Kızlar beni istemeye gelecekler onlar geldiğinde ben hoşgeldiniz deyip herkesin elini öpecekmiyim yoksa kahveleri servis yaparken mi gireceğim sadece içeriye birisi bilgilendirirse sevinirim :))):18::18::18:
Canım geliyorlar kapıda herkesin elını opuyorsun, sevgilinin elınden çiçeği cıkolatayı alıyorsun. Sonra anneler babalar tokalaşıyor, içeri buyur edıyorsun oturuyorlar, sonra merhabalaşma hatır sorma işi 15 dakıka falan suruyor.(Zaten herkes bırbırıne nasılsınız iyimisiniz peki siz bizde iyiyiz havalarda ısındı gibi klasık muhabbetler :) )
Ortam ısınınca guluşmeler başlayınca isteme faslına giriliyor, isteme olduktan sonra mutfakta kahve yapılmaya başlıyor,
Babam benı çağırdı istemeden sonra, bende ailem uygun görurse dedım formalıteden
Sonra babam hayırlısıyla allah tamamını erdırsın dedı. Sonra once sözlümün ailesinin ellerını, sonra bızımkılerın ellerını optum.
Sözlümde önce bizimkılerin sonra kendı aılesının ellerını optu. Tektaşım takıldı. Birkaç resım çekildi.
ben 2 tur kahve goturdum, fıncanların yanına kuş lokumu koydum, kucuk nazar boncukları koyabılırsın bir de. Kırmızı hoş servis peçeteleri aldım, birde kırmızı desenlı su bardakları, tabi isteğe bağlı.
En son tek olarak tuzlu kahve yaptı arkadaşım sevdiceğime, az koydum dedı 3 kaşık koymuş pis
neyse içti ama sonra burnumdan getirdi
İşte sonrasında sohpet kahveler içilirken muhabbet derken zaman geçıyor,
Biz servis tabagına hamur işi hazırladık ve çay demledık.
(Elmalı Turta, Haşhaşlı Şerbetlı Tatlı, Poğaça, Peynirli Börek, Köstebek Pasta, Yaprak Sarma)
Servisi yaptık, herşey güzel geçti, resımler çektık, güşüşmeler falan valla yaptıgım strese değmedi.
Lacivert mat saten dizlerimde kısa kollu bir elbise giydim, saçlarımı iri dalga yaptım, hafif bir makyaj yaparak siyah suet kucuk topuklu bir ayakkabı gıydım.
Çiçeklerimle sözlümle kahvelerımle resımler çekildim, olmazsa olmaz.
6 saat falan sürdü nasıl geçti anlamadım.
Umarım işine yarar canım, hayırlısı olsun şimdiden, iyi şanslar :)