- 11 Haziran 2020
- 91
- 58
-
- Konu Sahibi poncikisdead
Lazere git ama orta kısımda tüy bırak eşinin de gönlü olsunHanımlar merhaba
Ben yaklaşık iki yıllık evliyim, lise dönemimden beridir her bölgemi ağda ile alıyorum ama artık ağdanın zahmetinden yoruldum lazere gitmeye karar verdim. Ama eşim lazere gitmemi istemiyor, özellikle bikini bölgemi aldırmamı istemiyor. O bölgeyi tüylü görmek istiyor ben öyle daha çok seviyorum zevk alıyorum diyor. Bazen ağdayı bile aksatmamı istiyor. Bu şekilde olunca daha arzulu ilişki yaşıyor. Bende temiz daha huzurlu hissediyorum. Lazer seanslarından sonra ilişkimde soğuma olurmu diyede korkmuyor değilim. Lütfen dalga geçmeyin benim için sorun olmaya başladı artık. Ne yapabilirim?
Azıcık bırak sen de kocanın gönlü olsunHanımlar merhaba
Ben yaklaşık iki yıllık evliyim, lise dönemimden beridir her bölgemi ağda ile alıyorum ama artık ağdanın zahmetinden yoruldum lazere gitmeye karar verdim. Ama eşim lazere gitmemi istemiyor, özellikle bikini bölgemi aldırmamı istemiyor. O bölgeyi tüylü görmek istiyor ben öyle daha çok seviyorum zevk alıyorum diyor. Bazen ağdayı bile aksatmamı istiyor. Bu şekilde olunca daha arzulu ilişki yaşıyor. Bende temiz daha huzurlu hissediyorum. Lazer seanslarından sonra ilişkimde soğuma olurmu diyede korkmuyor değilim. Lütfen dalga geçmeyin benim için sorun olmaya başladı artık. Ne yapabilirim?
Oda farkında kendisi temiz zaten ama bi miktar istiyorBiliyorsunuzdur ki temizlik şart yoksa biliyorsunuz temizlenmediğinde neler olabileceğini o yüzden bunu eşinize anlatın ki dinimiz gereği de temizlenmeli uzatılmamalı
Bende özellikle o bölgeme lazer istiyorumHahaahahhhahhhah en azından bulmuş kılsızını aramıyor :) Kökten almaya gerek yok o bölgeyi, makineyle kısaltın o zaman, diğer bölgeler için lazere gidin, kol ve yüz hariç.
Daha önce denemedim belki sadece orta kesimde bırakınca beğenirse öyle devam ederimAzıcık bırak sen de kocanın gönlü olsunşaka bir yana orta kısımda biraz bırakınca seksi duruyor
İlk defa böyle bir şey duyuyorumAzıcık bırak sen de kocanın gönlü olsunşaka bir yana orta kısımda biraz bırakınca seksi duruyor
Hahaahahhhahhhah en azından bulmuş kılsızını aramıyor :) Kökten almaya gerek yok o bölgeyi, makineyle kısaltın o zaman, diğer bölgeler için lazere gidin, kol ve yüz hariç.
Nasıl benlik anlamdımKonu başlığı tam senlik olmuş yalnızeşin istiyor o tüyleri
Benimde tuhafıma gidiyorya zatenGenelde hep temiz kaymak gibi olsun isterler senin tam aksine
Lazer bacağı ve koltuk altını neredeyse %95 bitiriyor da genital bitmiyor doğru. Senelerdir rötüş yaptırıyorum.Yanlız belirtmek isterim ki genital bölgede %100 tüyler bitmiyor.
Evet diğer bölgeler daha kolay bitiyor ama genital hemen bitmiyor.
Mesela 10 seans alırsınız tüm vücut ama genital da tüy kalır o zaman da makine ile almaya devam edersin sadece genitali.
Ayrıca lazer seansları sonucunda yine kıl oluyo ağda gibi sıfır kıl,tüy olmuyor.
Yok canım bitmiyorLazer bacağı ve koltuk altını neredeyse %95 bitiriyor da genital bitmiyor doğru. Senelerdir rötüş yaptırıyorum.
2014’ten beri rötüş yaptırıyorum her sene ortalama 2 kere. Yine de büyük kolaylık.Yok canım bitmiyor
10 seanslik bir paketi bitirip tekrar paket alıyorum.
Sonrasında ya evde IPL alıp devam edeceğim ya rötuş yapicam bende.
Sadece genital bitmiyor azalıyor ama sürekli lazer yaparsan yada iğneli epilasyon falan o zaman biter genital.
Yani konu sahibinin genital bölgemde tüy bitmesin ama lazere gideyim konusuna tam uygun.2014’ten beri rötüş yaptırıyorum her sene ortalama 2 kere. Yine de büyük kolaylık.İğneli yaptıracağım diyorum bazen ama lazer kolaylığına alıştım. İşime gelmiyor.
11yillik evliyim ortalama hafta da bir bazen bazen hafta dolmadan t mizlerim ne kadar temiz o kadar güzel bizim içinBenimde tuhafıma gidiyorya zaten