• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İstenmeyen gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba öncelikle lütfen hakaret edecek kişiler uzak dursun.
20 yaşındayım ve lisans öğrencisiyim. Birini sevdim ona inandım ayın 12sinde bir ilişki yaşadık. Tam bir ilişki değildi. Anal ilişki yaşadık ancak sürtünme de oldu. Belki şaşıracaksınız ancak kızlık zarı bozulmadan hamile kalma ihtimalinin olduğunu düşünmüyordum haliyle daha da rahattım, dikkat etmedim. Kıyafetlerimiz yoktu kalçama doğru boşaldı sonra sildim ön tarafımı da sildim üzerimi giyip işedim, yıkadım, temizledim. Bu olaydan sonra araştırma yaptım ve doğurganlık döneminin olduğunu öğrendim tesadüfen ayın 12 si de hamile kalma olasılığımın yüksek olduğu dönemmiş. Net olarak bilemiyorum ancak spermlerin vajina içerisine girip yumurtayı dölleme olasılığı nedir, bütün bunları yeni öğreniyorum, ilk ilişkimdi, cahilliğime denk geldi bilemiyorum kafam çok karışık ailem bu durumu öğrense sonum olur. Erkek arkadaşım da benden ayrıldı gitti. O kadar kötüyüm ki adetime daha iki hafta kadar var bekleyemiyorum, kimsenin yüzüne bakamıyorum. Kürtaj olsam kızlık da gidecek her şey çok kötü durumda sizce bunu olasılığı nedir?
Her ilişkiyi yaşa önğne gelenle yat sonra kızlık de şakacı

Back