Kız İsteme İstemeye gelecekler yardım....

golge33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
36
0
36
Çankırı
Kızlar beni istemeye gelecekler onlar geldiğinde ben hoşgeldiniz deyip herkesin elini öpecekmiyim yoksa kahveleri servis yaparken mi gireceğim sadece içeriye birisi bilgilendirirse sevinirim :))):18::18::18:

Ben hoşgeldin deyip herkesin elini öpcm bnce öyle daha hoş olur

Yerinde olsaydım eğer, gelenlere kapıyı acıp elindeki cıcek cıkolata neyse aldıktan sonra hosgeldınız der ellerini sıkarım. Hatta bayanlara sarılıp opebılırsın bıle, ne kadar candan derler. Ama ısteme olmadan kımsenın elını opme bence.

Ben kapıyı açmamıştım, herkes oturdu hal hatır sorma faslı tamamlandı ve beni içerden çağırdılar. Gittim herkesle öpüştüm. Sonradan gir içeri, ağırlığın olsun derim.

gelecek aileye bağlı aslında. bazı aileler hiç umursamıyor ne zaman el öpülmüş ne zaman gelinmiş. benide pazar günü istediler. valla adetlerin afedersin içine ettik; el öpmemiz gereken yerde öpmedik. öptüdüğümdede yarısını öptüm vsvs. eğer gelecek aile rahatsa kasma gönlünce davran. az buçuk damattan tahmin edersin aileyi hiç görmediysen daha önce. daha komik; eğlenceli oluyor böylesi :)

isteme olmadan kımsenın elını opme .kapıda topluca herkese hosgeldınız dersınız sonra
mutfaga gecersınız .malum bır sure sonra kahve yapılacak degıl mı ama

beni kapıya hoşgeldine cıkarmadılar...yengemle evimiz karsılıklı ben onların evinde durdum misafirler geldigin de...

herkes oturdu yerine yerleşti, biraz sohbet edildi sonra ben içeri girip hoşgeldiniz dedim mutfağa geçtim birdahaki ortaya cıkısımda kahvelerle oldu

Kızlar beni istemeye gelecekler onlar geldiğinde ben hoşgeldiniz deyip herkesin elini öpecekmiyim yoksa kahveleri servis yaparken mi gireceğim sadece içeriye birisi bilgilendirirse sevinirim :))):18::18::18:
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım ve inşallah mutlulukla Allah tamamına erdirsin.
İstemeye gelindiğinde tabii ki kapıyı sen açarsın, anne baban da yanında olacak.
Sana tavsiyem o heyecanla genelde bunlar hep kaynar, kapıdan girdiklerinde gelenlerin ellerinden öp ve hoşgeldin de.
Sonrasında kalbin yerinden çıkacak gibi oluyor ve herkes içeriye girdiğinde bir daha odaya girmek istemiyor insan, bende öyle olmuştu
Güzel heyecanlar bunlar ya... Tebrikler şimdiden...

ben çok heyecanlıyım içeri girip herkese hoşğeldin dersem elim ayağım birbirine dolaşır sadece kahve vermeyemi geçsem nasıl olur acaba ilk defa yüz yüze görüşme olacak ailesi ile daha önce halası ile görüştük yüz yüze ama ne ailesi ile görüşmedim bir pot kırmak istemiyorum bu zamanda yapıklanlar hani unutulmaz yaa şöyle yapmıştı gelin hanım bir hoşgeldin demedi bir elimizi öpmedi gibi sözleri duymak istemediğim için nasıl ederim de hem kendim çok kasılmadan hemde herkesi mutlu ederek bu olayı atlatırım :)) merak ediyorum o yüzden bu olay başından geçmiş arkadaşlar bende şöyle oldu böyle diye bende bilgilerim...:18::18::18:

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamını erdirsin inşallah.
Ben olsam kapıyı açar hoşgeldiniz der ellerinden öper mutfağa kaçardım. Kahveleri götürene kadar da görünmezdim.
Kapıda karşılamayıp içeri sonradan girdiğinde bütün gözler üzerinde olur ve o heyecanla herşey birbine karışır diye düşünüyorum.

bende öyle düşünüyorum sanırım en güzeli dediğiniz gibi kapıda karşılayıp ellerini öpmek yada hoşgeldin demek sonradaaaaa kahva faslına kadar ortalarda gözükmemek :)))

bence kapıyı sen aç hem bölece hoşgeldin de demiş olursun ama el öpme derdinden kurtulursun..ayrıca çiçek ve çikolatayı da sen almalısın bence damattan :))

benim de iki hafta sonra isteme-söz-nişan hepsi bi arada var :)) gelicek insanlar çook sevdiğim, ayrıca daha önce defalarca kahve yaptığım, oturup içtiğim insanlar.. ama düşündükçe terler basıyor :))

