• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İstenmeyen gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla şans diyelim 😂 biz o kadar istiyoruz olmuyor gununünü her şeyini takıp ediyoruz yıne olmuyor ilişkiye girmeden olursa buda senin sansın allah inşallah isteyene versin
Gerçekten bu işler nasip bir arkadaş var 2009 da evlendi eşi ile birlikte lik olmuyormuş yani sadece oraya boşalıp içeri girmesi ile iki tane oğlu var 10 sene geçti hala birlikte olamıyoruz diyor tedaviye de yanaşmıyor utanıyor doktora gitmeye

Yeni nesil gümbür gümbür geliyo.. Hazırcevaplık olayını abartıyolar
Kusura bakmayın ama bu hazır cevaplılık değil. Yazdığım şeyler gayet net hata yaptığımı zaten farkındayım sadece bunun ihtimalini veya çevrenizde duyduysaniz bunları paylaşmanızı istedim. Onun dışında güzel üslupla yazanlara saygım sonsuz ama çıkıp da boyundan büyük işlere kalkışma tarzı söylemler saygısızlığa giriyor.

Kusura bakmayın ama bu hazır cevaplılık değil. Yazdığım şeyler gayet net hata yaptığımı zaten farkındayım sadece bunun ihtimalini veya çevrenizde duyduysaniz bunları paylaşmanızı istedim. Onun dışında güzel üslupla yazanlara saygım sonsuz ama çıkıp da boyundan büyük işlere kalkışma tarzı söylemler saygısızlığa giriyor.
Hatanın farkında olmana sevındım ama insanların alkıs tutmasını bekleme buraya da yazıyorsan.. Seni anlayabiliyorum ama ben dahil birçok insan geleneksel yetiştirildik.. Bu tarz şeylerin bu kadar rahat konusuluyor olması şaşırtıyor beni..

Hamile değilsinizdir.Cinselliğin tabu olduğu bir ülkede erkeklere güvenmek çok saçma.Cinsellik kötü bir şey değil.Yetişkin bir birey için belki bir hak,doğal bir ihtiyaç.Ama bizim ülkemizde cinselliği evlilik öncesi yaşayıp sağlıklı bir ilişki kuralacak karşı cins yok.
Nasıl ki,Kendinizi yetişkin görüp cinsellik yaşamayı özgürlük görüyorsunuz sonrası içinde planlarınız olsun.Ailem öğrense sonum olur ne demek?Kürtaj olsam kızlığım gidecek.Sizden giden gitmiş ben diyeyim....

Hamile değilsinizdir.Cinselliğin tabu olduğu bir ülkede erkeklere güvenmek çok saçma.Cinsellik kötü bir şey değil.Yetişkin bir birey için belki bir hak,doğal bir ihtiyaç.Ama bizim ülkemizde cinselliği evlilik öncesi yaşayıp sağlıklı bir ilişki kuralacak karşı cins yok.
Nasıl ki,Kendinizi yetişkin görüp cinsellik yaşamayı özgürlük görüyorsunuz sonrası içinde planlarınız olsun.Ailem öğrense sonum olur ne demek?Kürtaj olsam kızlığım gidecek.Sizden giden gitmiş ben diyeyim....
Cok iyi ozetlemissin yapilan yorumlarin hepsini tebrik ederim 😃🤗👍👌👏👏nokta daha fazla soze gerek yok anlamıştır umarim konu sahibi

Burda biri vardı sürtünme ile hamile kaldığını iddia edip 5 6 aylık hamile olduğunu ama doktorların bunu göremediğini söylüyordu aklıma o geldi :KK70:
Neler neler okuruz biz daha 😁

Canim hamile olma olasiligin çok düşük bunu katana takmana gerek yok diyeceğim ama biliyorum ben bu katana takma diypte elinde ol,asa da katana takiyorsun iste neyse erkek arkadasin sadece senden yararlanmis bir hata yapmissin evet bunun farkindasin önemli olanda bu zaten insan bazen anlık hatalara kapıla bilir korkma eminim hiç birşey olmayacak ama ne olursa olsun kimseye kanıp da aynı hatayı yapma keşke deme hiç bir zaman yaşın bunlar için bile erken okulunu bitir

Merhaba öncelikle lütfen hakaret edecek kişiler uzak dursun.
20 yaşındayım ve lisans öğrencisiyim. Birini sevdim ona inandım ayın 12sinde bir ilişki yaşadık. Tam bir ilişki değildi. Anal ilişki yaşadık ancak sürtünme de oldu. Belki şaşıracaksınız ancak kızlık zarı bozulmadan hamile kalma ihtimalinin olduğunu düşünmüyordum haliyle daha da rahattım, dikkat etmedim. Kıyafetlerimiz yoktu kalçama doğru boşaldı sonra sildim ön tarafımı da sildim üzerimi giyip işedim, yıkadım, temizledim. Bu olaydan sonra araştırma yaptım ve doğurganlık döneminin olduğunu öğrendim tesadüfen ayın 12 si de hamile kalma olasılığımın yüksek olduğu dönemmiş. Net olarak bilemiyorum ancak spermlerin vajina içerisine girip yumurtayı dölleme olasılığı nedir, bütün bunları yeni öğreniyorum, ilk ilişkimdi, cahilliğime denk geldi bilemiyorum kafam çok karışık ailem bu durumu öğrense sonum olur. Erkek arkadaşım da benden ayrıldı gitti. O kadar kötüyüm ki adetime daha iki hafta kadar var bekleyemiyorum, kimsenin yüzüne bakamıyorum. Kürtaj olsam kızlık da gidecek her şey çok kötü durumda sizce bunu olasılığı nedir?
Anal ilişki yaşayıp hamile kalma korkusu yaşamak nedır. Birşey olmaz

Hamile kalmak bu kadar kolay degil. Konu hakkinda cahil oluo birliktelik yasaman kotu. Bilgili ol en azindan da neyin riskini alip almadigini bil. Hamile olsan ne olacak? Kurtaj karari vermek o kadar kolay mi? Bunlari iyice dusun.
Hamile olmam imkansiza yakin.

Back