• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İstenmeyen gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızla dalga geçen kara cahiller doluşmuş başlığa kızdan daha çok yazıp çizmişler.

Bu ülkede ne ailede ne okulda cinsellik hakkında bilgi verilmez. Korunma yöntemleri anlatılmaz. Ne şekilde hamile kalınır ne şekilde kalınmaz bilgisi verilmez ama maşallah hepiniz bunu, bu işlere girmeden çoook önce öğrenmiş de herkesi kendi gibi biliyor zannediyor.

Başkalarıyla dalga geçmeden önce bilhassa kız çocuklar cinsellik hakkında nasıl eğitilir onu öğrenin, yarın öbür gün sevdiğiniz bir yakınınız da bu cahilliğinden ötürü ecel terleri dökebilir, ruhunuz duymaz, çünkü saklanılan şey hep saklı kalır.

Kimsenin sizin iğnelemelerinize ihtiyacı yok. Faydanız olmayacaksa yorumunuz da olmasın.

Sizin ailenizde verilmemiş olabilir o cinsellik eğitimi fakat lisans öğrencisinin anal ilişkiyi bilip korunmanın ne demek olduğunu bilmemesi daha da vahim bir durum bence.

Telefonlar ellerde bir tıkla herşey öğrenilebilir değil mi o halde yararlı şeyler için kullanmak gerekir.

Oooooof yapmayın arkadaşlar şöyle şeyler ya bu kada4 aile korkusu varken neden??
Konuya gelirsek olmamıştır merak etme gereksiz bir stres yaşıyorsun şu an

Millet ortaokulda lisede sevgili yapıyor sevgili yapmak için ergenliğin bitmesini beklemiyorlar ondan bahsettim.
Canım 😊 her sağlıklı hormonal gelişimi olan birey gibi senin de ailen dışında karşı cins biri tarafından bu tip bir hissi hissetmek istemen ve deneyimlemek istemen çok normal. Güzel sevmek ve sevilmek, doğru insanla olunca güzeldir. Böyle şeyler yaşadığını saklayan namus bekçilerinin yalancılığa alıştığı bu dünyada gayet doğal bazı ihtiyaçlarımızı baskılamamızı bize öğretip o baskıyla bizi hataya sürükleyenlerdedir kabahat... Benim sana tek tavsiyem, sorumluluğunu alamayacağın işlere kalkışmamandır. Bunun dışında herkes kendi kararlarını verir,yaşar,sorumluluğunu alır bir başkasına da yorum yapmak düşmez. Hayatında huzur dolu mutlu günler dilerim

Sizin ailenizde verilmemiş olabilir o cinsellik eğitimi fakat lisans öğrencisinin anal ilişkiyi bilip korunmanın ne demek olduğunu bilmemesi daha da vahim bir durum bence.

Telefonlar ellerde bir tıkla herşey öğrenilebilir değil mi o halde yararlı şeyler için kullanmak gerekir.

Telefonların ellerde olması o şeyin bilineceği anlamına gelmez. Siz de karşı karşıya kalmadığınız pek çok durumun cahilisiniz şu anda, ancak içine girdiğinizde öğreniyorsunuz. İçine girmeden bilmeniz için bunun eğitiminin verilmesi gerekir. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Telefonların ellerde olması o şeyin bilineceği anlamına gelmez. Siz de karşı karşıya kalmadığınız pek çok durumun cahilisiniz şu anda, ancak içine girdiğinizde öğreniyorsunuz. İçine girmeden bilmeniz için bunun eğitiminin verilmesi gerekir. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Gebe kalmaya çalışan ve hatta çoğu gebe evli arkadaşımızın neler neler sorduğu bu forumda şu kızcağızı diline dolayanların vakti zamanında ne saçma sapan sorular sorduğunu okudum az evvel ... gülme krizine girdim😂
Herkes kendi kapısının önünü süpürse ortada kirlilik olmayacak.

Yoo içine girmeden de herşeyi biliyordum merak ettim araştırdım bu kadar basit. Herkes cahil bir siz akıllısınız maşallah ! Bebek istemiyorsan korunacaksın kardeşim bunu bilmek için doktora yapmaya gerek yok!

