• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

arkadaşlar gerçekten bu konu sıkıntı verici anlıyorum sizi ama sonuçta bu konuda yalnız değiliz psikolojinizi bozmamaya çalışın birbirimizi yardımcı olmaya çalışıyoruz,benim aklıma bugün birşey geldi onu tavsiye etmek istedim bayanlarda böle çok kıllanma normal değil pek tabi bunun türleride var bilmek lazım görmeden bunu söyllemek ne kadar doğru biliorum ama dermatoloji doktorlarına görünmüş bikaçınız hormonlarınıza baktırmışsınız bende hastanede çalışıyorum sekreter olarak bende baktırdım hormonlarıma görünürde hiç bişi yoktu yalnız hormon yanı sıra bir de estradiol, dehidroepiandrostenodion sulfat, dehidrotestoteron diye bir kaç test daha var ben hormonla beraber bunlarada baktırmıştım doktorum bana normal dedi genel olarak biraz tüylümüsün diye sormuştu:) evet dedim ama normal dedi bu yaşta olabilir ilaç kullanmana gerek yok fiziğini bozmayalım kilo aldırıpta demişşti:Dzaten bi fiziğimden kız olduğum anlaşılıo:D biliosunuz hormon ilaçları kiloda aldırıyo.bAhsettiğim testler her hastane bünyesinde yapılmıyor ama başka laboratuvarlarla anlama yapılıp sonuç getirtebiliyolar 1 hafta 10 gün gibi bi sürede çıkıyor.sigorta kapsamında baklıyor ücretsiz.doktora gidip kan vermeyi düşünenler varsa aklınızın bi köşesinde bulunsun diye şeettim inşallah faydası olur öpüldünüz..

arkadaşlar daha ilk konum benim. Geçenlerde tv de bi programa rastgeldim ve bir adam vardı tüylerle ilgili birşeyler anlatıyordu ve benimde yüzümde çok olmasada oldugu için ilgimi çekti dinledim ve inanasım gelmedi..Çünkü idda eddiği şey çok büyük.Ürünün adını söylebiliyormuyuz bilmiyorum.O yüzden simdi söylemeyeyim.200 tl civarı bişey ve bi set ve herşey bitkisel..idda eddiği şeye göre ağdayı yapıosun ağdayıda zaten kendileri gönderiyorlar bitkisel bi ağda ve verdikleri kremi 21 gün sürüyorsun ve o bölgede bir daha tüy çıkmıyor! Ben sitesine girip online müşteri hizmetiyle konuştum yani bu ürünü aldığımızda uyguladığımız bölgeye son agadamızmı olacak diye evet dedi ve %100 garanti veriyorlar..ben almayı düşnüyorum çünkü yöntemlerini herşeyi büyük bi netlilikle kararlılıkla belirtiyorlar. ve ilgide çok büyükmüş gerçekten.Sizden belki kullanan olmuştur varsa yorumlarınızı alabilirmiyim..gerçekten merak ediyorum.Çünkü dogruysa hem iğneli oprs. hemde lazer tam anlamıyla tarih olur!

2 farklı urun var aslında..Epilamor diye var onu kullandım ama bı sonuc alamamıstım..Arkadasımda tv de gormus Sempremaj diye 25 gunde yok edıyomus...O kullanmıs 25 gunde kurtulmus banada aldırttı zorla ınanmıyorum epılamor u kullandım cunku bosa gıttı param...Sempremajı aldık zorlada olsa 25.gündeyım tam daha tuylenme yok yanı su an ıse yarıyor gıbı duruyo normalde 10 gunde cıkardı tuylerım..Ama bı sorun olursa yazacagım..2.setı kullanmaya gerek varmı bılmıyorum..Su an ıyı gıdıyo degısıklık olursa bıldırırım...

sevgili lalear önce şunu söyliyeyim gerçekçi olmadığğın herhalinden belli oluyor evet sepmremajı ben söyledim burda epilamor yoktu bile o zman yani şöyle her iki üründe 1 bucuk aydır var epilamoru kullandım sonuç almadım diyosun sempremajda 27.gün hala tüylenme yok diyosun bu bNA HİÇİNANDIRI GELMİYOR ÇÜNKÜ 189 tlik olan sempremaj ekranlar çıkalı daha 20 gün olmadı ki kaldiki sen arkadaşım bana zorla aldırttı diyosun bence sen kulanıcı değil reklamcısın ...ikş ayrı ürün çıktı ve üreticiler rekabete geçti olayy bundan ibaret nedense lalear adlı arkadaşımızın bunun dışında herhangi bi konusu ve masajıda yok...

sevgili lalear önce şunu söyliyeyim gerçekçi olmadığğın herhalinden belli oluyor evet sepmremajı ben söyledim burda epilamor yoktu bile o zman yani şöyle her iki üründe 1 bucuk aydır var epilamoru kullandım sonuç almadım diyosun sempremajda 27.gün hala tüylenme yok diyosun bu bNA HİÇİNANDIRI GELMİYOR ÇÜNKÜ 189 tlik olan sempremaj ekranlar çıkalı daha 20 gün olmadı ki kaldiki sen arkadaşım bana zorla aldırttı diyosun bence sen kulanıcı değil reklamcısın ...ikş ayrı ürün çıktı ve üreticiler rekabete geçti olayy bundan ibaret nedense lalear adlı arkadaşımızın bunun dışında herhangi bi konusu ve masajıda yok...

canım sen sonuç aldınmı ona göre bende alacağım seni bekliyorum azalma veya incelme varmı tüylerde onu yaz.

