istenmeyen mechul bebek napmaliyim

Ya diyor ki olmaz hamile kadina yanasilir mi zaten yuku ona yeter, hem cekiciligi de kalmior ne kotu diyor beynine patlatasim gelior
Ne yükü canim.sen insan degilmisin?? Hem hamilelikte hormonlarin degisime.ugramasi ile daha cok istiyor insan bu dusuncesini sen yavas yavaş beyninden silmeye bak konuşarak hem sen ona dokunup sarilinca gerisi gelir merak etme. ....

Eğitimcisin öyle mi?

Ben ilk sayfadaki arkadaşların taktıklarından daha farklı bir şeye takıldım. Sorun imla ya da klavye hataları ya da noktalama işaretleri değil.

O kadar sığ bi noktadan yazıyosun ki inanamadım üniversite okuduğuna. Doğuriyim dimi ben bunu şimdi yazmışsın bir ara. Ortada doğuracak çocuk var mı ki? Hamile olduğunu bile bilmiyosun ki sen?

Hamileyken ya eşim beni aldatırsa korkuları. Ya bırak allasen. Umarım kız çocuklarım böyle eğitimcilere denk gelmez. Bu üslupta bir öğretmenle imkansız..

eğer gerçekten öğretmenseniz yazık çocuklarımıza, geleceğimize. siz daha öğrenememişsiniz ki yazmayı, çocuğunuza çocuklarımıza ne öğreteceksiniz çocuklarımıza

Biz bebegimiz olsun diye bi amuda kalkmadigimz kalmaz siz ya hamileysem diyosunz..ne güzel iste Rabbim veriyo onunla yeniden can bulursunz nese kaynaginz olur skintinizi unutursunz

inşallah hamile değilsindir inşallah!!!...o nası üslup bir de öğretmenmiş peh..nazar boncuğu demişsin ya kendine cidden güldürdün beni

Konuya yorum yapmadan önce söylemeden geçemeyeceğim, yazım yanlışlarını geçtim, çokça söylenmiş zaten ama it, manyak vb kelimeleriniz çok itici.(fazlasida vardır yorumlarda eminim ama okuyamadım daha fazla) Bir bayana ve bir öğretmene yakişmayacak bir dil kullandığınızın farkındasınız umarım.
Geri çekilerek korunma uygun bir yöntem değil, eşiniz korunsaydı keşke.

okadar eleştiri var hala yazılar aynı tarz....

senin kadınlık gururu yüzünden olan çoçuğa olcak öylemi, doğru düzgün korunmakta yok sonra ya hamileysem diye dert yan burda
burda gelen yorumlardan sonra doğururm ben demeye başlamış bi öğretmen olarak senin kendi düşüncen yokmu, gaz verin bana doğurmam için gibi saçma şeyler söylüyosun. doğurman gerektiğini gelen yorumlardan sonramı anlıyosun.karı koca ne kadar rahatsınız maşallah
birinede çıkarırım ben bu sıpayı yazmış
inşallah hamile değilsindir inşallahh
Rabbim ondan al,benim gibi canı gonulden isteyene ver! Amin.
amiinnnn

Bir melek bu kadar mı sorun olur ALLAH aşkına ya üzülüyorum böyle konuları okuyunca Kim bilir belki de sizin için bu bebek daha hayırlıdır, ama hemen istememezliğe getiriyorsunuz.

Gerçekten yazım şekli çok itici. Öğretmen olduğuna inanasim gelmedi.

Bir yazıda okumuştum.Hamile bir kadın ilk öğrendiği andan itibaren çocuğunu istemiyor ve sürekli olmasaydı vs vs gibi isteksizliğini belirtiyor.Bebek doğduktan sonra,başkasının kucağında sessiz sakin ,annesinin kucağına gelince huzursuz rahatsız sürekli ağlıyor ve sütünü dahi içmiyor emmiyor yani araştırmalar sonucunda ise kendisini istemeyen annesini hissettiği için yavrucak annesini kendisine tehdit olarak görüyormuş.Hiç tanımadağı bir kadını bile emdiği halde annesini hiç bir şekilde emmemiş.İstemiyormuşsunuz umarım hamile değilsinizdir.Artı geri çekilme diye bir korunma sistemi yok millet onca paralar verdiği korunma sistemlerine bile güvenmezken kaldı ki geri çekilme korunma bile sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…