İşten ayrılıyorummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
evet şimdi herkes konuyu yanlış yere açtığımı düşünüyor ama değil.3 yıldır çalıştığım ve son 2 senenin bana ızdırap olduğu bu iş yerinden bu ayın sonunda ayrılıyorum.sürekli sabrettim,haksızlığa uğradım dayan dedim kendi kendime sabır sabır sabırazda olsa eve faydam oluyor diye kendi küçük ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum diye sabrettim.sıkıntıdan üzüntüden kaç defa ağlama krizleri,sinir krizleri geçirdim,ağır depresyon geçirdim hala ilaç tedavim devam ediyor.ama artık bugün yapılan haksızlık,göz göre göre yalan söylenilmesine suçun üstüme atılmasına daha fazla dayanamadım ve artık ayrılmak istediğimi daha fazla dayanamayacağımı söyledim.ee patronum tabiki şaşırdı ama oldukça kararlıydım bu defa.o zaman ben yeni birini bulana kadar bu ay sonuna kadar dur dedi.yeni gelen kıza işi gösterirsin biraz dedi tamam dedim.yani temmuz sonunda ayrılıyorum işten.çok çok çok mutluyum inanılmaz hafifledim.haa tabiki bizi çok zor günler bekliyor,eşim işsiz ben işsiz iki çıplak bir hamama yakışır ama napalım.belki huzurumun olacağı bir yer bulabilirim.ama artık sağlığımdan çok şeyler kaybettiğim için daha fazla durmamaya karar verdim.işte böyle canım arkadaşlarım hepinize bu benim açımdan güzel olan haberi vermek istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
hakkında hayırlısı olsun canım, sevmediğin yerde durmak nasıl ızdırap verir çok iyi bilirim mafoldumben

canımın içi,Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah.
dilerim en kısa zamanda iş bulursunuz..güzel bir iş..hayırlı bir iş.
herşey gönlünüzce olsun inşallah

Hayırlısı olsun canım..Bellide olmaz bakarsın temmuza kadar işte bulursun çifte bayram olur sana..Herşey güzel gönlünce olsun canım a.s. a.s.

Hakkınızda hayrılısı inşallah en kısa zaman da gönlüne göre bir iş bulursun...

Canım ya hakkında hayırlı olsun..
Seni bu kadar yıpratan bir iş yerinde bu kadar uzun süre çalışman bile büyük sabır...
Umarım en kısa zamanda eşin de sende dilediğiniz gibi birer iş bulursunuz...

senin için hayırlısı ne ise olsun işallah
en yakın zamanda sende eşinde başka bir iş bulursunuz :Saruboceq:

:1shok:

mannak mısın la çıbık kocen işsiz sen işsiz yersiniz la birbiririnizi kafamçokkarıştı

hayırlısı çıbığım ya üzülmeni hiç istemem :gitme: nasıl mutluysan öyle yap :1hug:

cubuguum demek buyuk gun geldi....
canımındibisi inşallah hayırlısı budur senin için
ee enişte iş buldu mu bu arada?
sen de işten çıkarsan ne yiceniz la birbiriniz dısında

hakkında hayırlısı olsun canımm
rabbim bir kapıyı kapatırsa başka bir kapıyı açarmış
tez vakitte atlatırsınız inşallah

hakkında hayırlısı canım.....

umarım en yakın zamanda eşinle beraber iyi birer iş bulursunuz......

a.s.

aynı bela benim başımda çubuk...iyi yapmışsın insan bazen gerçekten parayı,nasıl geçincez derdini düşünmüyo...iştekilerde nasıl olsa bunlar çalışmaya mecbur diye yüklendikçe yükleniyolar...
sen yine birini bulana kadar çalışırım demişsin..valla ben gidersem möt gibi ortada bırakıcam..bi elleri ayaklarına karışsında akılları başlarına gelsin..umarın en kısa zamanda daha iyi bi iş bulursun.

hayrlısı olsun cıbıkım eşin iş buldu mu yaa RABBIM tez zmnda iş bulmanı nasıp etsın

canımsın yah dılerım kı hakında hayırlısı olur ınş tez zamanda ıyı bı iş bulursun..

kızçelerim teşekkür ederim hepinize.toplu alıntı yapamıyorum benim salak pc den dolayı LEYDİ size gelcez yerleşcez laa hazırla yerimizi :lepi:GURBİKİM evet büyük gün geldi sonunda öyle mutluyumki valla.insan işten ayrılırken bu kadar mutlu olurmu yaa şaka gibi :lepi:

hayırlısı olsun canım..
Allah bi kapıyı kapatır birini açar..
huzurlu çalışamadıktan sonra aldığın parayıda huzurla yiyemessin..
cesaretinden ötürüde tebrik ediyorum seni...
yolun ve bahtın açık olsun eşinle ...

hakkında hayırlısı olsun çubukuum seni o kadar iyi anlıyorum
geçen mayıs ayında başladım şu anda çalıştığım yere ama resmen psikolojim bozuldu
eşime ilk başlarda anlatamadım
terapiye ihtiyacım var sinir hastası olmak üzereyim diyordum
saçmalama psikologa gidecek neyin var diyodu
şimdi kendisi diyor psikologa gitmeliyiz diye
sağlığın herşeyden daha önemli belki zor günler geçireceksiniz ama Allahım hayırlısını nasip etsin size

herseyin hayirlisi olsun canim hakkinda,opuyorumnanaktan

canım darısı başına diyim o zaman. gerçekten hiçbişey düşüncek halim kalmamıştı artık.eşimde öğle yemeğinde halimi görünce yeter artık çıkıcaksın burdan sen benim için herşeyden önemlisin dedi.ve bitirdik bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…