istenmeyen tüylere %100 son!

Ürünü annemden duydum ve etraflıca bir araştırma yapmadan almak istemedim; tüm yorumları okudum ve her iki ürün için de (bence aralarında bir fark yok, biri diğerinin laciverti) "tüylerim kesinlikle bitti" diyebilen bir kişi bile yok. Bir şeylere inanmayı çok isteyen insanları kandırmak ne kadar da kolay. Üstelik uzun vadede yan etkileri bilinmeyen bir ürünü hevesle alıp kullanıyorsunuz, bir ürünün bitkisel olması yan etkilerinin olmayacağı anlamına gelmiyor. Televizyonda gördüğünüz her şeye sorgusuz sualsiz inanmayın. Ben de bu sektörde çalışıyorum, televizyon kanalına yüklü miktarda para verilirse emin olun ne Seda Sayan'a ne de Derya Baykal'a bu ürünü sorgulama şansı verilir. İstenmeyen tüy problemi sadece türk kadınlarına özgü bir şey değil ki, eğer böyle bir keşif yapılsa tüm dünyada yok satardı. Keza emin olmak için bilimsel makale kaynaklarına da baktım, bu ürünlerin hiçbiri hakkında tek bir makale bile yok! Türkiye'nin ilaç sektöründe dünya çapında en çok insan üzerinde deney yapılan ülkeler arasında olduğunu da bilmiyorum söylememe gerek var mı? Bilimsel bir tabanı olmayan, sadece eli yüzü düzgün bir beyefendinin laflarına inanarak kendi sağlığınızı riske atmayın bence. Yarın bir gün olumsuz bir sonuçla karşılaşırsanız adamlar üç beş lira tazminat verir ve işin içinden sıyrılır, bozuk bir cilt ve psikolojiyle bir ömür geçirecek olan siz olursunuz. Bence bu tarz konularda daha ince eleyip sık dokumakta fayda var.

ladyecho, yorumuna kesinlikle katılıyorum.. ürünün reklamını çok sıkı takip ettim ve senin gibi hemen araştırma işine koyuldum. özellikle çiğdem tunç'un abartılı ve gerçeklikten uzak üslubu da çok sinir bozucu.. insanların parasıyla, emeğiyle, beklentileriyle oynamak bu kadar ucuz mu??? teknolojinin gelişmesiyle birlikte bir çok ürün çıkıyor, çıkacaktır da.. bu süreçte deneme-yanılma yaşayarak ürünleri test edeceğiz. fakat içi boş vaatlere üstünkörü araştırmadan, kapılmamak gerekir...

hergün binlerce abuk sabuk ürün reklamı yapılıyor, radyodan televizyondan müzik ve programlar arasına sıkıştırılmış iki lafın birinde ''evet gerçekten işe yarıyor'' v.s. tarzı cümleler kuruluyor. adı sanı belli olmayan belki de hayali şirketler bunlar. tv ve radyolar alacağı reklam parasına bakar; yani ordan duyup görmek de yeterli değil arkadaşların dediği gibi sonrasında bozuk bir cilt veya sağlıksız bir hayat oluşabilir...

bende nedense inanmıyorum ama umarım yanılırız ürün işe yarıyordur-paralar boşa gitmez.bende annemden duydum sonra tv de falan rastladım.annem çok inanmış bana tel numarasını falan yazmış.eeee bide seda sayan onaylayınca türk kadını neden inanmasın öyle değilmi? bide ikide bir reklam çıkıyo arayan ilk bilmem kaç kişiye %25 indirim felan reklam sürekli dönüyor yani kime ne kakalanırsa hesabı.bide diyoki ürün yaza 700 tl olacakmış.ağda parasını hesaplıyorlar yılda şu bir ömürde ev parası falan.tamam haklı mahvoluyoruz ama eğer yalansa insanları bu kadar sömürüp kandırmanın vebalini nasıl taşıyacaklar üzerlerinde aceba.bende çiğdem tunça uyuz oluyorum gerçekten çok yapmacık.bide insanları çıkartıyolar noter huzurundaymış güya kadın allah razı olsun çıkarandan tüyüm kalmadı falan diyor.yahu bu ürün çok yeniyse ne zaman duyuldu ne zaman kadın aldı denedi kurtuldu.offfffff inanmak istiyorum ama içimde şüphe var..

ürün yenide hani vatya ürünü cikarmadan denemeler oluyo falan ona katilmistir belki...deneme zamanida oluyo bu ürünlerin faydasini görmek icin...hatta tv de demislerdi cok
kiside denedik formülü tam olarak son soktaya getirene kadar formülü hep yenilemis sonunda olmus...

bakalim gari ama ben simdiye kadar cok memnunum keske önce ve sonra resmi cekseydim xD tam sonucu ama ayin 9. da yazarim

dostlar selamlar... ben epilamorla ilgili memnuniyetsizliğimi belirtmiştim..forumda sepremajla ilgili yorumlar daha olumlu geldi ve onuda sipariş ettim.. bakalım o nasıl sonuç vericek.. özellikle sepremaj için aradım konuştum,epilamorun taklit olduğunu söylediler..tabiki pazarlama stratejisi olabilir... epilamor için o tvye çıkan şişman çocuk gerçekten hiç inandırıcı gelmiyor.. semremaj kargo ulaştı elime 189 tl idi.. kutusu ve içindeki ürün ambalajları inanın epilamora göre çok daha kaliteli.. bakalım sonuçlar neyi göstericek..

büyül bi merakla seni takip ediyorum canım inşaallah sonuç dedeikleri gibi olur bende alıcamm :))))))) bu arada tüm vücutmu kullanıyosun yüz dahill

su anda bi tek koltuk alti ve genital bölge yapiorum...biyiklari tatilde yapcam vücududa tüylerin tamamen cikmasini bekliorum :)

dilegim 21 canım inş. kurtulursun.sen sanırım epilamor kullanmıyorsun ve fiyatıda daha uygun.sen sonuç alırsan ikna olablirim o zaman..bende takip edicem seni.

yaa bu arada nette araştırırken bi ürün farkettim epihey diye yorumlar 2011 de yapılmiş memnun olanlar ağırlıkta 4-5 seasta sonsuza dek bitiyo denilmiş...bu ürünü duyan veyada kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum :)

Arkadaşlar tüylerin tamamen çıkmaması sağlık açısından önerilmiyor. Lazer yaptıranların bile bir kaç yıl sonra tüylerinin tekrar çıktığını duyuyoruz. Tüyler eğer çıkıyorsa vardır bir hikmeti diye düşünüyorum. ERSAĞ tüy azaltıcı losyon var %70 oranında azaltıyor kullananlar çok memnun. %100 doğal bitkisel ürün helal sertifikalı fiyatı da 35 tl. her akşam sürüyorsunuz tüylerin ilk çıkışında bile farkı görüyorsunuz. İsteyen olursa temin edebilirim

ankarada lazer için önerebileceğiniz bi yer var mı ? 12 seans gittim lazere azalmalar alt bacak ve kolumda oldu daha çok. oralarda beni zaten pek rahatsız etmiyordu. yok mu ankarada yaptıran ve memnun kalan. bi yer önermenizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…