istenmeyen tüylere %100 son!

senin yorumunuda merak ediyorum arkadasım. kullanmaya basladınmı faydalı oldumu?

kullanıpta çözüm alamayanlar telefon etisnler bence sessin kalmasınlar. acaba ne cevp verecekler merak ediyorum. %100 diyip insanların zayıf yönlernden faydalanmak sahtekarlık bu çüünkü.

aynen öyle... kızlar çenmedeki kıları biliyorum ben onlar çıktı

milidaa ya çok merak ediyorum sempremaj adlı kremi kullandıktan sonra nasıl bir etki oldu . 189 tl diye çok reklamını yapıyorlarda . almayı düşünüyorum şu 5 aşamalı olandan ama emin deilim :S

göbek bölgeme başladım ,size tavsiyem benim sonucu bekleyin öle alın ,hepimiz birden mağdur olmayalım. ama siz bilirsiniz tabiki.ailemin ısrarıyla aldım sonuç bence negatif ama beklemek en net kararı vericek :S

ya canım senin kullandığın kremin ismi sempremaj mı ? yoksa epilamor muydu

Kızlar bana da hiç inandırıcı gelmiyor. Şimdiye kadar bu tarz kanallarda çok gördük vay efendim kiloya çözüm, zayıflığa çözüm, kırışklığa çözüm.. Pembe maskesinden tutun birsürü şey.. Reklamları da hep aynı dikkat ettiyseniz.. Siteleri de zaten hemen kendini belli ediyor. Resmen pazarlama stratejisi.. Pazarlama okuyoruz yani :) Hem tamamen bitkisel diye birşey olduğunu da düşünmüyorum. İçine ne koyuyorlarda tüye kesin çözüm oluyor? Hangi bitki o yani :) Bide %100 müş.. Külahıma anlatsınlar. Böyle birşey olsa çığır açardı Dünyada:) Neden öteki kanallarda çıkmıyor bu tarz şeyler.. düşündünüzmü hiç.. İnsanlarda vicdan duygusu kalmamış ..

Son düzenleme:
kizlarbneden bu negativsiniz yaaa....ise yaramasaydi adamlar derya baykala kadar cikarlarmii hic??? 10 senelik bi arastirma diolar...sempremaj orjinal
ürün diyerlerini bos verin onlarda ciksaymis madem tv ye ise yariosa....adamlar tv ye cikip neden bu kadar ortaliga ciksinlarki ise yaramiosa....bende siparis verdim1 yada 2 güne kadar elimde olcak....

bazi arkadaslar demis yine ciki falan...killari kökünden almaya dikkat edin ve söyliolar zaten kökten aldiysan o kili 25 gün sona cikmaz ama eger o kil koptuysa yani agda yapip hemen cikan
killarda var onlar kökünden alinmadigi icin tabi tekrar cikcak...bunun icin ikinci kez kullanmak zorunda kalabiliz...hic bi kil hemen vikmaz kökünden kopanlarfa var....tv de iyi dinleyin adam dio kil koptumu olmaz kökünden cikmasi gerek ve agdadan sona cikan tüyler varsa kremi kullanmaya devam ediceksiniz kökünden cikanlarda ise yarasin diye...

benim adetim bitio ve yarin paket elime ulascak hemen denicem...bence ise yaricak ama tam kullanin bi gun sürüp diyer gün sürmesemde olur demeyin o zaman tabi ise yaramaz....bakalim ALLAHin izniyle kurtuluruz :) positiv düsünün

Dileğim21 arkadaşım bende senin gibi düşünüyordum okadar pozitif bakıyordum ki ama sonuc negatif cıktı.. umarım sende işe yarar ama sanmıyorumm.. bu üründen sonra internet veya tv programlardaki ürünlere güvencim kalmadı hepsi para tuzağı.. tüylerimizi lazer bile tek seansta bitirmiyor bir kac seansta bitiyor .. bu ürüne fazla bel bağlamışım

