istenmeyen tüylere %100 son!

neyse kullanip görüces parasi önemli degil...denemesem pisman olurum
ise yararmiydi diye :) harfiyen uygulicam, agda sekersiz olcak, gece 11 de agda yapilcak ,iki gün su degmicek oraya, sabah ve gece devamli sürülcek 25 gün boyunca belki 30 gün sürerim nolur nolmaz :) bakalim

ise yaramayanlar bunlari böyle uyguladinizmi???? bende yazarim kullandiktan sona ise yaradimi diye ins oluuuuuuuuur :)

makinaların toplandığı filan yok sadece yetkili sağlık kuruluşlarında yapılacak lazer epislasyon güzellik merkezlerinde yasaklandı bilip bilmeden bi kişinin söledine aldanmayın derim ben lazerde yaptırıorm ememnunum sadece her bölgeye aynı etkiyi göstermiyor ince tüylerede ğnel, yaptırıorum ve çok canım acıyor yaptıranda o kadar cokki eğer böle bi yöntem güvenilir olsaydı eminim kimse o ACILARI CEKMEK İSTEMEZDİ

yanı ben fıkrımı söyledım kımseye muhalefet oldugum yok mıllet bana ınanmak zorundada degıl..ama ben karsıyım bunada saygı duyarsın heralde..kendı nacızene görusum sonucta..diğer ınsanlar kararlarını kendılerı verecek akıl saglıgındalar sonuçta..sende umarım sonuc alırsın ve ılerde saglık sorunları yasamazsın..cok samımı temennıler bu arada..kolay gelsin

kızlar merhaba ben geldim epilamoru denedim tüyler çıktı fakat sevindirici bişi var çok zayıf ve ince çıktılar elimdekini bitirinceye kadar deniycem daha sonra da sempremajı almayı düşünüyorum ne olursa olsun savaş açtım ya biticek ya biticek ama tüyler gerçekten zayıf çıktı çıkmayan yerlerde var haydi bu arada samyeli sende elindekini bitirinceye kadar kullan vazgeçme madem kalkıştık bişiye devam edelim bari

Milida başta olumsuuz sonuçlar yazmıştın.Bu 2.ayınmı anlamadıım

evet canım 2. kullannım mım bitinceye kadar devam edicem bitti demiyorum canım azaldı ve inceldi inşşalah öyle devam eder

ben sempremaj aldım bugun 5. gunum bakalım sımdılık bısey yokkk ılerıkı gunlerde nasıl olacak merakla duzenlı kullanıp gorecem

kızlar epilixir diye bir ürün vardı bu forumda da bayağı kullanıp bahseden olmuştu memnun kalanlar vardı bayağı ne oldu o ürüne etkili değil mi acaba ?

bunu ilk defa duydum ama aynı özelliklerde sempremaj diye bişey çıktı ona benzer dermonox diye bişey çıktı % 100 etkili dedikleri

bende dermonox diye bi ürün araştırdım öyle azaltma filan değil kökten 3. ağdada bitiyormuş hemde yüksek bi fiyatda değil sadece 49tl kargo dahil yeni sipariş verdim sonuç vereceğinden umutluyum bi gelişme olursa yazarım...

49 tlye 3.agdada tuylerın sona ermesı bıraz hayal gıbı gelıyo bana pekı canını acıtıyo mu bu agda cnm denedın mı denedıkten sonra bılgılerını paylasırsan cok sevınırız 49 tlye cok ucuz eger olursa hemen alırım :)

bilmiyorum çok iddialı konuşuyorlar memnun kalınmassa para iadeli garanti belgesi veriyorlarmış.yani ürün elime bir ulaşsın hemen deneyeceğim inş. o zaman mutlaka yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…