E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
evet şimdi herkes konuyu yanlış yere açtığımı düşünüyor ama değil.3 yıldır çalıştığım ve son 2 senenin bana ızdırap olduğu bu iş yerinden bu ayın sonunda ayrılıyorum.sürekli sabrettim,haksızlığa uğradım dayan dedim kendi kendime sabır sabır sabırazda olsa eve faydam oluyor diye kendi küçük ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum diye sabrettim.sıkıntıdan üzüntüden kaç defa ağlama krizleri,sinir krizleri geçirdim,ağır depresyon geçirdim hala ilaç tedavim devam ediyor.ama artık bugün yapılan haksızlık,göz göre göre yalan söylenilmesine suçun üstüme atılmasına daha fazla dayanamadım ve artık ayrılmak istediğimi daha fazla dayanamayacağımı söyledim.ee patronum tabiki şaşırdı ama oldukça kararlıydım bu defa.o zaman ben yeni birini bulana kadar bu ay sonuna kadar dur dedi.yeni gelen kıza işi gösterirsin biraz dedi tamam dedim.yani temmuz sonunda ayrılıyorum işten.çok çok çok mutluyum inanılmaz hafifledim.haa tabiki bizi çok zor günler bekliyor,eşim işsiz ben işsiz iki çıplak bir hamama yakışır ama napalım.belki huzurumun olacağı bir yer bulabilirim.ama artık sağlığımdan çok şeyler kaybettiğim için daha fazla durmamaya karar verdim.işte böyle canım arkadaşlarım hepinize bu benim açımdan güzel olan haberi vermek istedim
Son düzenleyen: Moderatör: