Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın olmak ne zor birşey yaaaa
Bi şu fazla kilolarıma birde ağda ya harcamadığım para kalmadı.Acısına dayanamıyorum.Kendim alamıyorum.Kuaföre gitmeye de çekiniyorum.Vallahi eşimle bu sebepten aram açıldı.Ne yapacağımı şaşırdım artık.
kadinlar kendine cok dert yapbu konulari halbuki erkekler o kadar takintili degil bu konuda...erkekler icin yaporuz cogu seyi ama onlar icin o kadar önemli degil...tabiki bakimli olcaksin...git kuaföre aldir cnm kilolu olman buna engel degil tüylerini aldir kuaföre inan tüyler gidince kendine güvenin gelcek ve esine daha cok yaklasabilceksin...erkekler aldatirsa cinselliktek aldatir sakin o hatayi yapma esinle arani acma...süpriz yap kocana bence...kuaföre git agda yaptir makyajini sacini yaptir adama his görün inan araniz düzelir...kendine güven bu positiv enerji esine yansicaktir :)
ben iki yıl boyunca limon tuz denedim. Jilet yapmışlığım olduğu için tüylerim kalınlaşmıştı bu iki yıl süresince ağdadanmıdır yoksa tuz limondan mıdır bilmem bir zayıflama oldu evet. Hatta bazı yerlerde mnik parçalar halinde tüy çıkmaz oldu ama belli ki bu yöntemin sonuç vermesi oldukça uzun zamana yayılacak..
şu anda lazer yaotırıyorum 2. seanstayım 300 tl verdim ama kesinlikle deydi. İki hafta önce 2. seans öncesi jilet yapmıştım ve o zamandan bu zamana hiçbir uzama yok sadece kökleri kaldı nokta nokta...
merhaba arkadaşlar... ben kullanmaya başladım ocak 15te,bugün ocak 26 yani 12 gündür kullanıyrm hiç aksatmadan.. tüylerimin çoğu çıkmaya başladı..ben 2 ay tüylerime dokunmadım ki hepsi çıksın ve öyle ağda yapayım diye.. bi kere ağdası normal sır ağdadan hiç farklı değil.. bi yere 10 defa yapın bişey olmaz dediler 2 defa yaptım bacaklarımın üstleri morardı.. yani söyleyebileceğim tam bi fiyasko.. ben çok tüylü biri değilim normalde..hiç memnun kalmadım ve hiçbi işe yaramaz bi ürün..paranıza yazık diyrm sadece..
kızlar merhaba ben geldim epilamoru denedim tüyler çıktı fakat sevindirici bişi var çok zayıf ve ince çıktılar elimdekini bitirinceye kadar deniycem daha sonra da sempremajı almayı düşünüyorum ne olursa olsun savaş açtım ya biticek ya biticek ama tüyler gerçekten zayıf çıktı çıkmayan yerlerde var haydi bu arada samyeli sende elindekini bitirinceye kadar kullan vazgeçme madem kalkıştık bişiye devam edelim bari
sen epilamor mü kullandın ? içinde ağda var demişsin ya epilamor da varmış galiba ağda öyle duymuştum. ben sempremaj aldım ağda yok bunun icinde. şimdi de kullanmak için senin gibi bütün tüylerimin çıkmasını bekliyorum. pek umudum kalmadı ama insallah bende ki işe yarar
Dileğim21 senden gelen olumlu olumsuz yorumları bekliyorum.bana da annem söyledi ara hemen sipariş ver dedi ama insan güvenemiyor bende hemen buraya baktım.çok heyecanlandırdı beni sanki kurtulacakmışız gibi geliyo umarım sende işe yararda bizde alıp kurtuluruz hemen.lütfen yazmaya devam et.şimdilik olumsuz bişey yok sanırım eğer dedikleri gibyse asrın buluşu
yazicam cnm...su anda koltukaltindaki tüyler cikmaya baslio gibi ama klavuzda yazdigi gibi kalin siyah olan tüyler önce icelip cikiomus sonra diyer kullanimda onlarda gidiyomus....bakalim ama normalde simdiye kadar cikmislardi simdi ise baya gecikmeyle geliyolar buda bi isaret sanki bilmiyorum genital bölgemdede su an bisey yok ins ise yarar ALLAHin izniyle :):):)
bu arada ben 15. günümdeyim...sisede pek bisey kalmadi ama 10 gün daha dayanir sanirim sonra duruma göre tekrar ismarlarim tek hassas bölge icin olan kremi...vücuda baslamadim henüz tüylerin cikmasini bekliyorum :) ordaki tüyler daha ince oldugu icin tek seferde ise yarayabilir ama koltukalti kalin oldugu icin tekrar yapmama gerek kalabilir :)
bitsede kurtulsak her ay her ay ne bu ya tabi ALLAH baska dert vermesin :) yinede halimize sükür etmemiz lazim killari aldinmi gidio...daha kötü seylerde var...
canım sen sempremaj kullanıyosun dimi bi karışıklık olmasın.sanırım dayanamıcam ben sipariş vericem.ikna ediyo adamın açıklamaları beni bide üstüne senin bu olumlu yorumların :)) bir kurtulayım şunlardan bayram edicem tak etti canıma beee
inanirim cnm evt benimkisi sempremaj...ben aninda siparis verdim para giderse gider napim artik yeterki sonradan pisman olmim keske deneseydim belki ise yaricakti diye annemde sabah izlemis ben kalkinca söledi aninda siparis verdim annem dedi napion hemen siparis mi verilir önce arastir falan dedim bekliyemem hele yaza kadar kurtulursak ne güzel önce beni cok fazla rahatsiz eden bölgeleri yapicam gercekten ise yararsa bacaklara gecerim...sonucta bacaklar normal yani rahatsiz etmio beni ama ise yararsa onlarinda hakindan gelcem
benmde annem hemen sipariş vermek istedi ama ben engel oldum dedim önce bi foruma bakayım :) bende önce genital bölge koltuk altı düşünüyorum sonrada bacaklar kollar vs :) saçlarım ve kirpiklerim kalsın kıl olarak sadece :))) ay çok heyecanlandım :)) kredi kartıylamı aldın kapıda ödemeyle mi sipariş vericem şimdi
ben almanyadayim cnm taa burdan siparis ettim ben becbur western union ile yolladim parayi sonra paket elime ulasti :)