Yoo içine girmeden de herşeyi biliyordum merak ettim araştırdım bu kadar basit. Herkes cahil bir siz akıllısınız maşallah ! Bebek istemiyorsan korunacaksın kardeşim bunu bilmek için doktora yapmaya gerek yok!
Tam vajinal birleşme yaşanmış olsa korunsun demeniz kadar haklı bir cümle olamazdı. Ayrıca şuan o da merak edip öğrenmeye çalışıyor. Siz gebe kalmaya çalışırken araştırıp uyguluyordunuz ya.. o da bir daha hata yapmamak için çabalıyor. Müslüman müslümanın ayıbını örter, utandırmaz. Kalbinizi açmadığınız, sarıp sarmalamadığınız her genç ,kalbinizi karartarak cevapladığınız her soru ile bir genci kaybetmeye sebep oluyorsunuz. Daha aydın olun, durumu normalleştirin demiyorum yaklaşımınız daha aydın olsun

Mune Mune bu sayfada sorulan soru için kişiye yapılan yorumlar aşağılama ve dışlama içermekte olup kişilerin forum kuralları çerçevesinde soru sorma hakkından utandırma ile caydırmaya yöneliktir.

Tam vajinal birleşme yaşanmış olsa korunsun demeniz kadar haklı bir cümle olamazdı. Ayrıca şuan o da merak edip öğrenmeye çalışıyor. Siz gebe kalmaya çalışırken araştırıp uyguluyordunuz ya.. o da bir daha hata yapmamak için çabalıyor. Müslüman müslümanın ayıbını örter, utandırmaz. Kalbinizi açmadığınız, sarıp sarmalamadığınız her genç ,kalbinizi karartarak cevapladığınız her soru ile bir genci kaybetmeye sebep oluyorsunuz. Daha aydın olun, durumu normalleştirin demiyorum yaklaşımınız daha aydın olsun

Vajinal birleşme olmadıysada bacağımdan ağrı aktı aceba hamile kalırmıyım diye sormuş, hamile kalma riskinden korkan insan her türlü önlemini alır bu benim fikrim. Ben daha aydın olamam kusura bakmayın anal ilişkiye kalkışan biri herşeyi göze almıştır. Konu sahibi kör cahil bir insan değil lisans öğrencisi, o yaşta ya yaptıklarının arkasında durursun ya da yapmazsın. Anal ilişki yaşamış kızlık zarından bahsediyor yarın gider birilerini kandırır ben bakireyim diye alkışlalım mı bu hareketi? Kusura bakmayın bana ters.

Vajinal birleşme olmadıysada bacağımdan ağrı aktı aceba hamile kalırmıyım diye sormuş, hamile kalma riskinden korkan insan her türlü önlemini alır bu benim fikrim. Ben daha aydın olamam kusura bakmayın anal ilişkiye kalkışan biri herşeyi göze almıştır. Konu sahibi kör cahil bir insan değil lisans öğrencisi, o yaşta ya yaptıklarının arkasında durursun ya da yapmazsın. Anal ilişki yaşamış kızlık zarından bahsediyor yarın gider birilerini kandırır ben bakireyim diye alkışlalım mı bu hareketi? Kusura bakmayın bana ters.
Siz sadece size sorulan sorunun cevabını verin ahlak dağıtmayın yeter. Kız bakireyim ama zar yırtılmadan hamile kalanları okudum diyor, anal ilişki yaşamış ama spermler saçılmış anlaşıldığı kadarıyla.. kız kendini temizlemiş . Ertesi gün hapını da sevgilisi kullandırmamış. Kız korkuyor ve bir soru sormuş. Ben okuduğumdan bunları anladım, alkışlamadım ama eğlenecek birşey de bulamadım. Size de yakışmamış o hareketler.Bakın siz de hamilesiniz ve evladınız olacak. Allah tan korkun da kınamayın. Ne’me lazım.. önünüzde bulursunuz.

Merhaba öncelikle lütfen hakaret edecek kişiler uzak dursun.
20 yaşındayım ve lisans öğrencisiyim. Birini sevdim ona inandım ayın 12sinde bir ilişki yaşadık. Tam bir ilişki değildi. Anal ilişki yaşadık ancak sürtünme de oldu. Belki şaşıracaksınız ancak kızlık zarı bozulmadan hamile kalma ihtimalinin olduğunu düşünmüyordum haliyle daha da rahattım, dikkat etmedim. Kıyafetlerimiz yoktu kalçama doğru boşaldı sonra sildim ön tarafımı da sildim üzerimi giyip işedim, yıkadım, temizledim. Bu olaydan sonra araştırma yaptım ve doğurganlık döneminin olduğunu öğrendim tesadüfen ayın 12 si de hamile kalma olasılığımın yüksek olduğu dönemmiş. Net olarak bilemiyorum ancak spermlerin vajina içerisine girip yumurtayı dölleme olasılığı nedir, bütün bunları yeni öğreniyorum, ilk ilişkimdi, cahilliğime denk geldi bilemiyorum kafam çok karışık ailem bu durumu öğrense sonum olur. Erkek arkadaşım da benden ayrıldı gitti. O kadar kötüyüm ki adetime daha iki hafta kadar var bekleyemiyorum, kimsenin yüzüne bakamıyorum. Kürtaj olsam kızlık da gidecek her şey çok kötü durumda sizce bunu olasılığı nedir?
Yani derdin, kızlık dediğin o zar mı? O kalınca evleneceğim erkeği kandırırım mı sanıyorsun? Asıl inşallah hamile değilsindir (ki muhtemelen değilsin) de bir bebeğin canına kıyılmaz. Üzüldüğün şey kürtaj sırasında zar bozulma ihtimali ya resmen!! Evlilik öncesi iki tarafın da yasadıgı kendi kararıdır ben asla bunu yadırgamam ama senin kürtaja değil de zar gidecek o sıra diye üzülmen, nasıl bir düşünce yapısıdır bu!

