İstemeye Devam Etmek mi, İsteğim Olmuş Gibi Yapıp Evrene Bırak mı, Olmayınca Olmuyor Deyip Kabullenmek mi ?Çok Sıkıntıdayım Lütfen Yardım Edin

Size kesin ve net diyebileceğim şey şu an karşı tarafla siz sözel iletişimde olmasanız dahi ruhlarınız enerjileriniz iletişimde, yani karşı taraf hala beklediğinizi uğraştığınızı hissettiği için çok rahat. Ne zamanki kendinize yönelip ''amaann olmazsa olmasın banane'' unutup yolunuza baktığınızda karşı taraf bunu hissedip harekete geçer. Şöyle bir şey var, o zaman ben kendime bakayım unutayım da gelsin diye şartlarsanız o zaman da olmaz. Bu hayatın kendi akışında kendiliğinden olan bir şey,o yüzden büyük ihtimalle siz kendiliğinizden istemediğinizi fark edip kendinize odaklandığında o kişi dönecek,ama bu sefer de sizden o istek gitmiş olacak. Bazı insanlar diyor ya sevgili yapınca kısmetim açıldı herkes yazmaya başladı diye, evren işte Ya da bazılarının yıllarca aramayan eski sevgilisi kız hayatına birini alıyor söz nişan oluyor, kıza eski sevgiliden mesaj geliyor bu hep böyledir genelde. Büyük ihtimalle size de böyle olacak.

Beraberken o gözümde büyük değildi. Ben onun için çok büyüktüm. Sonra onsuz kalınca anladım...Resmen o benim ben onun yerine geçtim gibi bir şey oldu ayrılınca...Ya da şuanki hissim de yanıltıcı hiç bilemiyorum ki Çooook uzun zamandır,10 yıldan fazladır, ilk kez uzun süreli bir ilişki yaşadığım için de etkisini yoğun hissediyorum...Tabii Allah'a yöneliyorum. En rahatlatan da o zaten.

icindeyken degil ama bitince gozunuzde buyutmussunuz.. ulasilamayan tatli geliyor burnu kalkmis emeklerinizi sabrinizi gormezden gelmis kolayca sogudum deyip vazgecmis sizden.. pek de karakterli degilmis aslinda.

Bu dediğiniz gibi olursa büyük şok yaşarım. Çünkü kendisi o kadar inat, egolu birisidir ki bana karşı hisleri canlansa da bildireceğini sanmıyorum. Bi de zamanında ben ona çok çektirdim açıkçası, çok uğraştı çok zaman harcadı ona ısınabilmem için :/ ve ben hakkında aklına iyi şeylerden çok kötü şeyler gelebilir :'( Şimdi gel gör ki ben tam onun istediği kıvamdayım ama o beni istemiyor. "Büyük resme bakınca birbirimizi aynı zamanda sevmeyecekmişiz demekki" demişti zaten en son ayrılırken...O yüzden düşündükçe iyice çıkmaza giriyorum, pişmanlıklar yaşıyorum... Evet, Akışa bırakabilmeyi becerebilmek en iyi yol..Ve inşallah çok çok çok isterim dediğiniz gibi olur inşallah çok inşallah :)

Bu iliskiden ne ogrendim?Iletisim halinde oldugumuz her insan bizim yansimamiz, bize ayna tutuyor. Zayif yanlarim neler, guclu yanlarim neler? Ben olsam bunlara kafa yorardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…