• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İstenmeyen gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz yakıştırınca senaryo değil ben yakıştırınca senaryo. Ona da peki. Sıkışınca bel altı. Yok sevmedim oyun tarzınızı. Köşede oynayın. Ya da şikayet edin beğenmediyseniz😅
Benim senaryo yazdığım bir mesajım yok. Sizin gibi hamile kalma senaryoları ya da dalga geçme cümleleri kurmaya benim kişiliğim yetmiyor ama sizin için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Aaa bi dk yazayım bir senaryo. Şu mahallede yediği boku örtemeyen nezahatın arkasından kavga çıkarmaya gelen melahat sen misin? 😂

Mune Mune polemik yaratmaya çalışanlar var eski konuyu hortlatıp 😁.

Ben banlanırsam onlarda banlansın.
Canım siz bana kötü söz söyleymeye çalışıp banlatmaya uğraşıyorsunuz ya.. kişiler okuyunca zaten zihniyetler ortaya çıkar. Bana şikayetçi diyen canım şikayetçi arkadaşım

Canım siz bana kötü söz söyleymeye çalışıp banlatmaya uğraşıyorsunuz ya.. kişiler okuyunca zaten zihniyetler ortaya çıkar. Bana şikayetçi diyen canım şikayetçi arkadaşım

Senin ayıp örtülmeli diyip başkalarının konularına kahkaha attığın gibi yaptım arkadaşım 😁 ben gittim başkasıyla da laf yarışına giriyorsun sorun kimde o halde bir düşün.

Senin ayıp örtülmeli diyip başkalarının konularına kahkaha attığın gibi yaptım arkadaşım 😁 ben gittim başkasıyla da laf yarışına giriyorsun sorun kimde o halde bir düşün.
Evet evet tam olarak öyle yaptım ben kendi içimde o zihniyetlere güldüm ama açığa çıkarmadım. Ama herkes kendini açık etti ve mahçubiyetini yaşadı. Buna rağmen ders almayıp hala da konuşmaya devam etti çüngü o kişiler kendilerinin farkında olmayıp saldırganlaştı.Bu da sözün bittiği yer

Evet evet tam olarak öyle yaptım ben kendi içimde o zihniyetlere güldüm ama açığa çıkarmadım. Ama herkes kendini açık etti ve mahçubiyetini yaşadı. Buna rağmen ders almayıp hala da konuşmaya devam etti çüngü o kişiler kendilerinin farkında olmayıp saldırganlaştı.Bu da sözün bittiği yer

Tüü kaka onlara 😊 ben daha çok seni saldırgan gördüm babil mabil teyze meyze ama olsundu dünyayı kendi çapında bir kaç iyilik meleği kurtaracaktı.

Tüü kaka onlara 😊 ben daha çok seni saldırgan gördüm babil mabil teyze meyze ama olsundu dünyayı kendi çapında bir kaç iyilik meleği kurtaracaktı.
İnşallah öyle olur..
Neyse
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ederim.
İyi akşamlar

Konuya girdim konu karışmış, topiğe polemik bulaşmışşş, 47 yaşında da Mune de hanım polemikten banlamışşş :KK75:
Biraz dillerinize hakim olsanız, yazdıklarınıza dikkat etseniz, zor olmasa gerek ama mahalle kavgasına döndürmek de ısrarcısınız nedense.

Konuya girdim konu karışmış, topiğe polemik bulaşmışşş, 47 yaşında da Mune de hanım polemikten banlamışşş :KK75:
Biraz dillerinize hakim olsanız, yazdıklarınıza dikkat etseniz, zor olmasa gerek ama mahalle kavgasına döndürmek de ısrarcısınız nedense.

😁🤪😂

26 Kasım 2019'dan beri siteye girmeyen konu sahibesinin üzerinden yapılan böyle bir kavgaya yakışır bir son hazırlamak istedim:KK14:
Iyi yaptınız valla ellerinize sağlık 😎
Konu hortlatmayi seviyolar 🤪

Merhaba öncelikle lütfen hakaret edecek kişiler uzak dursun.
20 yaşındayım ve lisans öğrencisiyim. Birini sevdim ona inandım ayın 12sinde bir ilişki yaşadık. Tam bir ilişki değildi. Anal ilişki yaşadık ancak sürtünme de oldu. Belki şaşıracaksınız ancak kızlık zarı bozulmadan hamile kalma ihtimalinin olduğunu düşünmüyordum haliyle daha da rahattım, dikkat etmedim. Kıyafetlerimiz yoktu kalçama doğru boşaldı sonra sildim ön tarafımı da sildim üzerimi giyip işedim, yıkadım, temizledim. Bu olaydan sonra araştırma yaptım ve doğurganlık döneminin olduğunu öğrendim tesadüfen ayın 12 si de hamile kalma olasılığımın yüksek olduğu dönemmiş. Net olarak bilemiyorum ancak spermlerin vajina içerisine girip yumurtayı dölleme olasılığı nedir, bütün bunları yeni öğreniyorum, ilk ilişkimdi, cahilliğime denk geldi bilemiyorum kafam çok karışık ailem bu durumu öğrense sonum olur. Erkek arkadaşım da benden ayrıldı gitti. O kadar kötüyüm ki adetime daha iki hafta kadar var bekleyemiyorum, kimsenin yüzüne bakamıyorum. Kürtaj olsam kızlık da gidecek her şey çok kötü durumda sizce bunu olasılığı nedir?
Olasılık sıfır, yalnız bu da bence romantik tecavüz. Yatağa atana kadar sevgili rolü yapıp bakire kızı kandırmak, üstelik bakire diye ona zarar verebilecek yerden yapmak. Yani yapayım da isterse ağzından yapayım benim için değeri yok zaten önemli olan uçkurum düşüncesiyle. 20 yaşındasın, su gibisindir eminim, inanma lütfen şunlara. Hayır de ya senin en değerlin kendinsin, isterlerse kezban desinler, arkandan başka şey diyeceklerine. Karaktersiz adam böyle bir istek de bulunur. Öyle biriyle karşılaşırsan peki hazırlanıp geliyorum de kapıyı çarp çık kaç ordan. Kendi evine de alma öyle birini, yanına da gitme kısacası.
(Zaten eski konuymuş ama en azından böyle başka biri varsa ona yardımcı olur bu düşüncem)

Olasılık sıfır, yalnız bu da bence romantik tecavüz. Yatağa atana kadar sevgili rolü yapıp bakire kızı kandırmak, üstelik bakire diye ona zarar verebilecek yerden yapmak. Yani yapayım da isterse ağzından yapayım benim için değeri yok zaten önemli olan uçkurum düşüncesiyle. 20 yaşındasın, su gibisindir eminim, inanma lütfen şunlara. Hayır de ya senin en değerlin kendinsin, isterlerse kezban desinler, arkandan o.. diyeceklerine. Karaktersiz adam böyle bir istek de bulunur. Öyle biriyle karşılaşırsan peki hazırlanıp geliyorum de kapıyı çarp çık kaç ordan. Kendi evine de alma öyle birini, yanına da gitme kısacası.
Kaç kaç 😁

Back