• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Ailesi Tanışmaya Gelecek ama babam !!

Benim görümce var canım ama dilli düdük bir görümcee :))
Onların kızını istemeye geldiklerinde kız babasıyla konuşmuş sonrada eniştenin ailesi gelmişş..
Bende dedim haklısınız ama burası istanbul burda böyle oluyor bu işler :) Güvenmek inanmak büyük mesele.. Hemde korkmanıza gerek yok! Ahmete bizim tarafımızdan asla yanlış birşey olmaz ! Sadece babam tanımaya çalışıyor.. Bizde isterdik siz burda olun öyle aileler tanışsın ama uzak olunca böyle oluyor dedim :))
Sinir yaptım atarlandım kp :)) Ama babamı suçladı napsaydım ?

Hımm Ben sözde %90 elbise giycem o yüzden 2 tane elbise olmasın dedimm ama bilemedim ki bak şimdi...
Birde bizimkiler biraz kıl baştan böyle görsünler sonra laf edecek durumları kalsın istemiyorum :( Ayy çok mu kötü düşünüyorum yaa benn :52:

Zoruna gitmemiş ama böyle şeyler onlarda olmuyormuşş anlattım yukardaa :))
Ben zaten hatun öyle deyince biz birbirimizi seviyoruz öyle bişey olömıcak dedim! Sesim değişti tabi birdenn..
Sonrada sevgilime söyledim, annesini aramış anne sen ne söyledin öyle ayşenur sana kırılmış , alınmış diyee.. Yok oğlum ben öyle demek istemedim yanlış anlamış özür dilerim demiş.. Sevgilimde anne öyle söylemicektin yanlış yapmışsın, ayşenuru bize vermzlerse bende kaçırırım ama ondan vazgeçmicem demiş !

Keşke bunu nişanlına hemen yansıtmasaydın. senin yüzünden annesine kızmıŞ ve annesi sana daha çok gıcık gidicek bazı şeyleri kendin halletmeyi öğRen ßence:)
hayırlısı olsun hakkında canım merak etme herşey yoluna girer. bu sorunlar çoookkk oluyor ama sonra gülüp geçiceksin ߀nim gibi :)

Kızlarr asıl konu ise BABAMLA konuştuk :52::52::52::52::52:

Akşam eve gittim anneme babam atar yapmış, annemde sen bişey söylüyon baban birşey söylüyor ben arada kalıyorumm.. Oturun konuşun ben karışmıyorum dedi bana..
Vee babam geldi al kızını karşına konuş dedi.. Babam gülüyo, konşurum ben kızıla diyorr :52:
Ben gülüyorumm :1:
Gel işte odada konuşalım felan dedi, ya baba o kadar resmiyete ne gerek var şurda konuşalım işte dedimm..
Konuşmaya başladık işte, araştırcam felan dedi .. araştırmadan olmaz bu iş dedi :52:
Yaklaşık 2 saat konuştuk, ben anlattım o anlattı, annem girdi bi yandan :1:
Ama araştırmadan etmeden olmaz bu iş diyorrr... Bekliyoruz iştee şimdilikkk :52::52:

Keşke bunu nişanlına hemen yansıtmasaydın. senin yüzünden annesine kızmıŞ ve annesi sana daha çok gıcık gidicek bazı şeyleri kendin halletmeyi öğRen ßence:)
hayırlısı olsun hakkında canım merak etme herşey yoluna girer. bu sorunlar çoookkk oluyor ama sonra gülüp geçiceksin ߀nim gibi :)

Sinirli bir şekilde anlatmadım ona o da sakin konuşmuş.. Hadlerini bilsinlerr canım, onlar daha baştan böyle yaptılarr :(((

Amannn hiçe umrumda değiller zaten ben aşkıma bakarımmm, baştan taktım ne oldu ? Olan bize olduu.. Şimdi hiçç umrumda değillerrr :19::19:

korkma canım, kız babası işte ne yapsın.
en azından senin ki tanımaya çalışıyor, ya baştan yok vermem diyip inat etseydi.
bence herşey normal, aileside gelir güzelce tanışırlar inşallah.

Kızlarr asıl konu ise BABAMLA konuştuk :52::52::52::52::52:

Akşam eve gittim anneme babam atar yapmış, annemde sen bişey söylüyon baban birşey söylüyor ben arada kalıyorumm.. Oturun konuşun ben karışmıyorum dedi bana..
Vee babam geldi al kızını karşına konuş dedi.. Babam gülüyo, konşurum ben kızıla diyorr :52:
Ben gülüyorumm :1:
Gel işte odada konuşalım felan dedi, ya baba o kadar resmiyete ne gerek var şurda konuşalım işte dedimm..
Konuşmaya başladık işte, araştırcam felan dedi .. araştırmadan olmaz bu iş dedi :52:
Yaklaşık 2 saat konuştuk, ben anlattım o anlattı, annem girdi bi yandan :1:
Ama araştırmadan etmeden olmaz bu iş diyorrr... Bekliyoruz iştee şimdilikkk :52::52:

ßaßamla konuscğm zaman bizde gülme krizi yasamıştık :)))))))))))
hayrlı olsun canım bak yavaştan düzeliyor işte

korkma canım, kız babası işte ne yapsın.
en azından senin ki tanımaya çalışıyor, ya baştan yok vermem diyip inat etseydi.
bence herşey normal, aileside gelir güzelce tanışırlar inşallah.

