- 25 Eylül 2023
- 39
- 21
- 8
- 30
- Konu Sahibi gelecegedairhalaumutlu
-
Bir gün sırtını dönerler iki gün dönerler. İçine sinmeyen biriyle evlenme. Kararlı dur. Sen kırmamak adına hayır dedikten sonra düşünceli durur gibi sessiz kalırsan hayır dediğinle ilgilenmezler sessiz kaldığın kısımla ilgilenirler. Kısacası daha ikna edebilecek kapı var algısı olur üstüne gelmeler devam eder. Her seferinde istemiyorum deyip kesip at ve bu konuda tepkini belli et. Açık kapı bırakmaHepinize merhaba konuya nasıl giriş yapacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum 29 yaşında ve henüz evlilik nasip olmamış bir genç kızım başlıktan anlayacağınız üzere. Geçmişte görüştüklerim tabiki oldu benim istediklerim bir şeylerin ters gitmesiyle sonuca bağlanmadı istemediklerim de fazlasıyla ısrarcı olup beni zor durumlara düşürdü. Şimdi yakın zamanda da aynı durumu yaşıyorum ailem çok ısrarcı karşı taraf çok ısrarcı ne istersem yapacaklarını bütün imkanları sunacaklarını söyleyip ikna etmeye çalışıyorlar ama benim hiç bir şekilde içime sinmedi.Bu kadar bekleyip türlü imtihanlardan geçip sonunda karşıma istemeyeceğim insanların çıkması beni de hayal kırıklığına umutsuzluğa düşürdü. Bir çıkmaza girdim imkanlar cezbedici olsa da yaşım malumunuz kritik olsa da bir türlü kalbim ısınmıyor ikna olamıyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim zamanla kalbimin ısınacağını hiç sanmıyorum. Kafa yapısı olarak uyuşmadığım biri. Fikir uyuşmazlığı, hayattan beklentiler kısacası evliliğin temelini oluşturan hiç biri uyumlu değil ve bu kadar ısrarcı olunması beni daha da soğutuyor kişinin kendisine istemediğimi söylediğim halde aileleri dahil edip aracı edip ikna edici konuşmalar yapılması beni zora sokuyor. Kalkıp da koca insanlara evlilik programlarındaki gibi elektrik alamadım diyemiyorum. Desem de anlayacak kapasitede değiller onlar imkanların genişliğine ve ailenin uyumlu olmasına daha çok odaklı istemediğim için herkes bana sırtını döndü yapayalnız kaldım kimsenin beni anlamadığı umutsuzluk çukuruna düşmüş bir haldeyim
Defalarca söyledim kesin ve net olarak kararlı olduğumu asla mümkün olmadığını söyledim bir türlü konu kapanmıyor ve ısrarların ardı arkası kesilmiyor29 yaşındasınız.
Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz.
İstemiyorsanız, bitmiştir.
Karsi tarafın bu kadar ısrarı da normal değil, altından başka şeyler çıkabilir.
Bu melankolik kafadan çıkıp, net bir şekilde istemediğinizi belirtin iki aileye de.
İnanın başından beri net şekilde cevabımı verdim sürekli yeni ikna yollarıyla karşıma çıkmaya devam ediyorlar29 yaşında kadınsınız ailenize net bir hayır diyin konu kapansın.
Aileniz neden görücü usulünde bu kadar ısrar ediyor? Kalbim ısınmadı demişsiniz ama ben zaten 3-4 kere gördüğünüz birine kalbinizin ısınacağına da inanmıyorum.İnanın başından beri net şekilde cevabımı verdim sürekli yeni ikna yollarıyla karşıma çıkmaya devam ediyorlar
Benim evlenmemiş olmamın onların bütün hepsinin hayatını etkilediğini söylüyorlar çevrelerindeki insanlar cahil insanlar evliliği başarı olarak gören insanlar ailemi de buradan vuruyorlar bu yüzden de kötü bir evlilik yapıp boşanmış olmak onlar için hiç evlenmemiş olmaktan daha kabul edilir görülüyormutsuz bir evliliktense bekar kalmak en doğrusu. bu sizin hayatınız çok istiyorlarsa kendileri evlensin.
Hiç muhatap olmayın, karşı tarafla iletişime gecmeyin. Kendi ailenize de boşuna ısrar ediyorsunuz, benim için konu kapandı deyin. Bir sekilde vazgeçerler nereye kadar devam edecek bu ısrar sonucta.Defalarca söyledim kesin ve net olarak kararlı olduğumu asla mümkün olmadığını söyledim bir türlü konu kapanmıyor ve ısrarların ardı arkası kesilmiyor
Bana da kararımın doğruluğundan şüphe etmemem gerektiğini gösteriyor bu ısrar daha da çok itiliyorum ki29 yaşındasınız.
Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz.
İstemiyorsanız, bitmiştir.
Karsi tarafın bu kadar ısrarı da normal değil, altından başka şeyler çıkabilir.
