Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GeçmezÇalışan hanımlar , işyerinden eve geldikten sonra yemek hazırlıyorum yemek yedikten sonra saat sekiz oluyor ve aşırı yorgunluk çekiyorum, bu durumu yaşayanınız var mı ?
30 yıl çalıştım her iş günü sonunda o yorgunluğu yaşadım. Akşam 21 den sonra iş yapmazdım o saatten sonra kitap okurdum ancak o şekilde dinlenebiliyorum, yatmadan da mutlaka duş alırdım tabii yatma saatim 23:30 u geçmezdiÇalışan hanımlar , işyerinden eve geldikten sonra yemek hazırlıyorum yemek yedikten sonra saat sekiz oluyor ve aşırı yorgunluk çekiyorum, bu durumu yaşayanınız var mı ?
Aynı moddayım sadece sessizlik ve huzur istiyorum gel gör ki yatağımın üstü katlanmayı bekleyen çamaşırlarla dolu canım sıkkın ayaklarım sızlıyorÇalışan hanımlar , işyerinden eve geldikten sonra yemek hazırlıyorum yemek yedikten sonra saat sekiz oluyor ve aşırı yorgunluk çekiyorum, bu durumu yaşayanınız var mı ?
Allah kolaylık versin. Çamaşırları sepete doldurup başka bir odaya götürünAynı moddayım sadece sessizlik ve huzur istiyorum gel gör ki yatağımın üstü katlanmayı bekleyen çamaşırlarla dolu canım sıkkın ayaklarım sızlıyor
Çalışan hanımlar , işyerinden eve geldikten sonra yemek hazırlıyorum yemek yedikten sonra saat sekiz oluyor ve aşırı yorgunluk çekiyorum, bu durumu yaşayanınız var mı ?
Al benden de o kadarÇalışan hanımlar , işyerinden eve geldikten sonra yemek hazırlıyorum yemek yedikten sonra saat sekiz oluyor ve aşırı yorgunluk çekiyorum, bu durumu yaşayanınız var mı ?