İstenmeyen tüyler ve ilişki

Zevkler, renkler ve fanteziler tartışmaya kapalıdır o yüzden yorum yok benden. aranızda halledin.

Sizin almayınca eşiniz perma mi yaptiracakmis oraya ay ahdjdhdjshshs. Kıl seven erkek okuduk ya surda birşey demiyorum.

zaten vucudun komple kilsiz olmasi tuhaf gorunmez mi. kabak kafali adamlar gibi goze batarsin. bencede kil olmasi iyi ozellikle ozel bolumlerde

Bana kalırsa dinen zaten temiz olmak gerekir ama işte eşin öyle istiyor o zaman diğer arkadaşlara katılıyorum ya ortada bırak yada kısalt He bu arada hiç doğum falan yapmadıysan çok da düşünme derim lazeri çünkü doğumdan sonra tüylenme oluyor yengemin öyle olmuştu benden sana tavsiye ha bu arada söylemeden edemicem genelde erkekler kabak gibi tertemiz ister ama seninki bi tuhaf

Alt kısımlar kolay bitmiyor. Gidin yine de çıkacaktır. Üstler ve yanlar büyük kolaylık sağlıyor yazın.

tabi canım, o bölgede kıllarla şekil yapan bile var, hatta eşi'nin / sevgilisi'nin isminin baş harfini yazanlar...
Yok artık saçmalamışlar iyice eşim bana uzat dicek en fazla 2 gün sabrederim ben öyle kendimden tiksinirdim sanırım allahım çok şükür eşim benden böyle bi şey istemediği için

Oda farkında kendisi temiz zaten ama bi miktar istiyor
alt kısımları alın, üstte bir miktar bırakın, kısaltarak, isterseniz şekil de yapabilirsiniz, size kalmış, Temizlik açısından sorun yaratmaz orada, üst kısımda, az bir miktar kalması.

Ust tepeyi temizlemeyin sekil bile verebilirsiniz alt tarafi temiz tutun sizde, kusura bakmayin gulucem biraz fantazilere bak ya

Kesinlikle oyle hepsi para tuzagi bende de bitmedi agdaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…