arkadaslr ben de bu urunu daha bugun duydum tvden seda sayanın programına denk geldım bugun eskı dostlardan çiğdem varay sanatcı bı anlattı kı urunu hemen o anda alasım geldı ole bır anlattı kı ama ballandıra ballandıra kendısı de kullanıyomus benım en cok dıkkatımı ceken ozellıgı ıse acı vermemesı bana acayıp mantıklı geldı ama burdan yorumların genelını okudum hepsını okumadım ama acıkcası samyelı arkadasımız kullanmıs ama memnun kalmamıs cnm sana ve de bu epilamorü kullananlara bıraz sorum olcak
1) arkadaslr cıdden acı vermıyo mu bu agda ?
2)samyelıcım sen aydasını goremedım demıssın bugun seda sayanda kadın hergun aksamları usenmeden yapcaksınız 20 gun dedı sen duzenlı bı sekılde mı kullandında olmadı yoksa dusensızlıkten mı cnm ?
ve de bu agdayı kullandıktan sonra kullandıgınız bolgenın ustune sakın su deterjan vs surmemenız gerekıyomus arkadaslar ayrıca kıllar aksam vaktı alınsa ıyı olurmus cunku gunduzlerı gunes ısınları kıl koklerımızı beslermıs bu urun bana cok teferruatlı geldı ama cıdden kurtulursak bu urunle lazere mazere de gerek kalmıcak bu acıdan da bana hıc ınandırıcı gelmıyo acıkcası ben bılemedım kafam cok karıstı

arkadaslar 20 gün nerden cikti ya 25 gün sabah aksam sürüyosunuz...belki ise yaramayanlarda kullanim hatasi olmustur...agda yapinca killarin yarisi kopuyo tuylerin cikmasi cok normal...ilk denemede hepsi gitmez zten buna inaniorum ben...pembe maske olaylari tmm 10 saniyelik reklam ona kim inansin ama bu baya tv de ayri bi yer veriolar :) bende ilk kullanista gitmez zaten koan cok oluyo bende cunku bakalim artik...ama ben sempremaj dan bahsediorum diyerlerine guvenmem

ya ben böle seylerde fiyata bakıyorum, bir ürün televizyonda ballandırılıyorsa reklam için parayı basıyor demektir. tabi bu parayı haliyle kullanıcıdan çıkaracak, sonra astronomik rakamlar istiyorlar, 20-30 liradan fazla fiyatı olan hiçbir ürün bana inandırıcı gelmiyor. bu tüy azaltıcıda ben bir tek gutto'nun faydasını gördüm. gerisi hikaye...

cnm seda sayanda cıgdem dıye bı sanatcı eskı dostlardan o soledı 20 gun yapın dıye ondan 20 gun yazdım cnm bıldıgımden degıl

düzenli bir sekılde kullandım mervecım hadi bir kac yerınde tüyler cıksa anlıycam bunlar kopmuşta cıkıyor, ama fazlası cıktı tüylerimin, birde agda içeriği bakımından bildigin sir agdadan farklıymıs fakat sir agda ile aynı işlevi görüyor.. ve agda yaparken canın acıyor acımaması gıbı bı ıhtımal olacagını sanmıyorum kökünden cıkarıyor.. ürünün içerisindeki toniği sürdüğünde agda yapmaya basladıgında agdanın acısı azalıyor etkısı gectıgınde tekrar acımaya baslıyor.. alıp almamak adına kararı sana bırakıyorum, yalnız ben aldıgıma pişman oldum o parayla daha kac seans lazere gıderdım :)

hadı ya sımdı benım de guvenım de kalmadı e o kadar doktorlar guzellık uzmanları lazerle alıyo tuylerı bı bıldıklerı varmıs demekkı programda kadın da ole bı anlattı kı almak ıstedım resmen o an belkı ona etkısı olmustur yoıne de bılemem ama vazgectım su an cnm bılgın ıcın sagol

ben hiç duymamştım daha önce böle bişey marka yada ulaşabileceğmz bi numara verrsen göz atma şansımız olur :)

canım senin kullandığın sempremaj mı yoksa epilamormuyduu . bide o paketin içinden kendi ağdası mı çıkıyıor?

aslında bende senin gibi düşünüyorum yaa , ama geneden emin olamıyorum kullanım adımlarını nasıl etki yaptı buraya yazarsan çok iyi olur dileğim21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…