- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Ben anne baba olarak görmüyorum böyle insanları, resmen kız çocuğu namus yükü olarak görüyorlar, evlensin de kocası uğraşsın bizden çıksın diye fırsat kolluyorlar, sen daha çocuksun yaa, nolur yanlış anlama kardeşim var erkek, 24 yaşında 25 olacak hatta martta,ben onu bile hala gıdısından falan severim gıdıklar öperim
Senin bu ailenin yanından derhal ayrılman lazım. Şehir dışında bir iş falan ayarlasan... Hiç birikmiş paran falan var mı? Durulmaz çünkü bunların yanında.
Öncelikle allah yardımcın olsun. Ben olsam ikna etmek için herşeyi denedigimden ve sonuç alamadiktan sonra kadın kuruluşlarına basvururdum...
Kara cahillere bak ya. Evlen de mutlu ol ne demek. Her evlenen mutlu mu yani? Hem kendi bulduklari tipler de kendi kafalarindadir dusunsene omur boyu boyle biriyle evlisin. Kabus gibi. Okulunuz ne zaman bitiyor? Bolumunuz ne?
Canım maalesef senin durumunda yüzlerce genç kızımız var ve bir çoğu senin gibi kendini kurtarmak için çabalayacak güce bile sahip değil....Amin sağolasın canım. Ben yine kavga edeceğim, yine tartışacağım öyle pes etmedim ama sinir oldum ben babamdan soğuyacak raddeye geldim ve hatta yüzünü görmek istemiyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?