- 28 Temmuz 2011
- 63
- 0
- 96
- Konu Sahibi jacqualine
-
Hiç utanç duyma; bunlar ayıp,utanılacak şeyler değil...
Tam "kalça arası" tanımlamasını anlayamadım ama, mutlaka epilasyon merkezlerinde alınıyordurRahat olun...
Hazır sir ağda bandı ile çok kolay alabilirsin.
yaa ben çok denedim kendim almayı ama bir türlü başaramıyorum. acıdan korkmam ama kendi kendime ağda yapamıyorumçok teşekkürler kızlar beni accayip derecede rahatlattınız
Bende aynı durumdaydım kızlar batırırdım her yeri. Şimdi sesu ılık ağda ve ağda bantlarımla gayet mutluyum küçük küçük parçalarla her yeri temizliyorum :)) Hem kendim yapınca acıyı daha az hissediyorum bir de anestol tabi :))
Canım bende kk de okudum denemekten zarar çıkmaz dedim aldım kullandım etkisini gördüm hemde yarım saat falan bıraktım normalde hayatta yapamazdım bana faydası oldu emla'nın fiyatı pahalı çünkü
emla kremden sonra bir de anestol krem mi çıktı uuyuşturmak iin ağda yapılan bölgeyi
anestol hep vardi ya ben cocuklugumdan biliyorum :26: hem ucuz hem de ayni etkiyi yapiyor iste neden onca para verip emla aliyor hala insanlar bilemiyorum
ayy canlarım ya acayip rahatlattınız beni bende de var oaramda ya ayy çok utanç verici zaten kılda keramet olsa orda çıkmaz demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?