Kızlar size bitki dermanı öneriyorum.Ben çok tüylü biriyim.Şuan biraz azalmasına rağmen hala normalden fazla.Ama VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsdan sonuç gördüm ben.7ay kadardr kullanıorum.Aksattığımda oldu.Ama şuan daha seyrek ve kıl kökleri çok dha zayıf

Kızlarrr böyle kremlerle spreylerle bitecek iş değil kıl tüy meselesi bende yıllardır çektim sıkıntısını lazere gittim defalarca sonuç alamadım geri çıktı hepsi son 6 aydır iğneli epilasyona gidiyorum vede bitti ilk zamanlarda geçici izler oluşuyor kötü görünüm oluyor okey ama sonrasından sefasını sürüyoruz ben şuan çok mutluyum bitti kıllarım iğneli epilasyonla bitti tabikide size demek istiyorumki iğneli epilasyon yaptırın güvenli bi yer bulup sizde mutlu olun sıkıntılardan kurtulunn eğer ankarada iseniz size öneririm bi i:nazar:sim benm gittiğim yerii...

Kızlarrr böyle kremlerle spreylerle bitecek iş değil kıl tüy meselesi bende yıllardır çektim sıkıntısını lazere gittim defalarca sonuç alamadım geri çıktı hepsi son 6 aydır iğneli epilasyona gidiyorum vede bitti ilk zamanlarda geçici izler oluşuyor kötü görünüm oluyor okey ama sonrasından sefasını sürüyoruz ben şuan çok mutluyum bitti kıllarım iğneli epilasyonla bitti tabikide size demek istiyorumki iğneli epilasyon yaptırın güvenli bi yer bulup sizde mutlu olun sıkıntılardan kurtulunn eğer ankarada iseniz size öneririm bi i:nazar:sim benm gittiğim yerii...

Canım hangi bölgeye yaptırdın iğneliyi.Bende düşünüyorumda tek tek tek nası olucak çok acımıyor mu.

Canım hangi bölgeye yaptırdın iğneliyi.Bende düşünüyorumda tek tek tek nası olucak çok acımıyor mu.

Canm ben yüz,kol,kalça,göbek şimdide bacağıma yaptırcam kollarıma hala devam ediorum yüzümede ara ara yaptırıyorum ama bitti sayılırr.güzellik Uzmanım lokal aneztezi yapıor uyşturuyor yanii hiç bişi hissetmiyorumm yüz hariç tabi yüze yapmıyor..çok rahat oluo acı fln yok hızlıda elii

arkadaşlar ben kullanmaya baslayalı 5. günü tüylerimin çoğu cıkmaya başladılar bir kac yerde bir kac tane tüy çıksa diyeceğim ki bunları iyi alamamışım kırılmışlar diye fakat tüylerimin çoğu cıktılar.. ürün kullanmadıgım zamanlarda 3 ayda uzayan tüylerim şimdi daha cabuk şekilde kendilerini göstermeye basladı kullanmaya devam ediyorum .. fakat bu üründen ümitli değilim paranızı boşuna sokağa atmayın derim...

Canm ben yüz,kol,kalça,göbek şimdide bacağıma yaptırcam kollarıma hala devam ediorum yüzümede ara ara yaptırıyorum ama bitti sayılırr.güzellik Uzmanım lokal aneztezi yapıor uyşturuyor yanii hiç bişi hissetmiyorumm yüz hariç tabi yüze yapmıyor..çok rahat oluo acı fln yok hızlıda elii

ne zamandr yaptırıyosun ve sana maliyetleri ne kadar

260 TL'ye kesin cozum???

Asla inandirici degil eger gercek payi olsa altin kiymetinde olur grami...

Tabiki pazarlamak icin inandirici olmak zorundalar!!!

Hepsi para tuzagi amannn haa yan etkisi olmasinda. ALLAH korusun nede olsa kimyasal bir madde iceriyor evlerden uzak amansiz bir hastalik filan getirir.

Bir ara zayiflama haplarida vardi (gerek altin cilek kapsulleri gerek kirmizi biber haplari vs) sonuc olarak evet zayiflattilar ama kimisinin metabolizmasini bozdu, kimini felc birakti kimininde sonu oldu.

Amann haa kizlar amann paranizla rezil olmayin!

Hepsi ALLAH'indan bulsun!!!!

:20:

yani ben daha başlamadan okuduklarımla ümitsizleğe kapılmı durumdayım.. kazıklandığımızı bile bile alıyoruz bunları ya..:43:
ebruliank19 sen nerede ğneli epilasyona gidiyorsun bilgi verirsmiisin yer hakkında

yani ben daha başlamadan okuduklarımla ümitsizleğe kapılmı durumdayım.. kazıklandığımızı bile bile alıyoruz bunları ya..:43:
ebruliank19 sen nerede ğneli epilasyona gidiyorsun bilgi verirsmiisin yer hakkında

cnm benm ankara etimesgutta yaptırıorumm güzellik merkzinde

ya hiç deneyen yok nedense , başka ürünler hemen deneniyodu. sanırım kimse güvenemedi bu 21 günde bitmesine....

Back