arkadaslar daha uye olalı bır saat oldu..sırf bu konuda bende fıkır beyanında bulunayım dıye uye oldum yoksa catlardım orta yerımden :) umarım dogru yere mesaj yazıyorumdur!! bende bu konularda epey arastırmacı bır tıpım en son seda sayanı ızledım 2 gun once..daha sora danısma hattını arayıp sordum..bendede hormon bozuklgu var 2. yapısta kesın çözum %100 dıorlarkıııııı bu cok onemlı cunku ben baska bır yerde %100 lafını ne gordum nede duydum ıste bırde sempremej ve dermonox dıe urunde duydum onuda burda ogrendım..neyse konuya doneyım bu ömer farukun anlattıgı yontem mantıken dogru bence cunku kıl köklerını öldurmuyor ( bılıyorsunuz olen hucreler ılerde kansere neden oluyor) bunlar sadece ağda ıle aldıkları yerı doyuruorlar kılda ordan bırdaha cıkmıyor yanı bır nevı tıkama ıslemı yapılıyor..yapılan ıslem 4,5 sne once yapılmış 4,5 seneden oncesını bılen yok yanı..ama 4,5 sene oncekı deneklerde henuz tuy kıl cıkmamıs tabı dogruysa! neyse aradım fıyat sorayım dedım ıkı ayrı urun var bırı hassas bolgeler ıcın ( yuz genıtal bolge ve koltuk altı olmak uzere) bırde normal bolgeler ıcın var(kol bacak gobek vs ıcın ) ıkı urun ayrı ayrı 299 tl..ama ıkısını bırlıkte alırsan 500 tl..sımdı mantıga vurunca bır lazer epılasyn ıcın mıllet 1000 hatta 1500 tlyı gozden cıkartıyor bence 500 tl kendını haydı haydı amortı edebılecek bır mebladır hormonal bozuklugu olan ıcın bu 1000 tl ederkı yıne normal kesın cozumse ne alaaaaa ne ala..ha bırde bu dermonox var 49 tl gelin 50 yapalım düz hesap e buda aslında aynı mantık 50 lırayı nerelere vermıyoruzkı..bende bu mantıkla once dermonox alıp tek bır bölgemde kullanmaya karar verdım faydasını gorursem devam edecegım yok 500 tl nın yanında 50 tl daha kolay gelıyor bana..baktım olmuyor uzulmem cunku bu yolda cok para döktuk zaten bence deger..baktım buda olmuyor epilamorada varım arkadas denemekten bırsey kaybedılmez lazer yaptırıp vucudumdakı hucrelerı öldurmektense epılamor yada dermonoxla yollarını tıkamak bana cok daha mantıklı gelıyor..ha bırde dıp not musterı hızmetlerındekı bayan soledı lazer epılasyon ılerkı yıllarda cılt kanserıne neden oldugu ıcın tum turkıye genelınde yasaklanmıs makıneler toplatılıyormus arastırabılrsınız ıstersenızdedı..ama yapan yerler var hala dedı onlar yasal olarak yapmıyor yakalandıkalrında ceza yıyeceklerdır emın olun dedı. neyse arkadaşlar amacım kımseyı etkılemek degıl ama bende bıldıklerımı sızlerle paylaşmak ıstedım.icimi döktüm bır nevı :)))