• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

neyse kullanip görüces parasi önemli degil...denemesem pisman olurum
ise yararmiydi diye :) harfiyen uygulicam, agda sekersiz olcak, gece 11 de agda yapilcak ,iki gün su degmicek oraya, sabah ve gece devamli sürülcek 25 gün boyunca belki 30 gün sürerim nolur nolmaz :) bakalim

ise yaramayanlar bunlari böyle uyguladinizmi???? bende yazarim kullandiktan sona ise yaradimi diye ins oluuuuuuuuur :)

arkadaslar daha uye olalı bır saat oldu..sırf bu konuda bende fıkır beyanında bulunayım dıye uye oldum yoksa catlardım orta yerımden :) umarım dogru yere mesaj yazıyorumdur!! bende bu konularda epey arastırmacı bır tıpım en son seda sayanı ızledım 2 gun once..daha sora danısma hattını arayıp sordum..bendede hormon bozuklgu var 2. yapısta kesın çözum %100 dıorlarkıııııı bu cok onemlı cunku ben baska bır yerde %100 lafını ne gordum nede duydum ıste bırde sempremej ve dermonox dıe urunde duydum onuda burda ogrendım..neyse konuya doneyım bu ömer farukun anlattıgı yontem mantıken dogru bence cunku kıl köklerını öldurmuyor ( bılıyorsunuz olen hucreler ılerde kansere neden oluyor) bunlar sadece ağda ıle aldıkları yerı doyuruorlar kılda ordan bırdaha cıkmıyor yanı bır nevı tıkama ıslemı yapılıyor..yapılan ıslem 4,5 sne once yapılmış 4,5 seneden oncesını bılen yok yanı..ama 4,5 sene oncekı deneklerde henuz tuy kıl cıkmamıs tabı dogruysa! neyse aradım fıyat sorayım dedım ıkı ayrı urun var bırı hassas bolgeler ıcın ( yuz genıtal bolge ve koltuk altı olmak uzere) bırde normal bolgeler ıcın var(kol bacak gobek vs ıcın ) ıkı urun ayrı ayrı 299 tl..ama ıkısını bırlıkte alırsan 500 tl..sımdı mantıga vurunca bır lazer epılasyn ıcın mıllet 1000 hatta 1500 tlyı gozden cıkartıyor bence 500 tl kendını haydı haydı amortı edebılecek bır mebladır hormonal bozuklugu olan ıcın bu 1000 tl ederkı yıne normal kesın cozumse ne alaaaaa ne ala..ha bırde bu dermonox var 49 tl gelin 50 yapalım düz hesap e buda aslında aynı mantık 50 lırayı nerelere vermıyoruzkı..bende bu mantıkla once dermonox alıp tek bır bölgemde kullanmaya karar verdım faydasını gorursem devam edecegım yok 500 tl nın yanında 50 tl daha kolay gelıyor bana..baktım olmuyor uzulmem cunku bu yolda cok para döktuk zaten bence deger..baktım buda olmuyor epilamorada varım arkadas denemekten bırsey kaybedılmez lazer yaptırıp vucudumdakı hucrelerı öldurmektense epılamor yada dermonoxla yollarını tıkamak bana cok daha mantıklı gelıyor..ha bırde dıp not musterı hızmetlerındekı bayan soledı lazer epılasyon ılerkı yıllarda cılt kanserıne neden oldugu ıcın tum turkıye genelınde yasaklanmıs makıneler toplatılıyormus arastırabılrsınız ıstersenızdedı..ama yapan yerler var hala dedı onlar yasal olarak yapmıyor yakalandıkalrında ceza yıyeceklerdır emın olun dedı. neyse arkadaşlar amacım kımseyı etkılemek degıl ama bende bıldıklerımı sızlerle paylaşmak ıstedım.icimi döktüm bır nevı :)))
makinaların toplandığı filan yok sadece yetkili sağlık kuruluşlarında yapılacak lazer epislasyon güzellik merkezlerinde yasaklandı bilip bilmeden bi kişinin söledine aldanmayın derim ben lazerde yaptırıorm ememnunum sadece her bölgeye aynı etkiyi göstermiyor ince tüylerede ğnel, yaptırıorum ve çok canım acıyor yaptıranda o kadar cokki eğer böle bi yöntem güvenilir olsaydı eminim kimse o ACILARI CEKMEK İSTEMEZDİ

