• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

İlgili ürünün satıcısı olduğuna ve buraya reklam yapıp para kazanmaya geldiğinize adım gibi eminim! Biraz saf saf bilmiyormuş gibi yapmalar, ilk postunun bir ürün hakkında olması, ürün hakkında fazlacaaa bilgi sahibi olmak ve her sorulan soruya neredeyse anında yanıt vermek. Lütfen, buradaki kadınlar gerçekten denedikleri, fayda gördüklerini birbiriyle paylaşıyor. Emin olmadığınız, satışı yaptığınız ürünü; samimiyet faydalanarak burada pazarlamaya çalışmayın.

sana katilmamak elde degil.. Bak hic bu sekilde dusunememistim gercekten..

kızlar bana bugün sempremaj gelde adet olduktan sonra başlıycam 189a aldım ,ben pek inanmıyorum dandik bişeye benzio ve içindede ayrıntılı bilgi falan yok ayrıca 25 günden bahsetmio bile kitapcık deneyip sizlere söz yazıcam ,bizi bizden başka kimse anmaz çünkü :43:

ben anlamadım ne reklamı kimsenin ürünün reklamını yaptığını görmedim ben.bende o firmayı aradım banada aynı şeyleri söylediler şimdi onu bende yazsam bendemi reklam yapmış olacaktım.

Allah iftirdan sakınsın.İnsanlar ne kadar art niyetli olmuş.Şoklar içindeyim.ürünü televizyon programında gördüm ve kullanan var mı diye merak ettim.Ve işe yarayan bi ürünse alacağımı söylüyorum.Alamıyorum çünkü öğrenciyim.Bi ögrenci içinde az para değil.Boş zamanlarımda forumu takip ediyorum ve konumu.İlgimi çeken başlıkla yorumlar atıyorum..Ve Aslada ürünü övmedim.Merak içinde kullananların yorumunu bekliyorum.Değer verdiğim herşey üstüne de yemin edebilirim reklam yapmadığıma.Kimsenin çıkarları ugruna hiçbişey yapmam..!! Ama seni bu bilip bilmeden yargılanmandan dolayı asla affetmiyorum ve Allaha havale ediyorum.

arkadaşlar konuyu baştan sona okudum bende çok rahatsızım bu tüylerden ama bu bilinmedik marka kremler bana hiç güven varmiyor bi arkadaşında yazdığı gibi gerçek olsa milyar satardı ve adamlar kanal kanal reklam yapardı daha çok satıp para kazanmak için.ayrıca aldığınız ürünlerin ambalajındanda anlayacağınız gibi pekte kaliteli güven verecek bişi değil.insanlar okadar yalancıki bu devirde bizim sorunumuzla ilgilenir gibi yapıp sadece bunun ticari boyutunu önemsiyorlar, telefonda görüşmeler,garanti vermeler kuru laftan ibaret.bu lazer işinide ben biraz araştırmıştım görüştüğüm kişiler doktor değildi özel merkezlerde çalışan güzellik uzmanlarıydı ve benim tüylerimi lazere başlatmam için jiletle baya bi sakal gibi yapıp öle gelmemi söledi hepsi benimkiler zaten çok gür sıklıkta fakat çok kalın değil ama ben zaten çok olan kıllarımı bide jiletle kalınlaştırıcam ya uygulama işe yaramazsa sakal gibi yaptığımla kalırsam :( benim şuanki fikrimde bioderin hem serumunu hem kremini alıp gerçekten düzenli kullanmak.yani aklıma gelen başka bişi yok en azından bu sağlık bakanlığınca onaylı bilindik ve diğerlerine oranla daha güvenilir bence..

kızlar bana bugün sempremaj gelde adet olduktan sonra başlıycam 189a aldım ,ben pek inanmıyorum dandik bişeye benzio ve içindede ayrıntılı bilgi falan yok ayrıca 25 günden bahsetmio bile kitapcık deneyip sizlere söz yazıcam ,bizi bizden başka kimse anmaz çünkü :43:

