İstenmeyen tüyler ve ilişki

poncikisdead

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
91
58
Hanımlar merhaba
Ben yaklaşık iki yıllık evliyim, lise dönemimden beridir her bölgemi ağda ile alıyorum ama artık ağdanın zahmetinden yoruldum lazere gitmeye karar verdim. Ama eşim lazere gitmemi istemiyor, özellikle bikini bölgemi aldırmamı istemiyor. O bölgeyi tüylü görmek istiyor ben öyle daha çok seviyorum zevk alıyorum diyor. Bazen ağdayı bile aksatmamı istiyor. Bu şekilde olunca daha arzulu ilişki yaşıyor. Bende temiz daha huzurlu hissediyorum. Lazer seanslarından sonra ilişkimde soğuma olurmu diyede korkmuyor değilim. Lütfen dalga geçmeyin benim için sorun olmaya başladı artık. Ne yapabilirim?

Lazere git ama orta kısımda tüy bırak eşinin de gönlü olsun

Azıcık bırak sen de kocanın gönlü olsun şaka bir yana orta kısımda biraz bırakınca seksi duruyor

Hahaahahhhahhhah en azından bulmuş kılsızını aramıyor :) Kökten almaya gerek yok o bölgeyi, makineyle kısaltın o zaman, diğer bölgeler için lazere gidin, kol ve yüz hariç.

Genelde hep temiz kaymak gibi olsun isterler senin tam aksine

Yanlız belirtmek isterim ki genital bölgede %100 tüyler bitmiyor.
Evet diğer bölgeler daha kolay bitiyor ama genital hemen bitmiyor.
Mesela 10 seans alırsınız tüm vücut ama genital da tüy kalır o zaman da makine ile almaya devam edersin sadece genitali.
Ayrıca lazer seansları sonucunda yine kıl oluyo ağda gibi sıfır kıl,tüy olmuyor.

Lazer bacağı ve koltuk altını neredeyse %95 bitiriyor da genital bitmiyor doğru. Senelerdir rötüş yaptırıyorum.

Lazer bacağı ve koltuk altını neredeyse %95 bitiriyor da genital bitmiyor doğru. Senelerdir rötüş yaptırıyorum.
Yok canım bitmiyor
10 seanslik bir paketi bitirip tekrar paket alıyorum.
Sonrasında ya evde IPL alıp devam edeceğim ya rötuş yapicam bende.
Sadece genital bitmiyor azalıyor ama sürekli lazer yaparsan yada iğneli epilasyon falan o zaman biter genital.

2014’ten beri rötüş yaptırıyorum her sene ortalama 2 kere. Yine de büyük kolaylık. İğneli yaptıracağım diyorum bazen ama lazer kolaylığına alıştım. İşime gelmiyor.

2014’ten beri rötüş yaptırıyorum her sene ortalama 2 kere. Yine de büyük kolaylık. İğneli yaptıracağım diyorum bazen ama lazer kolaylığına alıştım. İşime gelmiyor.
Yani konu sahibinin genital bölgemde tüy bitmesin ama lazere gideyim konusuna tam uygun.
Lazere gidin agdadan daha kıllı oluyoruz zaten yaptırırken.
Lazer bitince de kıl,tüy kalıyor merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…