• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen tüyler :(

herkes ilk ağdadan sonra tüylerin azaldığını ve uzun bi süre çıkmadığını söylemiş.benim tuhaf bi yapım var ozaman.tatile gideceğim gün ağda yaptırdım.aradan 1 hafta geçmeden,otelde yani tatildeyken bile kollarımda ve bacaklarımda tüylerin çıktığını gördüm.

herkes ilk ağdadan sonra tüylerin azaldığını ve uzun bi süre çıkmadığını söylemiş.benim tuhaf bi yapım var ozaman.tatile gideceğim gün ağda yaptırdım.aradan 1 hafta geçmeden,otelde yani tatildeyken bile kollarımda ve bacaklarımda tüylerin çıktığını gördüm.

bu durum bendede oldu evde kollarıma ağda yaptım çok acıdı ama sıktım dişimi aldım senin gene bir hafta benim 4 gün sonra çıktı onca zahmeti çektiğimle kaldım :27:

benimde popo içimde var özellikle evlenince çok fazla rahatsız oldum gerçi şöyle bi şansım var hayatımda boyunca hep kendi kendime ağda yaptım popo içimide kendi kendime alıyorum ama 1 ay olmadan çıkıyor.

kzlar bence bu herkesn sorunu yani kendmde agdayla alsm agdacıya gdıp aldırsamda 1 hafta ıcınde cıkıolr yanı cok olmasa da cıkıolr rahatsız oluorm:d

kızlar selam ben agda yapıorm ewlendgımden berı 8 ay falandr
oncesınde jılet kullandım malum bolgeme
dıger kısımlarada arada jılet arada makına ıdare edıodm
sımdı malum bolgeme agda yapıorm 10 gun olmadan cıkıolar hemde sert jıletle alnmıs gbı
bnde mecbur uzatamadgımdan jılet suruyorm :/
sonra regl oldgmda 1 haffta dokunmuyorm alınacak boya gelıolar bıdaha agda yapıorm

bacak kol gbı yerlere jılet surmememe ragmen onladra haftada bır uzuyo baya
sızınde bu kadar sık cıkıomu

bebgm bende ozel bolgeye jılet suruorm cok kotu oldu tbı smdı nerdeyse 1 senedr ayda 1 agdacıya gdyrm regl olana kdr yanı 3 hafta ıdare edyrum ynı cıkıo ama okdr dııl ama regl oldkltn snraa ormana dnyolr:D

mıllet yazıo ya ayda bır kuafore gdıorm rahat edıorm 1 ay
yok anacım yok 1 hafta gectımı sıyah sıyah cıkıo ya baya baya da sert

mıllet yazıo ya ayda bır kuafore gdıorm rahat edıorm 1 ay
yok anacım yok 1 hafta gectımı sıyah sıyah cıkıo ya baya baya da sert
daha onceden cok jılet vurduysan sert sert cıkıo agdaya alısana kdr yoksa yumusak cıkıo agdaya alısıncada ama 1 ay surmuo tbı ona bende katılıyrm:D

keske bekarken annemı dınleseymısım sımdı ewlı olnca nasıl beklıcen ıste her an her sey olabılıo:/:52::52::52:
hahaa cok ttlısın cnm ben bekar olduum ıcın anlayamıorm dmkkı snı:D ama sunu blıormkı erkekler ozel bolge kıllarndan rahatsz olmuolrmıs hanı bacak kılından fln tıksınıolrmıs ama ozel bolgeye bakmıolrmıs o anın zewkını alıolrmıs hatta daha zewklı olduunu soleyenler bıle war bende bı kadn dergısınde okumustm:D

hahaa cok ttlısın cnm ben bekar olduum ıcın anlayamıorm dmkkı snı:D ama sunu blıormkı erkekler ozel bolge kıllarndan rahatsz olmuolrmıs hanı bacak kılından fln tıksınıolrmıs ama ozel bolgeye bakmıolrmıs o anın zewkını alıolrmıs hatta daha zewklı olduunu soleyenler bıle war bende bı kadn dergısınde okumustm:D
kısıden kısıye degısıo o esımde bıse demez temz olması yetrlı dıo kı bnde temzlık hastasıyım koku vs olmuyo regl harıc
ama ıste bn utanıorm sıyah sıyah :1:
her zamnda trtemz yakalnmıosn genelde tuyluykende goruyo ama bn sahsen hıc hoslanmıorm dokundrmuyorm falan :D

kısıden kısıye degısıo o esımde bıse demez temz olması yetrlı dıo kı bnde temzlık hastasıyım koku vs olmuyo regl harıc
ama ıste bn utanıorm sıyah sıyah :1:
her zamnda trtemz yakalnmıosn genelde tuyluykende goruyo ama bn sahsen hıc hoslanmıorm dokundrmuyorm falan :D
eet sdc temz olması yetıomus onlar ıcın yanı regl donemnde skntı zaten ama onn dısında esın rahatsz olmuodrda ıste bz kızlar bacaımzda kasımızda bıtane tel cıksa sorun halıne getrıorz ama anı yasamak lazm:D

benimde popo içimde var özellikle evlenince çok fazla rahatsız oldum gerçi şöyle bi şansım var hayatımda boyunca hep kendi kendime ağda yaptım popo içimide kendi kendime alıyorum ama 1 ay olmadan çıkıyor.

keske su isin bi kursu falan olsa :43: ben de kendim almayi denedim ama 1 saat ugrastim beceremedigim gibi heryer yapis yapis oldu fenalik gecirecektim resmen panik atak geldi :95::84:.. su an epilator kullaniyorum el mahkum... agda yapmak istiyorum aslinda. ama yapamiyorum kendi kendine yapabilenleri de ayakta alkisliyorum bravo :46::46::46:

eet sdc temz olması yetıomus onlar ıcın yanı regl donemnde skntı zaten ama onn dısında esın rahatsz olmuodrda ıste bz kızlar bacaımzda kasımızda bıtane tel cıksa sorun halıne getrıorz ama anı yasamak lazm:D
üf sorma
bıde sık sık cıkınca ıskenc gbı oluyo hergun elınde agda cımbızla gezsen valla bıtmez alınacak kıl :42:
bıde ben kılsızım yanı olmaması gereken yerlerde yok ust bacak kol yuz falan cırlop
ama cıkan yerlerdende fıskırıo :D

keske su isin bi kursu falan olsa :43: ben de kendim almayi denedim ama 1 saat ugrastim beceremedigim gibi heryer yapis yapis oldu fenalik gecirecektim resmen panik atak geldi :95::84:.. su an epilator kullaniyorum el mahkum... agda yapmak istiyorum aslinda. ama yapamiyorum kendi kendine yapabilenleri de ayakta alkisliyorum bravo :46::46::46:
yarısı kalıo valla cok zor seklden sekle grıo ınsan hakkaten yapanlar bı anlatsa sunu bı pozısyonu falanmı war

Back