Heyecanlanmamak elde değil ya insanın kalbi yerinden çıkacakmış gibi oluyor ama erkekler neden bu kadar rahat yaaa ne olacak sanki diyor benim sevgilim :18:

öncelikle hayırlı olsun canım hoşgeldiniz de çiçekleri sen al büyük oluyo genelde çikolatayı da ablan ya da kardeşin alır çiçek küçükse ikisini de al tokalaş el öp mutfağa geç kahve servisinde çık sonra zaten ikram falan derken ortam normale dönüyor gerginlik kalkıyor vs. rahat ol eğer pot kırmak istemiyorsan konuşma pek heyecandan insan saçmalıyor bende olmuştu offf

Canım geliyorlar kapıda herkesin elını opuyorsun, sevgilinin elınden çiçeği cıkolatayı alıyorsun. Sonra anneler babalar tokalaşıyor, içeri buyur edıyorsun oturuyorlar, sonra merhabalaşma hatır sorma işi 15 dakıka falan suruyor.(Zaten herkes bırbırıne nasılsınız iyimisiniz peki siz bizde iyiyiz havalarda ısındı gibi klasık muhabbetler :) )

Ortam ısınınca guluşmeler başlayınca isteme faslına giriliyor, isteme olduktan sonra mutfakta kahve yapılmaya başlıyor,

Babam benı çağırdı istemeden sonra, bende ailem uygun görurse dedım formalıteden

Sonra babam hayırlısıyla allah tamamını erdırsın dedı. Sonra once sözlümün ailesinin ellerını, sonra bızımkılerın ellerını optum.

Sözlümde önce bizimkılerin sonra kendı aılesının ellerını optu. Tektaşım takıldı. Birkaç resım çekildi.

ben 2 tur kahve goturdum, fıncanların yanına kuş lokumu koydum, kucuk nazar boncukları koyabılırsın bir de. Kırmızı hoş servis peçeteleri aldım, birde kırmızı desenlı su bardakları, tabi isteğe bağlı.

En son tek olarak tuzlu kahve yaptı arkadaşım sevdiceğime, az koydum dedı 3 kaşık koymuş pis neyse içti ama sonra burnumdan getirdi

İşte sonrasında sohpet kahveler içilirken muhabbet derken zaman geçıyor,

Biz servis tabagına hamur işi hazırladık ve çay demledık.
(Elmalı Turta, Haşhaşlı Şerbetlı Tatlı, Poğaça, Peynirli Börek, Köstebek Pasta, Yaprak Sarma)

Servisi yaptık, herşey güzel geçti, resımler çektık, güşüşmeler falan valla yaptıgım strese değmedi.

Lacivert mat saten dizlerimde kısa kollu bir elbise giydim, saçlarımı iri dalga yaptım, hafif bir makyaj yaparak siyah suet kucuk topuklu bir ayakkabı gıydım.

Çiçeklerimle sözlümle kahvelerımle resımler çekildim, olmazsa olmaz.

6 saat falan sürdü nasıl geçti anlamadım.

Umarım işine yarar canım, hayırlısı olsun şimdiden, iyi şanslar :)

Çok teşekkür ederim canım benim biraz olsun stresimi aldın en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın :) çok teşekkür ederim. inşallah bende kazasız belasız atlatırım bu durumu :)))

hayırlı olsun öncelikle :) canım benim de haftaya geliyorlar.şimdi şöyle özetliyeyim.biz ailecek tanışıyoruz ama 6-7 yıldır başka yere taşındığımızdan görüşemiyoruz yüzyüzee :) bir de kalabalık geleceklermiş o yüzeden çok heyecanlıyım :) kapıda ellerini öpsem şimdi salon küçük millet sırayla girene kadar kapıda bekleyenler ... bilmiyorum hayl edince olmaz gibi görünüyor.salona geçtiler diyelim sonradan girip elelrini öpsem olmaz bizdee hiç olmamıştır böyle şey :) anlamadım gitti.gerçi pekte bilmiyorum bu tür şeyleri ....yardım!!! önce kimin elini öpmeliyim babasının mı büyük amcasının mı elini öpmeye başlasam :S kahveyi önce kime vereceğim:S oooooooo....

senin işin bendende zormuş canım benim :) inşallah atlatırsın sende hayırlısı ile dediğin gibi kapıda el öpme biraz sıkıntı olacak ben kapıda karşılayıp hoşgeldin deyip çiçeğimi almak istiyorum sevdicegimden :) ondan sonrada kahveden sonra zaten isteme ve el öpme

Bu el öpme faslı benide çok düşündürüyor açıkcası çok el öpmeyi sevmem ve böyle durumlarda mecbur olunca dahada stres oluyorum.aslında en mantıklısı kapıda öpme işini halledip o stresten kurtulmak sonradan çok daha zor, herkesler sana bakıyor olacak falan ayy çok heycanlı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…