arkadaşlar gerçekten bu konu sıkıntı verici anlıyorum sizi ama sonuçta bu konuda yalnız değiliz psikolojinizi bozmamaya çalışın birbirimizi yardımcı olmaya çalışıyoruz,benim aklıma bugün birşey geldi onu tavsiye etmek istedim bayanlarda böle çok kıllanma normal değil pek tabi bunun türleride var bilmek lazım görmeden bunu söyllemek ne kadar doğru biliorum ama dermatoloji doktorlarına görünmüş bikaçınız hormonlarınıza baktırmışsınız bende hastanede çalışıyorum sekreter olarak bende baktırdım hormonlarıma görünürde hiç bişi yoktu yalnız hormon yanı sıra bir de estradiol, dehidroepiandrostenodion sulfat, dehidrotestoteron diye bir kaç test daha var ben hormonla beraber bunlarada baktırmıştım doktorum bana normal dedi genel olarak biraz tüylümüsün diye sormuştu:) evet dedim ama normal dedi bu yaşta olabilir ilaç kullanmana gerek yok fiziğini bozmayalım kilo aldırıpta demişştizaten bi fiziğimden kız olduğum anlaşılıo biliosunuz hormon ilaçları kiloda aldırıyo.bAhsettiğim testler her hastane bünyesinde yapılmıyor ama başka laboratuvarlarla anlama yapılıp sonuç getirtebiliyolar 1 hafta 10 gün gibi bi sürede çıkıyor.sigorta kapsamında baklıyor ücretsiz.doktora gidip kan vermeyi düşünenler varsa aklınızın bi köşesinde bulunsun diye şeettim inşallah faydası olur öpüldünüz..