- 13 Haziran 2022
- 368
- 387
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlette misiniz özelde mi çalışıyorsunuz? Özelde iseniz mesai olayı insanı yoruyor.Öğretmenim, aslında o kadar yorucu saatler çalışmıyorum branşım gereği ama eve gelince inanılmaz bir yorgunluk yaşıyorum. Başım şişiyor hiçbir şey yapmayı canım istemiyor. Oturunca kalkamıyorum sürekli yorgun olduğum için evde olduğum saatlerden verim alamıyorum herhangi bir takviye işe yaramıyor. Erkek öğretmen arkadaşlara bakıyorum çıkışta halı sahaya gidelim falan diyorlar Kadınların bünyesi erkeklere nazaran daha narin. Aynı işi yapıyoruz ama aynı enerjiyi harcamıyoruz çözümünü bulamadım
Devlette çalışıyorum ama ekstra yorgun bir bünyeye sahibim diyorum 30 da böylesin 50 de ne olursunDevlette misiniz özelde mi çalışıyorsunuz? Özelde iseniz mesai olayı insanı yoruyor.
Başlığa yazan herkese katılmakla birlikte eğer yatağın üzerine oturursam benim için gün bitiyor daha kalkamıyorum
UyuyarakÇalışan hanımlar , işyerinden eve geldikten sonra yemek hazırlıyorum yemek yedikten sonra saat sekiz oluyor ve aşırı yorgunluk çekiyorum, bu durumu yaşayanınız var mı ?
Kan degerlerinize baktırdınız mi ? Takviye kullanıyorum ben d vitamini b12 vitamini ve en önemlisi omg 3Öğretmenim, aslında o kadar yorucu saatler çalışmıyorum branşım gereği ama eve gelince inanılmaz bir yorgunluk yaşıyorum. Başım şişiyor hiçbir şey yapmayı canım istemiyor. Oturunca kalkamıyorum sürekli yorgun olduğum için evde olduğum saatlerden verim alamıyorum herhangi bir takviye işe yaramıyor. Erkek öğretmen arkadaşlara bakıyorum çıkışta halı sahaya gidelim falan diyorlar Kadınların bünyesi erkeklere nazaran daha narin. Aynı işi yapıyoruz ama aynı enerjiyi harcamıyoruz çözümünü bulamadım
Eveeeettt isten eve gekir gelmez kostur kostur yemek hazirla yemek ye mutfagi topla cocugu uyut cocugun dagittiklarinintoola falan derken saati 12 ediyorum gece sonra esimle film ya da kndimce oyalanma derken 2de uyuyup sabah 7de kalkiyorum her gun. İlk baslarda hortlak gibi geziyordum ama magnezyum takviyesi almaya basladim uc aydir gayet de dincim. Haftasonlari da melatonin icip kizim uyudu mu isi gucu birakip ben de uyuyorum hemen. Su an gayet enerjigim tavsiye ederimÇalışan hanımlar , işyerinden eve geldikten sonra yemek hazırlıyorum yemek yedikten sonra saat sekiz oluyor ve aşırı yorgunluk çekiyorum, bu durumu yaşayanınız var mı ?
Siz baya maraton koşucusunuz maşallahama çok yüklenmiyor musunuz kendinize?Eveeeettt isten eve gekir gelmez kostur kostur yemek hazirla yemek ye mutfagi topla cocugu uyut cocugun dagittiklarinintoola falan derken saati 12 ediyorum gece sonra esimle film ya da kndimce oyalanma derken 2de uyuyup sabah 7de kalkiyorum her gun. İlk baslarda hortlak gibi geziyordum ama magnezyum takviyesi almaya basladim uc aydir gayet de dincim. Haftasonlari da melatonin icip kizim uyudu mu isi gucu birakip ben de uyuyorum hemen. Su an gayet enerjigim tavsiye ederim
Benim uykuyla ve hareketsizlikle pek aram yok kendime de bakiyorum cok sukur mutlu oldugumuz surece iyiyiz bence metabolizmam da ayak uyduruyor bana sonuçta senelerdir taniyor beniSiz baya maraton koşucusunuz maşallahama çok yüklenmiyor musunuz kendinize?
Magnezyum takviyesinin adını bana özelden yazar mısınız… ben de kullandım ama böyle verim alamadımEveeeettt isten eve gekir gelmez kostur kostur yemek hazirla yemek ye mutfagi topla cocugu uyut cocugun dagittiklarinintoola falan derken saati 12 ediyorum gece sonra esimle film ya da kndimce oyalanma derken 2de uyuyup sabah 7de kalkiyorum her gun. İlk baslarda hortlak gibi geziyordum ama magnezyum takviyesi almaya basladim uc aydir gayet de dincim. Haftasonlari da melatonin icip kizim uyudu mu isi gucu birakip ben de uyuyorum hemen. Su an gayet enerjigim tavsiye ederim
Yanlış anlamayın beni ama ciddi anlamda mesai saatleriniz düşükmüş acaba değerlerinize mi baktırsanız ? Evden çıkma değil de belki vitamin ya da demir eksikliği kansızlık vs çekiyor olabilirsiniz.Dershanede okullar açılana kadar 11 den 3 e kadar çalışıyorum.Bugün sadece 1 saat derse girdim,yarın dersim yok,boş oturacağım.Çarşamba 2 saat dersim var.Dolmuşla 10 15 dk mesafede kurum.Yolda da yorulmuyorum.Ama eve gelince inanılmaz yorgunluk oluyor.Bunu anlamıyorum.Sorun evden çıkmakta sanırım