Evet haklısın canım :))
İnşallah babam kabul ederse onlar dünden razılar hemen geliceklerr :))
Babama söyledik mart 15 - 16 gibi gelmeyi düşünüyorlar diye ona göre birşey söyleyecekk :18:

Evet kızlar sevgilimin ailesi k.maraştan kalkıp istanbul'a beni istemeye gelecekler:52:
Babama pazartesi günü annem söyledi..
Okulu var ve çok uzaktala ben tanımadan etmeden nasıl verim demiş :5: Erkek arkadaşımını çalıştığı yerin adresini istemiş bende verdim bugün gitmiş tanışmışlarr..
Pekte iyi geçmemiş galiba. Babam bu görüşmeden Esmerr_ in haberi ollmasın demiş. Pazar günüde bizim ordaki bir cafeye çağırmış :52:
Kafam darma duman olduuuuu yardım edin kızlarr bana yaaa :5::5::5:

cnm bende maraşlıyım, sevgilin merkezde mi ilçede mi yerini sölersen senn için araştırabilrimm

ßaßamla konuscğm zaman bizde gülme krizi yasamıştık :)))))))))))
hayrlı olsun canım bak yavaştan düzeliyor işte

çok komik oluyor dimi:)
benimde şöyle oldu: annem dışarda bir restorantta tanıştı,çok sevdi eşimi,
hatta her haftasonu bize yemeğe gelsin diye ısrar ediyordu bana,
bende babama dedim ki baba eve gelsin sende tanış,
sen beni ne zannettin uleyyyn dedi, ailesiyle istemeye gelirse tanışırız dedi :36:

Benim görümce var canım ama dilli düdük bir görümcee :))
Onların kızını istemeye geldiklerinde kız babasıyla konuşmuş sonrada eniştenin ailesi gelmişş..
Bende dedim haklısınız ama burası istanbul burda böyle oluyor bu işler :) Güvenmek inanmak büyük mesele.. Hemde korkmanıza gerek yok! Ahmete bizim tarafımızdan asla yanlış birşey olmaz ! Sadece babam tanımaya çalışıyor.. Bizde isterdik siz burda olun öyle aileler tanışsın ama uzak olunca böyle oluyor dedim :))
Sinir yaptım atarlandım kp :)) Ama babamı suçladı napsaydım ?

Hımm Ben sözde %90 elbise giycem o yüzden 2 tane elbise olmasın dedimm ama bilemedim ki bak şimdi...
Birde bizimkiler biraz kıl baştan böyle görsünler sonra laf edecek durumları kalsın istemiyorum :( Ayy çok mu kötü düşünüyorum yaa benn :52:

Zoruna gitmemiş ama böyle şeyler onlarda olmuyormuşş anlattım yukardaa :))
Ben zaten hatun öyle deyince biz birbirimizi seviyoruz öyle bişey olömıcak dedim! Sesim değişti tabi birdenn..
Sonrada sevgilime söyledim, annesini aramış anne sen ne söyledin öyle ayşenur sana kırılmış , alınmış diyee.. Yok oğlum ben öyle demek istemedim yanlış anlamış özür dilerim demiş.. Sevgilimde anne öyle söylemicektin yanlış yapmışsın, ayşenuru bize vermzlerse bende kaçırırım ama ondan vazgeçmicem demiş !

iyi konuşmuşsun canım valla
babaya bile güvenilmeyen dünyada yaşıoruz
adam ilk kez gördüğünü tanımadığı adamı araştırmak ister konuşmak ister
normal bunlar sen de anlatmışsın zaten iyi olmuş
ara ara haber et hee merak ederiz
ay hayırlısıyla bi verseydik seni rahat ederdik :16:

cnm bende maraşlıyım, sevgilin merkezde mi ilçede mi yerini sölersen senn için araştırabilrimm

Ayy canımmm çokkkk teşekkür ederimm yaaaaaa :))
Sevgilimin ailesi Elbistanda yaşıyorlarr...

Kızz bide akraba çıkıyormuşsunuzz :52::52::52::52::52:

bende elbistandayım inşallah yapalaklı değildir özelden atsana ismini senn için araştırırım, sen elbistana mı gelin gelecen :))))))

çok komik oluyor dimi:)
benimde şöyle oldu: annem dışarda bir restorantta tanıştı,çok sevdi eşimi,
hatta her haftasonu bize yemeğe gelsin diye ısrar ediyordu bana,
bende babama dedim ki baba eve gelsin sende tanış,
sen beni ne zannettin uleyyyn dedi, ailesiyle istemeye gelirse tanışırız dedi :36:

Benimde annem bir cafede tanıştı sevgilimle , bu pazar ne o öyle cafe köşelerinde buluşuyon çocukla çağıralım evde konuş dedi annem.. Aynen senin babanın verdiği tepkiyi verdiii :52:
iyi konuşmuşsun canım valla
babaya bile güvenilmeyen dünyada yaşıoruz
adam ilk kez gördüğünü tanımadığı adamı araştırmak ister konuşmak ister
normal bunlar sen de anlatmışsın zaten iyi olmuş
ara ara haber et hee merak ederiz
ay hayırlısıyla bi verseydik seni rahat ederdik :16:

Tabii canımmm ama babam biraz abartıyor gibi geldi bizee :))
Adliyeye gidicekmiş sicil kaydı için, akrabalarını felan araştıracakmışş dahaa :52:

bende elbistandayım inşallah yapalaklı değildir özelden atsana ismini senn için araştırırım, sen elbistana mı gelin gelecen :))))))

Tamam canım atıyorumm hemenn :))

Yok tatlım ben istanbulda yaşamaya devam edicem, sevgilim istanbulda kalmaya devam edicek çünküü :))

Yoksa beni asla alamazzz :5:

Back