

1- Aktif tüyler: Alındıktan veya traş edildikten sonra yenilenme sürecinde epilamoruzamaya müsait olup süreklilik arz ederler. Bu bölgeler yüz, boyun, kol altı ve bikini bölgeleridir.

2- Pasif tüyler: Alındıktan sonra, yenilenme sürecinde ilk boylarına kadar uzar ve ilk boya ulaştıktan sonra sabit kalırlar. Bu bölgeler; bacaklar, kollar, göbek ve göğüs ucu bölgeleridir.

Bu durumda, ürünümüz iki farklı esasa göre hazırlanmıştır. Aktif tüyler için Yüz ve Bikini Bölgesi İstenmeyen Tüylere Son Veda Seti, pasif tüyler için ise Vücut İstenmeyen Tüylere Son Veda Seti.

Eğer doğruysa ki inanmıyorum 261tl hiçbişey
Tek üründe bitiyor mu acaba?

bunu ilk defa duydum ama aynı özelliklerde sempremaj diye bişey çıktı ona benzer dermonox diye bişey çıktı % 100 etkili dedikleri

evet arkadaşlar ben dinledim adam diyordu tek bir üründe kesin çözümmüş.Ama aşırı hormanal bozukluklar varsa 2. ürüne gerek duyulabiliyormuş..oda hormanal bozuklukla alakalıymış tabiki..bencede süper birşey hemen almak istiyorum ama öğrencilik malum!

kullandıktan sonra lütfen etkisini bizlerle paylaş.zaten ağda yapıyoruz bare bi kesin çözümü olsun

inş. kesin çözümdür yaa.habersiz bırakmayın bizi kullandıktan sonra..

ben sipariş verdim ve bugün elime geldii sabırsızlanıyorum bir an önce kullanmak için inşallah %100 çözüm olurr

bende kollarımı aldım c.tesi günü soğan lapası çom işe yarıyo diye okudum bi forumda soğan sürdüm bakalım ile yarıcakmı bende tüylerimin uzamasını bekliyorum

bende kollarımı aldım c.tesi günü soğan lapası çom işe yarıyo diye okudum bi forumda soğan sürdüm bakalım ile yarıcakmı bende tüylerimin uzamasını bekliyorum

o kadar çok kür var ki tüyler için sonuç alamayınca bıkıyor insan.. faydasını görürsün belkı canım, ben birde lazer yaptırıyordum, ilk gittiğim yerde sonuç görmedım fazla ama ıkıncı gıttıgım yerde neredeyse tüylerımın %80 i azaldı.. lazeri tek kurtulus olarak göruyordum bu ürün işe yararsa bir arkadasımızın dedıgı gibi lazer tarih olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…