• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İstenmeyen gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Milyarda bir ihtimalle hamilesin. O ihtimal gelir seni bulursa o bebegi dogur kutsal bebek ilan edelim.
Bu sekilde hamile kalman olanaksiza yakin. Aylarca ayagimi havalara diktim hamile kalmak adina yasiyan bilir🤣

hiç bisey olmaz kafana takma bile anal ilişkiden sonra hamile kalan ilk kadın olursun en fazla :anneadayı:

Yirmi yıldır hiç ilişkim olmamıştı buna çok güvenmiştim ama çok kötü hissediyorum kendimi
eğer çocuğa da acaba hamile miyim sorularını yonelttiysen çattık anam ne hamilesi bu BENİM başıma bela olur diye korkup kaçmıştır çünkü hamile kalma ihtimalin yok yani bunu o biliyor sende bil bence :anne:

Yirmi yıldır hiç ilişkim olmamıştı buna çok güvenmiştim ama çok kötü hissediyorum kendimi
eğer çocuğa da acaba hamile miyim sorularını yonelttiysen çattık anam ne hamilesi bu BENİM başıma bela olur diye korkup kaçmıştır çünkü hamile kalma ihtimalin yok yani bunu o biliyor sende bil bence :anne:

ne güzel işte

ne kadar çok korkarsan birdaha yapma olasılıgın azalır ,

hamıle kalman çok zor inşallah kalmazsın

20 yıldır yaşamadım derken, zaten bu sürenin en az 15 senesi çocukluk çağı🙄
senin ergenlikten sonraki yaşayabileceğin süre en fazla 2-3 sene yani 20 yıl demen abes olmuş kardeşim...
olma olasılığı da var herşeye hazırlıklı ol benim ablam bu şekilde hamile kalmıştı çünkü bozulmadan kaldı o da (evliyken)
demekki olabiliyomuş. Olasılık var ama olmayabilirde...dua etde olmasın
Lütfen bundan sonra kimseye güvenme
Daha yaşın çok küçük

20 yıldır yaşamadım derken, zaten bu sürenin en az 15 senesi çocukluk çağı🙄
senin ergenlikten sonraki yaşayabileceğin süre en fazla 2-3 sene yani 20 yıl demen abes olmuş kardeşim...
olma olasılığı da var herşeye hazırlıklı ol benim ablam bu şekilde hamile kalmıştı çünkü bozulmadan kaldı o da (evliyken)
demekki olabiliyomuş. Olasılık var ama olmayabilirde...dua etde olmasın
Lütfen bundan sonra kimseye güvenme
Daha yaşın çok küçük
Millet ortaokulda lisede sevgili yapıyor sevgili yapmak için ergenliğin bitmesini beklemiyorlar ondan bahsettim.

Hamile kalmak o kadar kolay değil merak etme millet senelerdir deniyor olmuyor, kendim dahil. Ki anal yolla sürtünme ile vs çok az bir ihtimal. O yuzden strese sokma kendini de, madem bu kadar sorun yapacaksın sonradan; öyleyse ilişki sırasında biraz daha dikkatli olun da sonra böyle strese girme.

İçine bosaldiysa hamile kalma şansın çok yüksek. Eğer bosalmayip vajinanin içine aktığını düşünüyorsan çok düşük hamile kalman. Eğer hamileysende kürtaj yaparken kizlik zarina zarar vermeden alıyorlar çocuğu aslında bu kizlik yapisiylada alakaliymis bozulma riskide varmış yani öle bisey oldugundugunda doktor la görüşen tabi burda ne söylesek boş canm

Back