İşten atıldım

Bide burada işe başlıyorum diye bir sürü kıyafet aldım doğumdan önceki kilomda olmadığım için takım elbiselerim olmuyordu. Bi maaşımdan fazla alışveriş yaptım salak gibi düzgünce giyinip gideyim diye keşke yapmasaydım kendimi çok salak hissediyorum şuan

Başka iş mi yok uzulmeyin

Bahaneleri sanki bir şey söylemek için söylenmiş gibi, muhtemelen içerden birinin yakınını işe alacaklar. Geçmiş olsun, umarım daha ii bir iş bulursunuz.

Çok geçmiş olsun. İnşallah daha hayırlısı çıkar karşınıza.
Siz hasta olunca acaba zaten küçük çocuğu var kendisi de hasta sık sık izin alır diye düşünmüş olabilir mi acaba? Yöneticiler küçük çocuğu olan hasta olup rapor alan çalışan pek istemezler.
Ama olan olmuş üzülmeyin, demek ki sizin için hayırlısı buymuş.

Teşekkür ederim yani eğer böyle düşündülerse çocuğu olan insanlar çalışamayacakmı veya hasta olmamak elimizde olan bişey değil düşündükce hala sinir oluyorum olan oldu artık…

Bu yüzden bu ülkede ne çalışmak nede yaşamak istiyorum, kötü bir toplum olduk maalesef, herkes birbirine kazık atma derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…