Siz sadece size sorulan sorunun cevabını verin ahlak dağıtmayın yeter. Kız bakireyim ama zar yırtılmadan hamile kalanları okudum diyor, anal ilişki yaşamış ama spermler saçılmış anlaşıldığı kadarıyla.. kız kendini temizlemiş . Ertesi gün hapını da sevgilisi kullandırmamış. Kız korkuyor ve bir soru sormuş. Ben okuduğumdan bunları anladım, alkışlamadım ama eğlenecek birşey de bulamadım. Size de yakışmamış o hareketler.Bakın siz de hamilesiniz ve evladınız olacak. Allah tan korkun da kınamayın. Ne’me lazım.. önünüzde bulursunuz.

Kınamıyorum okuyan bir insanın bu kadar bilinçsiz olması beni çileden çıkarıyor. Hayır bu konu ne zaman açılmış, sizin yaptığınız davranış çok mu doğru muneye sikayet etmeler filan, dalga geçenlerin eski konularına baktım da neler sormuşlar gülme krizine girdim demeler. Sizin yaklaşımınız da bana pek iyimser gelmedi 😊 sizin hesabınıza göre o kişiler ayıbı örtmemişse sizde onlarınkini mi açığa cikarmalısınız mantık bu mu ? Hamileyim evet Rabbim nasip ederse kucağıma alırsam ona doğruyu yanlışı, ahlaki ve cinsel eğitimini vereceğim inşallah,hatalar yaparsada annesi babasi olarak arkasında olacağımızı bilecek inşallah.

Mune Mune bu sayfada sorulan soru için kişiye yapılan yorumlar aşağılama ve dışlama içermekte olup kişilerin forum kuralları çerçevesinde soru sorma hakkından utandırma ile caydırmaya yöneliktir.
Sorduğu soru burada sıklıkla sorulan bir soru acıkcası ben de denk gelince cevaplayıp bilgilendirmeye calısıyorum. Ancak konu sahibi bir kürtaj durumu yaşanırsa kızlık zarımı kaybederim diye üzülüyor. Sizin kadar aydın olamayacagım. O kadar belli ki ileride bakireliğiyle gurur duyacagı, birini kandıracagı evlilik yapacak. Bu yolda istenmeyen bebek değil meselesi de.

Hmm dur bakalım her sağlıklı ve normal ilişki yaşayan bir çiftin her ay bebeğinin olma ihtimali %25ise sizin arkadaş dışarıya boşalmış ama içine de girmiş olabilme ihtimali %13 desek o %13tende %5i yumurtaya ulaşabilse.. Matematiksel olarak hamile kalma ihtimalin %5 derim ben 🤔.
Benim ilk çocuğum evlendikten 9 ay sonra dünyaya geldi hem de vajinusmuyluydum gerçek bir birleşme olmamıştı :) iki yıl sonra vajinusmusu yenip ilk ilişkimi yaşadım ve anneydim. İkinci çocuk da öyle oldu. Üçüncü çocuk da korunurken oldu :/ belki arkadaş da benim gibi ceketi atınca bile hamile kalma potansiyeline sahiptir belli mi olur...
Hepsi bi yana da zor ihtimal, yoktur öyle bir durum bu korku ona yeter.

