Ne zorluklar yaşamışsınız yaaaa ..
İnşallah bende böyle şeyler yaşamam,,
Az stressiz, musmutlu günler bizi bekliyorr olsunn tek istediğim şeyy buuuu
alttan alırsan olur:) ben biraz agresifim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zorluklar yaşamışsınız yaaaa ..
İnşallah bende böyle şeyler yaşamam,,
Az stressiz, musmutlu günler bizi bekliyorr olsunn tek istediğim şeyy buuuu
alttan alırsan olur:) ben biraz agresifim
Kime Karşıı ? :26:
ßaßana ve nişanlına:)
Babama karşı bir şey diyememde, nişanlı adayım için alttan alamıyorum pek hoş o da almaz yaaa
İkimzde de var bir agrasiflikk
valla bizdede saolsun o alttan alır): bilir bnm cinli olduğmu
durum şuki babanı alttan alırsan herşeye olumlu bakar o beni kırmıyor bende kızımı mtlu gününde üzmeyim der.
nişanlını alttan alırsan istediklerini daha çabuk yapar ve kv kp sana birşey dedirtmez:))))))
Ayy benim adamın attığı mesaja bak yaa
Boşver şu istemeyi gel kaçalım
Bende ciddi misin diye sırdumm? ne akıll yaaaaa
hahahaha bnmki hala der
bende masrafsızmı alıcan beni buna değmezmiyim diyorum böylee
hemen kurban olurum taamaam isticez diodu ::d deli bunlar
Hehehehe
Bende senin şu mesajını yazsam mı acaba ne derki acabaaa ?? Durr durr yazıyorummm
yaz yaz ne dicek bakalım:))))
Yazdımm :))
Yemek yiyor birazdan atarrrrrrr yada ararrr :))
Senin düğün nerde olacak ? Karar verdiniz mi ? Azıcık güzel şeylerden konuşalım yaaa (
:) tabi cnm yeri belli salonu tuttuk :) kına içinde bakalım ufak biyer tutarız işte. düğün önemli bnm için:)
gelinliğine şimdiden bak :) zor oluor seçmesi
Hayırlısı olsun canım :))
Benim içinde düğün nişan vs önemli şeyler bunlarr
Birde ben çok kararsız biriyimdir, o yüzden ben yavaş yavaş bakıyorum..
Geçen hafta nişanlık baktık fiyat aldık felan :))
Söz kıyafetlerine bakıyorum ve tanışma günü giyeceğim kıyafetee kadarr baktıkk ama sonuç yokk
İnş en kısa zamanda olucakkk
:) ben seçtim gelinliğimi önmüzdeki ayın sonunda dikime baslıcaz:)
nişanımda diktirmiştim ben 500 550 tl felan tutmştu... söz olmadı sayılır bizde evden kadife bi elbise giydim diz hizasında :))) istemede yani
tanısmadada siyah elbise siyah çorap üzerine beyaz kürklü hırka giymştim:))))))))))))
Erkek arkadaşımın ailesi aradı şimdi...
Bizde böyle olmuyor babanın tavrı yanılştı gibisinden,, bende olayı anlatmaya çalıştım sakin bir şekilde ama ...
Sinir etti kv beni herşey nasip kısmet olmazsada ahmete kız çok sanada erkek çok gibi bir cümlee kurduu !!! ALLAhım bu cümle nedir yaa böylee !!!!!!!!!!!!!!!!! sinirler tepeme çıktı vallahiii !!!
Babası babamın telefonunu istiyormuşş ? babamla konuşmak ne yapayım kızlarr ??
İnaşşallah istediğin gibi olur gelinliğinn :)))
Bende begendim işte bakırköyde baktık nişanlık biz biraz pahalıı :)) 650 - 850 - 1000 - 1.500 fiyatlr böyle gidiyorr :)
Bende tanışmada siyah gömlek (beğendim) ve altında ispanyol paça gri pantalon ( zayıfım ben o yüzden dar giymiyorum, odun gibi oluyorum öylee :)) Birde siyah babet giycem nasıl olur kii ?
Sözde de annem ya pantolonlu bir takım alırız yada dantel elbise baktım onlrdan biri olur diye düşünüyorumm :)) Adam kıskanç istediğim elbiseye izin vermiyor kii :))
Yalnızzz kürklüüü hırkayaa çokk güldümm yaaa :))Ofisteki ALLAHtan 2 kişiyizz
Erkek arkadaşımın ailesi aradı şimdi...
Bizde böyle olmuyor babanın tavrı yanılştı gibisinden,, bende olayı anlatmaya çalıştım sakin bir şekilde ama ...
Sinir etti kv beni herşey nasip kısmet olmazsada ahmete kız çok sanada erkek çok gibi bir cümlee kurduu !!! ALLAhım bu cümle nedir yaa böylee !!!!!!!!!!!!!!!!! sinirler tepeme çıktı vallahiii !!!
Babası babamın telefonunu istiyormuşş ? babamla konuşmak ne yapayım kızlarr ??
neden yanlışmış canım ilk defa mı kız babası görüolar
yada senin görümcen yok galiba
sen boşver onlar bi anlaşsın hele kendi aralarında
yalnız o cümle çok talihsiz olmuş yani ayıp daha dur bakalım
çocuk ailesine anlatmışmı babanla konuştuklarını acaba
yarın yaz mutlaka merak ederiz tamammı canım herşey güzel olcak üzülmeee
inallah canm :) giyebilirsin tabi düşündüklerin güzel ama bende zayıfım o yüzden pantolon tercih etmiyorum özel günlerde:) elbise daha hoş duruyor:) kürklü hırka dediğim öyle cafcaflı kocaman değil kız:))) beyaz ince bi hırka kenarları ufacık kuş tüylü böyle:) kışındı bizim gidip gelmelerimiz:) onların evide soğuk :)
o ndemek ya ! elbette ki babanın tavrı normal... kız evi sonuçta ayrıca 6 7 kez gidip gelenler var. .. zorunamı gitmiş hanfendinin... bilmiyormu kız evi naz evi.
sen şimdilik bişe deme ama yine böyle birşey derse nişanlınla payLaş... Ve birazda iş nişanlında bitiyor o ailesini sakinleştiricek orası kız evi ve ondan baskasını istemiyorum ben 40kezde gidilse gidicez diyerek