İstemediğimiz akraba ve arkadaşları sosyal medyadan silmek

zeydill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
27
22
Sosyal medya kullanıyoruz bir çoğumuz arkadaş akraba kuzenler vs var. Silsen tek bir tıklamaya bakıyor ama bazen bunu ölüm kalım meselesine çeviren akrabalar var. Bazısıyla da aynı ortamda odada kalıyoruz. Ama görmelerini istemediğim bazı şeyler var, silsen illa ki soruyorlar acaba siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz?

Kimse umrumda değil. Ne paylaşıyorsam kimseyi engellemiyorum. Hayatımın hesabını kimseye vermem diyorum. Tavsiyem siz de öyle olun
Takip ettiğim bazı sayfalar vardı yönelimim farklı kaldığım oda arkadaşlarım da vardı görürlerse yanlış anlarlar uzak dururlar vs diye düşünüyorum

Takip ettiğim bazı sayfalar vardı yönelimim farklı kaldığım oda arkadaşlarım da vardı görürlerse yanlış anlarlar uzak dururlar vs diye düşünüyorum
Canım benim uzak duran zaten arkadaşın olmamıştır. Kimi ne ilgilendiriyor ki? Yaşın küçük kendin için yaşa, başkası ne der ne düşünür diye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…