- 25 Eylül 2023
- 29
- 11
- 8
- 30
- Konu Sahibi gelecegedairhalaumutlu
Hepinize merhaba konuya nasıl giriş yapacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum 29 yaşında ve henüz evlilik nasip olmamış bir genç kızım başlıktan anlayacağınız üzere. Geçmişte görüştüklerim tabiki oldu benim istediklerim bir şeylerin ters gitmesiyle sonuca bağlanmadı istemediklerim de fazlasıyla ısrarcı olup beni zor durumlara düşürdü. Şimdi yakın zamanda da aynı durumu yaşıyorum ailem çok ısrarcı karşı taraf çok ısrarcı ne istersem yapacaklarını bütün imkanları sunacaklarını söyleyip ikna etmeye çalışıyorlar ama benim hiç bir şekilde içime sinmedi.Bu kadar bekleyip türlü imtihanlardan geçip sonunda karşıma istemeyeceğim insanların çıkması beni de hayal kırıklığına umutsuzluğa düşürdü. Bir çıkmaza girdim imkanlar cezbedici olsa da yaşım malumunuz kritik olsa da bir türlü kalbim ısınmıyor ikna olamıyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim zamanla kalbimin ısınacağını hiç sanmıyorum. Kafa yapısı olarak uyuşmadığım biri. Fikir uyuşmazlığı, hayattan beklentiler kısacası evliliğin temelini oluşturan hiç biri uyumlu değil ve bu kadar ısrarcı olunması beni daha da soğutuyor kişinin kendisine istemediğimi söylediğim halde aileleri dahil edip aracı edip ikna edici konuşmalar yapılması beni zora sokuyor. Kalkıp da koca insanlara evlilik programlarındaki gibi elektrik alamadım diyemiyorum. Desem de anlayacak kapasitede değiller onlar imkanların genişliğine ve ailenin uyumlu olmasına daha çok odaklı istemediğim için herkes bana sırtını döndü yapayalnız kaldım kimsenin beni anlamadığı umutsuzluk çukuruna düşmüş bir haldeyim