- 8 Ekim 2021
- 1.382
- 2.754
-
- Konu Sahibi poncikisdead
Hanımlar merhaba
Ben yaklaşık iki yıllık evliyim, lise dönemimden beridir her bölgemi ağda ile alıyorum ama artık ağdanın zahmetinden yoruldum lazere gitmeye karar verdim. Ama eşim lazere gitmemi istemiyor, özellikle bikini bölgemi aldırmamı istemiyor. O bölgeyi tüylü görmek istiyor ben öyle daha çok seviyorum zevk alıyorum diyor. Bazen ağdayı bile aksatmamı istiyor. Bu şekilde olunca daha arzulu ilişki yaşıyor. Bende temiz daha huzurlu hissediyorum. Lazer seanslarından sonra ilişkimde soğuma olurmu diyede korkmuyor değilim. Lütfen dalga geçmeyin benim için sorun olmaya başladı artık. Ne yapabilirim?
Aynı fikirde değilimE yok artık
tabi canım, o bölgede kıllarla şekil yapan bile var, hatta eşi'nin / sevgilisi'nin isminin baş harfini yazanlar...İlk defa böyle bir şey duyuyorum
Bana kalırsa dinen zaten temiz olmak gerekir ama işte eşin öyle istiyor o zaman diğer arkadaşlara katılıyorum ya ortada bırak yada kısalt He bu arada hiç doğum falan yapmadıysan çok da düşünme derim lazeri çünkü doğumdan sonra tüylenme oluyor yengemin öyle olmuştu benden sana tavsiye ha bu arada söylemeden edemicem genelde erkekler kabak gibi tertemiz ister ama seninki bi tuhafHanımlar merhaba
Ben yaklaşık iki yıllık evliyim, lise dönemimden beridir her bölgemi ağda ile alıyorum ama artık ağdanın zahmetinden yoruldum lazere gitmeye karar verdim. Ama eşim lazere gitmemi istemiyor, özellikle bikini bölgemi aldırmamı istemiyor. O bölgeyi tüylü görmek istiyor ben öyle daha çok seviyorum zevk alıyorum diyor. Bazen ağdayı bile aksatmamı istiyor. Bu şekilde olunca daha arzulu ilişki yaşıyor. Bende temiz daha huzurlu hissediyorum. Lazer seanslarından sonra ilişkimde soğuma olurmu diyede korkmuyor değilim. Lütfen dalga geçmeyin benim için sorun olmaya başladı artık. Ne yapabilirim?
Hanımlar merhaba
Yok artık saçmalamışlar iyice eşim bana uzat dicek en fazla 2 gün sabrederim ben öyle kendimden tiksinirdim sanırım allahım çok şükür eşim benden böyle bi şey istemediği içintabi canım, o bölgede kıllarla şekil yapan bile var, hatta eşi'nin / sevgilisi'nin isminin baş harfini yazanlar...
alt kısımları alın, üstte bir miktar bırakın, kısaltarak, isterseniz şekil de yapabilirsiniz, size kalmış, Temizlik açısından sorun yaratmaz orada, üst kısımda, az bir miktar kalması.Oda farkında kendisi temiz zaten ama bi miktar istiyor
Ust tepeyi temizlemeyin sekil bile verebilirsiniz alt tarafi temiz tutun sizde, kusura bakmayin gulucem biraz fantazilere bak yaHanımlar merhaba
Ayni anda ayni yazmisiz gulalt kısımları alın, üstte bir miktar bırakın, kısaltarak, isterseniz şekil de yapabilirsiniz, size kalmış, Temizlik açısından sorun yaratmaz orada, üst kısımda, az bir miktar kalması.
Kesinlikle oyle hepsi para tuzagi bende de bitmedi agdaya devamYanlız belirtmek isterim ki genital bölgede %100 tüyler bitmiyor.
Evet diğer bölgeler daha kolay bitiyor ama genital hemen bitmiyor.
Mesela 10 seans alırsınız tüm vücut ama genital da tüy kalır o zaman da makine ile almaya devam edersin sadece genitali.
Ayrıca lazer seansları sonucunda yine kıl oluyo ağda gibi sıfır kıl,tüy olmuyor.
Ayni anda ayni yazmisiz gul
Bizimkiler niye istemedi yav yapardik bas harfi falan çokzeeellkalp şekli falan da yapılabiliyor oraya
Bunu ben de duyduuum. Ay yıldız şeklinde yaptıranlar da varmış.kalp şekli falan da yapılabiliyor oraya