Kınamıyorum okuyan bir insanın bu kadar bilinçsiz olması beni çileden çıkarıyor. Hayır bu konu ne zaman açılmış, sizin yaptığınız davranış çok mu doğru muneye sikayet etmeler filan, dalga geçenlerin eski konularına baktım da neler sormuşlar gülme krizine girdim demeler. Sizin yaklaşımınız da bana pek iyimser gelmedi 😊 sizin hesabınıza göre o kişiler ayıbı örtmemişse sizde onlarınkini mi açığa cikarmalısınız mantık bu mu ? Hamileyim evet Rabbim nasip ederse kucağıma alırsam ona doğruyu yanlışı, ahlaki ve cinsel eğitimini vereceğim inşallah,hatalar yaparsada annesi babasi olarak arkasında olacağımızı bilecek inşallah.
Evet tam olarak benim yapım bu. Ne oldu? Siz kendi açıklarınızı okuyan birini görünce mahçubiyet hissedip yine mi saldırgan hissettiniz? Tam olarak yapım bu ki o soruları açık etmeyip kızın düşeceği durumu size hatırlatabildim. Tam olarak yapım bu ki siz de vakti geçmiş bir konuda hala eğlenirken ben birinin açığını kapatıp eğlencenin kepenklerini indirmek için Mune Mune ye seslendim. Siz çileden çıkmayın efenim, ne münasebet.. siz sadece uygun görürseniz cevaplayın görmezseniz es geçin. Evladınıza odaklayın Allaha dua edin şöyle yapıcam böyle yapıcam diye kurduğunuz hayallere aykırı bir evladınız olmasın çünkü tüm anneler o dualarla doğurdu ama sonuçları görüyoruz.. iyi akşamlar

Sorduğu soru burada sıklıkla sorulan bir soru acıkcası ben de denk gelince cevaplayıp bilgilendirmeye calısıyorum. Ancak konu sahibi bir kürtaj durumu yaşanırsa kızlık zarımı kaybederim diye üzülüyor. Sizin kadar aydın olamayacagım. O kadar belli ki ileride bakireliğiyle gurur duyacagı, birini kandıracagı evlilik yapacak. Bu yolda istenmeyen bebek değil meselesi de.
Hangimiz kimin düşüncelerini eleştirmekle görevliyiz? Bu hayatta herkes bir renk. İyisiyle kötüsüyle.. bu forumda sorulan sorulardan kişilerin karakterlerini çıkarıp analiz edip hatalı fikirlerini eleştirmek için bulunmuyoruz. Bu forumda bilgi edinmek, zaman zaman dertleşmek için bulunuyoruz. Durumu yaşayan yakınınız da olabilir. Böyle düşünüp sahiplenin insanları. Burada yorum yazan hangi kişinin evlenmeden önce neler yaşadığını ne biliyoruz? Bilemeyiz. Allah herkesin niyetine göre versin. İyi akşamlar

Evet tam olarak benim yapım bu. Ne oldu? Siz kendi açıklarınızı okuyan birini görünce mahçubiyet hissedip yine mi saldırgan hissettiniz? Tam olarak yapım bu ki o soruları açık etmeyip kızın düşeceği durumu size hatırlatabildim. Tam olarak yapım bu ki siz de vakti geçmiş bir konuda hala eğlenirken ben birinin açığını kapatıp eğlencenin kepenklerini indirmek için Mune Mune ye seslendim. Siz çileden çıkmayın efenim, ne münasebet.. siz sadece uygun görürseniz cevaplayın görmezseniz es geçin. Evladınıza odaklayın Allaha dua edin şöyle yapıcam böyle yapıcam diye kurduğunuz hayallere aykırı bir evladınız olmasın çünkü tüm anneler o dualarla doğurdu ama sonuçları görüyoruz.. iyi akşamlar

Gereken dualarımı ediyorum 🤲🏻😊 sadece lafta değil benimki çok şükür. Ayrıca o söylediğiniz gülme krizine girdim lafına zerre kadar alınmadım çünkü ortada ayıp bir konum olduğunu düşünmüyorum 😂. Diğer arkadaşlar adına konuştum nasılsa avukatlık bedava.

Benim ilk çocuğum evlendikten 9 ay sonra dünyaya geldi hem de vajinusmuyluydum gerçek bir birleşme olmamıştı :) iki yıl sonra vajinusmusu yenip ilk ilişkimi yaşadım ve anneydim. İkinci çocuk da öyle oldu. Üçüncü çocuk da korunurken oldu :/ belki arkadaş da benim gibi ceketi atınca bile hamile kalma potansiyeline sahiptir belli mi olur...
Hepsi bi yana da zor ihtimal, yoktur öyle bir durum bu korku ona yeter.

Vajinismuslu hamile kalan çok insan var penis içeriye tam olarak girmesede denemişsinizdir, konu sahibi anal ilişkiden bahsediyor.

Back