- 23 Mayıs 2020
- 967
- 1.687
-
- Konu Sahibi poncikisdead
Başka fantazi mi kalmadı betabi canım, o bölgede kıllarla şekil yapan bile var, hatta eşi'nin / sevgilisi'nin isminin baş harfini yazanlar...
Ne yok artık? Kaymak gibi olmasını isteyen erkeğin pedofili eğilimleri vardır bence.E yok artık
NE?!?!?!?! nasıl bir zihniyet bu, ne alaka?!Ne yok artık? Kaymak gibi olmasını isteyen erkeğin pedofili eğilimleri vardır bence.
bazilari oyle sever. erkekler pis bulmaz hic biseyi mizmiz degillerİyi de size oral seks yapmıyor mu bu adam? Ağzına kıl gelmesinden rahatsız değil mi?
Kadının genital bölgesindeki kıl hijyenik değil. Biz idrarımızı yaptığımızda kıllara da bulaşıyor. Ben tercih etmezdim.
Komiksiniz gerçektenNe yok artık? Kaymak gibi olmasını isteyen erkeğin pedofili eğilimleri vardır bence.
Bana mız mızlar denk gelmiş demek kibazilari oyle sever. erkekler pis bulmaz hic biseyi mizmiz degiller
Yok artık daha neler.Ne yok artık? Kaymak gibi olmasını isteyen erkeğin pedofili eğilimleri vardır bence.
bizim milletin erkekleri her ufak seye iy bu ne derler. hafif dudak ustumde 1 tuycuk gorunse biyigin var derler. kulturBana mız mızlar denk gelmiş demek kiKıl, tüy sevenini hiç görmedim.
Yok artık daha neler.
Kalp şeklinde kestirenler bile varmışUst tepeyi temizlemeyin sekil bile verebilirsiniz alt tarafi temiz tutun sizde, kusura bakmayin gulucem biraz fantazilere bak ya
Ayy sizin zaten konusmussunuz bunları yeni gördümBizimkiler niye istemedi yav yapardik bas harfi falan çokzeeell
Kalp şeklinde kestirenler bile varmışbide kocasının baş harfini de yaptırabilir jshdjd
Çizgi şeklinde tamam ama kalp baya değişikmiaKalp şeklinde kestirenler bile varmışbide kocasının baş harfini de yaptırabilir jshdjd
Kocasına ithafenÇizgi şeklinde tamam ama kalp baya değişikmia
İlk duydum basharfini yapan hücre aklıma gelmezdiKocasına ithafen
Bende birinden duymuştum şaşırmıştım bayaİlk duydum basharfini yapan hücre aklıma gelmezdi
O kadar ince dusunmuyoruz denekki şekilli falan uğraşmak bana göre değil her zaman temiz olsun benimki için yeterli şekline bakmazBende birinden duymuştum şaşırmıştım baya
Benimki de hiç aramaz çok şükür kiO kadar ince dusunmuyoruz denekki şekilli falan uğraşmak bana göre değil her zaman temiz olsun benimki için yeterli şekline bakmaz
Yoksa ben berbermiyim şekilli kesecekBenimki de hiç aramaz çok şükür ki