Bu melankolik kafadan çıkıp, net bir şekilde istemediğinizi belirtin iki aileye de.
Siz çalışıyormusunuz ? Hangi bölgede oturuyorsunuz?İnanın başından beri net şekilde cevabımı verdim sürekli yeni ikna yollarıyla karşıma çıkmaya devam ediyorlar
İstanbuldayım çalışmıyorum şu anSiz çalışıyormusunuz ? Hangi bölgede oturuyorsunuz?
Aynı fikirdeyimBir gün sırtını dönerler iki gün dönerler. İçine sinmeyen biriyle evlenme. Kararlı dur. Sen kırmamak adına hayır dedikten sonra düşünceli durur gibi sessiz kalırsan hayır dediğinle ilgilenmezler sessiz kaldığın kısımla ilgilenirler. Kısacası daha ikna edebilecek kapı var algısı olur üstüne gelmeler devam eder. Her seferinde istemiyorum deyip kesip at ve bu konuda tepkini belli et. Açık kapı bırakma
Madem öyle onları dikkate almayın artık. Yeri geldiğinde de istemediğimi zaten belirtmiştim dersiniz. Yaşım kritik demişsiniz ama yaşınız kritik falan da değil. Evlenmek için az zamanınızın kaldığını sanıyprsanız yanılıyorsunuz. İstemediğiniz halde sizi zorla evlendirmeyecekler sonuçta, duruşunuzu bozmayın. Kendi hayatınızla ilgilenin. Onları bu kadar kafaya takıp mutluluğunuzdan olmaya değmez. Kim tavır yapıyorsa da yapsınDefalarca söyledim kesin ve net olarak kararlı olduğumu asla mümkün olmadığını söyledim bir türlü konu kapanmıyor ve ısrarların ardı arkası kesilmiyor
Karşı tarafla görüştükten sonra tek iletişimim istemediğimi söylemek oldu maalesef karşı taraf kabullenip hayırlısını dilemek yerine beğendiğini söyleyip ısrarcı oldu ben kesin net bir şekilde olmayacağını söyledim yine de konu kapanmadıHiç muhatap olmayın, karşı tarafla iletişime gecmeyin. Kendi ailenize de boşuna ısrar ediyorsunuz, benim için konu kapandı deyin. Bir sekilde vazgeçerler nereye kadar devam edecek bu ısrar sonucta.
Kimse elin oğlu için kendi evladı ile ölüm ayrılığı yapmaz, bi gün iki gün küserler sonra aynen devam. O el oğlu hiçbir şey olmamış gibi gider başkasını bulur evlenir, bunu biliyorlar gayet. Gelmeyin bu blöflere, salın gitsin. Tutayım diye debelendikçe her şey daha çok kayar elinizden.Hepinize merhaba konuya nasıl giriş yapacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum 29 yaşında ve henüz evlilik nasip olmamış bir genç kızım başlıktan anlayacağınız üzere. Geçmişte görüştüklerim tabiki oldu benim istediklerim bir şeylerin ters gitmesiyle sonuca bağlanmadı istemediklerim de fazlasıyla ısrarcı olup beni zor durumlara düşürdü. Şimdi yakın zamanda da aynı durumu yaşıyorum ailem çok ısrarcı karşı taraf çok ısrarcı ne istersem yapacaklarını bütün imkanları sunacaklarını söyleyip ikna etmeye çalışıyorlar ama benim hiç bir şekilde içime sinmedi.Bu kadar bekleyip türlü imtihanlardan geçip sonunda karşıma istemeyeceğim insanların çıkması beni de hayal kırıklığına umutsuzluğa düşürdü. Bir çıkmaza girdim imkanlar cezbedici olsa da yaşım malumunuz kritik olsa da bir türlü kalbim ısınmıyor ikna olamıyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim zamanla kalbimin ısınacağını hiç sanmıyorum. Kafa yapısı olarak uyuşmadığım biri. Fikir uyuşmazlığı, hayattan beklentiler kısacası evliliğin temelini oluşturan hiç biri uyumlu değil ve bu kadar ısrarcı olunması beni daha da soğutuyor kişinin kendisine istemediğimi söylediğim halde aileleri dahil edip aracı edip ikna edici konuşmalar yapılması beni zora sokuyor. Kalkıp da koca insanlara evlilik programlarındaki gibi elektrik alamadım diyemiyorum. Desem de anlayacak kapasitede değiller onlar imkanların genişliğine ve ailenin uyumlu olmasına daha çok odaklı istemediğim için herkes bana sırtını döndü yapayalnız kaldım kimsenin beni anlamadığı umutsuzluk çukuruna düşmüş bir haldeyim
Buyurun siz evlenin deyinDefalarca söyledim kesin ve net olarak kararlı olduğumu asla mümkün olmadığını söyledim bir türlü konu kapanmıyor ve ısrarların ardı arkası kesilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?