• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten ayrılıyorummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay kimse memnun değil işinden. İşi olan memnun değil, olmayan depresyonda, nolacak halimiz bilmem.

Hayırlısı olsun Çıbık kafa, ama nasıl yapacaksınız. Eşinle bu kararı aldığınıza göre konuşmuşsunuzdur uzun uzun.

Hem naptı eşşoğluları sana bakiyim.Çok üzgünüm çoook

kız senin eşinde işten ayrılmıştı..iş buldu mu?şimdi sende ayrılırsan nasıl geçineceksiniz

bu arada günde 2 saat iş arama iznin var.bari onu kullan iş bak..hayat zor

çıbıkkk inşallahh daha iyi bir iş bulursun!:1hug:
allahh bi kapıyı kapar öbürünü açarrrr!:Saruboceq:
sağlığınn yerinde olsun da!...

herseyde bir hayir vardir canim...
o kadar yil cekmissin, dayanmissin ama herseye bir yere kadar iste...
umarim en kisa zamanda güzel bir is bulursunuz esinle beraber...

olm kocan iş buldu mu sorumuza cevap versene
darulacezede mi yaşicanız ailecek
kamoooyunu bilgilendir aloo
ramazan geliyo aramızda para toplayıp ona göre makkej alcez sana :delphin:

:gitme: Uff çubukum Allah hakıkında hayırlısını versin birtanem :Saruboceq:
Ne diyelim birtanem,her şerden bir hayır doğarmış,Rabbim bundan sonra gönlüne göre versin inşallaha.s.

canım hakkında hayırlısı olsun...ikinizde işsizmişsiniz hayırlısı olsun..
nasıl mutlu oluyorsan öyle yappp.

hakkında hayırlısı olsun...eşin de işsizken çıktığına göre demek ki tak etmiş canına...

Bende 3 gün icinde girmemle cikmam bir oldu, popoma tekmeyi yedim:sm_confused:

Büyük Allahim sanada banada biran önce hayirli bir is versin mafoldumbenmafoldumben

AMIIIINNNNNNN

krakerim hayırlısı olsun,inşallah bir kapı kapanınca diğeri acilirmiş.
canım eşinede sanada en güzelinden hayırlısından bir iş nasip etsin allahım.
:Saruboceq:opuyorumnanaktan

amin inşallah kızlarinşallah en kısa zamanda iş buldum diyede buraya yazabilirim

Canım inşallah en yakın zamanda istediğin gibi bir iş sahibi olursun..
İşyerinde huzur yok ise maaşı olanakları çokta iyi olsa,gözün bişi görmüyor..

İnşallah eşinde güzzel bir iş bulur.Hakkında hayırlısı olsun.

Hakkında hayırlısı olsun Canım. Bence en doğrusunu yapmışsın. Senden çok şeyler almış götürmüş, keşke daha önceleri bırakabilecek durumda olabilseydin de bu kadar yıpranmasaydın. Ama hayat şartları bir şekilde katlanmak zorunda kalıyoruz :( Darısı başıma mı desem ne desem bilemiyorum :(

Dilerim tez zamanda hem sen hem eşin güzel bir iş bulursunuz, yine mutluluğunu paylaşırız.

Hakkında hayırlısı olsun Canım. Bence en doğrusunu yapmışsın. Senden çok şeyler almış götürmüş, keşke daha önceleri bırakabilecek durumda olabilseydin de bu kadar yıpranmasaydın. Ama hayat şartları bir şekilde katlanmak zorunda kalıyoruz :( Darısı başıma mı desem ne desem bilemiyorum :(

Dilerim tez zamanda hem sen hem eşin güzel bir iş bulursunuz, yine mutluluğunu paylaşırız.

amin inşallahhsenin nickin gibi bir mucizle gelir güzel haberler veririm inşallah

hakkinda hayirlisi olsun cubuk kraker
insallah sen ve esin cok guzel isler bulursunuz

Back