makinaların toplandığı filan yok sadece yetkili sağlık kuruluşlarında yapılacak lazer epislasyon güzellik merkezlerinde yasaklandı bilip bilmeden bi kişinin söledine aldanmayın derim ben lazerde yaptırıorm ememnunum sadece her bölgeye aynı etkiyi göstermiyor ince tüylerede ğnel, yaptırıorum ve çok canım acıyor yaptıranda o kadar cokki eğer böle bi yöntem güvenilir olsaydı eminim kimse o ACILARI CEKMEK İSTEMEZDİ

yanı ben fıkrımı söyledım kımseye muhalefet oldugum yok mıllet bana ınanmak zorundada degıl..ama ben karsıyım bunada saygı duyarsın heralde..kendı nacızene görusum sonucta..diğer ınsanlar kararlarını kendılerı verecek akıl saglıgındalar sonuçta..sende umarım sonuc alırsın ve ılerde saglık sorunları yasamazsın..cok samımı temennıler bu arada..kolay gelsin ;)

kızlar merhaba ben geldim epilamoru denedim tüyler çıktı fakat sevindirici bişi var çok zayıf ve ince çıktılar elimdekini bitirinceye kadar deniycem daha sonra da sempremajı almayı düşünüyorum ne olursa olsun savaş açtım ya biticek ya biticek ama tüyler gerçekten zayıf çıktı çıkmayan yerlerde var haydi bu arada samyeli sende elindekini bitirinceye kadar kullan vazgeçme madem kalkıştık bişiye devam edelim bari

kızlar merhaba ben geldim epilamoru denedim tüyler çıktı fakat sevindirici bişi var çok zayıf ve ince çıktılar elimdekini bitirinceye kadar deniycem daha sonra da sempremajı almayı düşünüyorum ne olursa olsun savaş açtım ya biticek ya biticek ama tüyler gerçekten zayıf çıktı çıkmayan yerlerde var haydi bu arada samyeli sende elindekini bitirinceye kadar kullan vazgeçme madem kalkıştık bişiye devam edelim bari

Milida başta olumsuuz sonuçlar yazmıştın.Bu 2.ayınmı anlamadıım

evet canım 2. kullannım mım bitinceye kadar devam edicem bitti demiyorum canım azaldı ve inceldi inşşalah öyle devam eder

ben sempremaj aldım bugun 5. gunum bakalım sımdılık bısey yokkk ılerıkı gunlerde nasıl olacak merakla duzenlı kullanıp gorecem

kızlar epilixir diye bir ürün vardı bu forumda da bayağı kullanıp bahseden olmuştu memnun kalanlar vardı bayağı ne oldu o ürüne etkili değil mi acaba ?

bunu ilk defa duydum ama aynı özelliklerde sempremaj diye bişey çıktı ona benzer dermonox diye bişey çıktı % 100 etkili dedikleri

bende dermonox diye bi ürün araştırdım öyle azaltma filan değil kökten 3. ağdada bitiyormuş hemde yüksek bi fiyatda değil sadece 49tl kargo dahil yeni sipariş verdim sonuç vereceğinden umutluyum bi gelişme olursa yazarım...

bende dermonox diye bi ürün araştırdım öyle azaltma filan değil kökten 3. ağdada bitiyormuş hemde yüksek bi fiyatda değil sadece 49tl kargo dahil yeni sipariş verdim sonuç vereceğinden umutluyum bi gelişme olursa yazarım...

49 tlye 3.agdada tuylerın sona ermesı bıraz hayal gıbı gelıyo bana :( pekı canını acıtıyo mu bu agda cnm denedın mı denedıkten sonra bılgılerını paylasırsan cok sevınırız 49 tlye cok ucuz eger olursa hemen alırım :)

bilmiyorum çok iddialı konuşuyorlar memnun kalınmassa para iadeli garanti belgesi veriyorlarmış.yani ürün elime bir ulaşsın hemen deneyeceğim inş. o zaman mutlaka yazarım :)

Back