merakla bekliyoruz canım

piyasaya ilk sempremaj diye çıktı sanırım kremi bulan ile satanlar arasında anlaşmazlık olunca sorun çıktı ismi şimdi epilamor oldu ,21 günde çok ısrarlılar bitmezse bir 21 gün daha diyorlar ve birdaha olmayacak diyorlar ,bende açıkcası çok inanmıyorum ,bu ürünü seda sayan ve oya aydoğanın programında baya baya överek anlatmıştı baynın biri ,benim aklımada şu soru geliyor ,dediklerine göre kıl köküne doyma hissi vererek kıl çıkmasını engelliyormuş ,peki belli bir süre sonra o krem oradan dışarı çıkmayacakmı ,vücut illa onu dışarı atacaktır ne melem bişeyki ölene kadar orda kalsın bu krem ,ha çıkarsada tekrar tekrar sürmek gerekirki oda daha işe yarayıp yaramadığıda belli değil

arkadaşlar tv ye çıkıp anlatıyolar tabii pazarlama amaçlı biliyoruz fakat inanmaktan ve denemekten geri kalmıyoruz.. bende vücut seti aldım..şuan regl dönemimi bekliorum.. regl bitince 2 gün tüyler alınıp yağı sürecekmişiz ve 12 saat bu yağ kalıcakmış,toplam 24 saat sonra kremi uygulamaya başlayacakmışız.. bütün msjları okumadım kullanan arkadaşlar harfi harfine uyguladı mı acaba? aldığım zaman görevliye kanuni haklarım hakkında bi çok soru sordum.. emin olun sonuç alamazsam şikayette bulunmaktan asla çekinmiycem..sonuçları paylaşacağım..sevgiler

ben inanamadım kızlar ya kesin çözüm olsa daha pahalı olmaz mıydı?? azaltıyordur kesin ama lazere bile gittim kaç seans gitmeyenler gitmiyor..ama lazeri öneririm gerçekten büyük rahatlık sadece ayva tüyü gibi olan tüyler kalıyor....ama siz almışken düzenli kullanıp bize sonuçları yazın lütfen çok merak ettim şimdi keşke doğru olsa..

Sempremajı kullandım ve beğendim.... Sizin yazınızda merak ettiğim soru sorduğunuz profösörün hangi üniversitede görev aldığı... Benim kullandığım Sempremaj ürününün üzerinde bi ürün ise tanımak isterim kendisini. Ben kullandığım ürünü arkadaşlarımada tavsile ettim onlar da kullanmaya başladı. Memnuniyetlerini bir hafta sonra bana ilettiler... Anladığım kadarıyla profösörün anlattığı ürün piyasadaki 300 liralık ürün ve ayrı ayrı satılan bir ürün... Benim kullandığım Sempremaj kutusunda kadın ve erkek bir arada bulunuyor ve fiyatı 189 TL kızlar... Ben gönül rahatlığıyla bu ürünü size tavsiye edebilirim. Kullanabilirsiniz. Hata telefonunuda verebilirim. 0212 709 1111. Ha unutmadan ürün ayrıca sarkmaları önlüyor lekeleride çıkarıyor...

Sempremajı kullandım ve beğendim.... Sizin yazınızda merak ettiğim soru sorduğunuz profösörün hangi üniversitede görev aldığı... Benim kullandığım Sempremaj ürününün üzerinde bi ürün ise tanımak isterim kendisini. Ben kullandığım ürünü arkadaşlarımada tavsile ettim onlar da kullanmaya başladı. Memnuniyetlerini bir hafta sonra bana ilettiler... Anladığım kadarıyla profösörün anlattığı ürün piyasadaki 300 liralık ürün ve ayrı ayrı satılan bir ürün... Benim kullandığım Sempremaj kutusunda kadın ve erkek bir arada bulunuyor ve fiyatı 189 TL kızlar... Ben gönül rahatlığıyla bu ürünü size tavsiye edebilirim. Kullanabilirsiniz. Hata telefonunuda verebilirim. 0212 709 1111. Ha unutmadan ürün ayrıca sarkmaları önlüyor lekeleride çıkarıyor...

ap acık reklam bu... kullanıcı olduğuna inanmıyorrum...

şu ürünleri kullananlar deneyimlerini lüfen paylaşsınlar çünkü benimde yüzümde büyük ölçüde kıl sorunum var 18 yaşındayım aşırı kötü bir şey sosyal yaşamda olsun kendine aynaya bakarken bile yanıma kimseyi yaklaştırmak istemiyorum lütfen kullananlar iyi yada kötü bizimle paylaşsın :)

canım benim bizi bizim gibi olanlar anlayabilir ben yine kullanmaya başladım hiç umudum yok ama yazarım yinede bıktım artık hergün ağlamkatan bıktım ya rabbim bize yardım et....

Back