- 19 Mayıs 2020
- 46.370
- 207.464
Konu düzenlemeyi biliyon.Ben yeniyim biraz rapor etmek alıntılamak ne demek bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu düzenlemeyi biliyon.Ben yeniyim biraz rapor etmek alıntılamak ne demek bilmiyorum
Senin sıkıntın ne o zaman sevgilinin küsmesi mi ? Regl döneminde zorla ilişkiye zorlamış sizi bi de küsmüş ne yapmalıyım diyosun git özür dile mademHayır hanımefendi mesaj da da belirttim istemediğimi söyledim kendisi hemen kalktı gitti bunun bahsettiğiniz durumla bir alakası yok
Size özel bir mesaj attım bakabilir misinizKonu düzenlemeyi biliyon.
Bakamam.Size özel bir mesaj attım bakabilir misiniz
Ya ilişkiye zorlama gibi bir durum yok ortadaSenin sıkıntın ne o zaman sevgilinin küsmesi mi ? Regl döneminde zorla ilişkiye zorlamış sizi bi de küsmüş ne yapmalıyım diyosun git özür dile madem
Ne varYa ilişkiye zorlama gibi bir durum yok ortada
Herhalde yaş olarak benden büyüksünüz bir küçüğünüz olarak rica ediyorum sizdenBakamam.
Alintilandi konu üstteAkıllı işte. Rapor ettim, konu ilk hali ile gelir birazdan.
sevgili olmanız size istemediginiz ve müsait olmadığınız bir durumda sizi zorlamak yada fazla ısrarcı olmasıni gerektirmiyor hiç hoş değil kendinize bunu yaptırmayın sizin tavır almaniz gereken yerde o size tavır alıyor yarın daha fazlasını isteyecek gözünüzde büyütmeyin sevgilinizi tripmi atar kuslukmu yapar bırak yapsın üzerine düşme fazlada değer vermeMerhaba
Merhaba dün sevgilimle bir birliktelik yaşadık benim regl dönemimdi ve pedim vardı
ona birliktelik sırasında istemiyorum dedim o da toparlandı hemen kalktıbeni dinlemeden
benim altımda pedim olduğu için zevk alamadığımı söyledim o inanmıyor ama
şuan benimle konuşmuyor sizce ne yapmalıyım
Sen üyelik iptali almışsın ama ben yine de yazayım, yorumları da okumadım, bırak küssün hanzo, senin zevk almadığını söylemene rağmen trip atabiliyorsa canı cehenneme, bu iş karşılıklı zevk verdiği sürece güzel, karşınızdakini tatmin etmek zorunda değilsinizMerhaba
Merhaba dün sevgilimle bir birliktelik yaşadık benim regl dönemimdi ve pedim vardı
ona birliktelik sırasında istemiyorum dedim o da toparlandı hemen kalktıbeni dinlemeden
Yazdı mı yine de?Bakamam
Bilmem, pasifize etmiş kendi kendini.Yazdı mı yine de?
Erkek mi cikti uye merak ettim akfjfkf
Sende konusmayabilirisin mesela.Bence bu sekilde kalin.Merhaba
Zaten kendisi pasifti buna gerek yoktu pasifx2 olduBilmem, pasifize etmiş kendi kendini.
ben anlamadım nasıl regliyken cinsellik yaşanıyor? yani kan akıyor ve erkeğin bundan korkacağını düşünüyorum. Diğer yandan yatak çarşaf baya zor işler gibi geldi.
Benim anladığım aralarında sadece yakınlaşma olmuş kız birliktelik yaşadık diyor. Anlatamamış durumuben anlamadım nasıl regliyken cinsellik yaşanıyor? yani kan akıyor ve erkeğin bundan korkacağını düşünüyorum. Diğer yandan yatak çarşaf baya zor işler gibi geldi.
Tamam demek ki rahatsız olmamış bu kadar sorun etmene gerek yokSenin sıkıntın ne? Sana yapılırken rahatsız olmadın da söylenmesinden mi rahatsız oldun?