- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
- Konu Sahibi jacqualine
-
herkes ilk ağdadan sonra tüylerin azaldığını ve uzun bi süre çıkmadığını söylemiş.benim tuhaf bi yapım var ozaman.tatile gideceğim gün ağda yaptırdım.aradan 1 hafta geçmeden,otelde yani tatildeyken bile kollarımda ve bacaklarımda tüylerin çıktığını gördüm.
ayy canlarım ya acayip rahatlattınız beni bende de var oaramda ya ayy çok utanç verici zaten kılda keramet olsa orda çıkmaz demişler
daha onceden cok jılet vurduysan sert sert cıkıo agdaya alısana kdr yoksa yumusak cıkıo agdaya alısıncada ama 1 ay surmuo tbı ona bende katılıyrmmıllet yazıo ya ayda bır kuafore gdıorm rahat edıorm 1 ay
yok anacım yok 1 hafta gectımı sıyah sıyah cıkıo ya baya baya da sert
dedım ya agda yapıorm ama cıkınca jılet yapıorm mecbur tam uzamasını bekleyemıorm:7daha onceden cok jılet vurduysan sert sert cıkıo agdaya alısana kdr yoksa yumusak cıkıo agdaya alısıncada ama 1 ay surmuo tbı ona bende katılıyrm
anladm cnm benm ama beklemek gerekıo tkrr jıletledıın zaman hem cok cabuk hemde sert sert cıkıooo napıp et beklemeye clısdedım ya agda yapıorm ama cıkınca jılet yapıorm mecbur tam uzamasını bekleyemıorm:7
keske bekarken annemı dınleseymısım sımdı ewlı olnca nasıl beklıcen ıste her an her sey olabılıo:/anladm cnm benm ama beklemek gerekıo tkrr jıletledıın zaman hem cok cabuk hemde sert sert cıkıooo napıp et beklemeye clıs
hahaa cok ttlısın cnm ben bekar olduum ıcın anlayamıorm dmkkı snıkeske bekarken annemı dınleseymısım sımdı ewlı olnca nasıl beklıcen ıste her an her sey olabılıo:/
kısıden kısıye degısıo o esımde bıse demez temz olması yetrlı dıo kı bnde temzlık hastasıyım koku vs olmuyo regl harıchahaa cok ttlısın cnm ben bekar olduum ıcın anlayamıorm dmkkı snıama sunu blıormkı erkekler ozel bolge kıllarndan rahatsz olmuolrmıs hanı bacak kılından fln tıksınıolrmıs ama ozel bolgeye bakmıolrmıs o anın zewkını alıolrmıs hatta daha zewklı olduunu soleyenler bıle war bende bı kadn dergısınde okumustm
eet sdc temz olması yetıomus onlar ıcın yanı regl donemnde skntı zaten ama onn dısında esın rahatsz olmuodrda ıste bz kızlar bacaımzda kasımızda bıtane tel cıksa sorun halıne getrıorz ama anı yasamak lazmkısıden kısıye degısıo o esımde bıse demez temz olması yetrlı dıo kı bnde temzlık hastasıyım koku vs olmuyo regl harıc
ama ıste bn utanıorm sıyah sıyah
her zamnda trtemz yakalnmıosn genelde tuyluykende goruyo ama bn sahsen hıc hoslanmıorm dokundrmuyorm falan
benimde popo içimde var özellikle evlenince çok fazla rahatsız oldum gerçi şöyle bi şansım var hayatımda boyunca hep kendi kendime ağda yaptım popo içimide kendi kendime alıyorum ama 1 ay olmadan çıkıyor.
üf sormaeet sdc temz olması yetıomus onlar ıcın yanı regl donemnde skntı zaten ama onn dısında esın rahatsz olmuodrda ıste bz kızlar bacaımzda kasımızda bıtane tel cıksa sorun halıne getrıorz ama anı yasamak lazm
yarısı kalıo valla cok zor seklden sekle grıo ınsan hakkaten yapanlar bı anlatsa sunu bı pozısyonu falanmı warkeske su isin bi kursu falan olsaben de kendim almayi denedim ama 1 saat ugrastim beceremedigim gibi heryer yapis yapis oldu fenalik gecirecektim resmen panik atak geldi :95::84:.. su an epilator kullaniyorum el mahkum... agda yapmak istiyorum aslinda. ama yapamiyorum kendi kendine yapabilenleri de ayakta alkisliyorum bravo
yarısı kalıo valla cok zor seklden sekle grıo ınsan hakkaten yapanlar bı anlatsa sunu bı pozısyonu falanmı war
valla bırı bılıosa anlatsın yemın ederım buyuk sevaba gırerya sana yemin ediyorum google ve youtube'dan arattim sirf ogrenebilmek icin taktik.. ama yooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?