Benim görümce var canım ama dilli düdük bir görümcee :))
Onların kızını istemeye geldiklerinde kız babasıyla konuşmuş sonrada eniştenin ailesi gelmişş..
Bende dedim haklısınız ama burası istanbul burda böyle oluyor bu işler :) Güvenmek inanmak büyük mesele.. Hemde korkmanıza gerek yok! Ahmete bizim tarafımızdan asla yanlış birşey olmaz ! Sadece babam tanımaya çalışıyor.. Bizde isterdik siz burda olun öyle aileler tanışsın ama uzak olunca böyle oluyor dedim :))
Sinir yaptım atarlandım kp :)) Ama babamı suçladı napsaydım ?
Hımm Ben sözde %90 elbise giycem o yüzden 2 tane elbise olmasın dedimm ama bilemedim ki bak şimdi...
Birde bizimkiler biraz kıl baştan böyle görsünler sonra laf edecek durumları kalsın istemiyorum Ayy çok mu kötü düşünüyorum yaa benn
Zoruna gitmemiş ama böyle şeyler onlarda olmuyormuşş anlattım yukardaa :))
Ben zaten hatun öyle deyince biz birbirimizi seviyoruz öyle bişey olömıcak dedim! Sesim değişti tabi birdenn..
Sonrada sevgilime söyledim, annesini aramış anne sen ne söyledin öyle ayşenur sana kırılmış , alınmış diyee.. Yok oğlum ben öyle demek istemedim yanlış anlamış özür dilerim demiş.. Sevgilimde anne öyle söylemicektin yanlış yapmışsın, ayşenuru bize vermzlerse bende kaçırırım ama ondan vazgeçmicem demiş !
Keşke bunu nişanlına hemen yansıtmasaydın. senin yüzünden annesine kızmıŞ ve annesi sana daha çok gıcık gidicek bazı şeyleri kendin halletmeyi öğRen ßence:)
hayırlısı olsun hakkında canım merak etme herşey yoluna girer. bu sorunlar çoookkk oluyor ama sonra gülüp geçiceksin ßnim gibi :)