• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istemediği biriyle nişanlanıyor

ophelia55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
190
3
26
Kütahya
bundan on yıl önce liseye yeni başladığım da gördüm onu ilk sevgilim ilk öpücüğüm oldu o benim.sonra 8 9 ay sonra benim ailem istemedi onu ve bitti. 2 sene karşıma çıktı seviyorum dedi ama ben çocuktum ve aileme karşı gelemedim. sonra üniversiteye gittim unutmuş gibiydim onu üniversite 2. sınıfta hi5 te görüşmeye başladık öyle sadece merhaba olarak. annem hastalandı hastaneye kaldırdık ben de onunla mesajlasıyordum pil bitti gece o hiç üşenmeden getirdi. ondan sonra bir kere daha gördüm onu. sonra yıllar gecti ben nişanlandım evlendim çünkü o bitmişti ama evliliğim fazla sürmedi 3 ay kadar ayrılma kararı aldık.ayrılmadan 5 ay sonra birgün bir baktım aradan on yıl geçmişti ve o beni facesine eklemiş kabul ettim. sonra uzun süre arkadaşca görüştük dertleştik. aşık olduk yeniden ve sevgili olduk o biliyordu ve herseyi göze alıcaktı ailesini herseyi. herşe cok gzeldi bir hafta öncesine kadar. ailesi beni öğrendi ve onu nişanlama kararı aldıklar.. ama biz kopamıyoruz birbirimizden olmuyor denedik 4 saat bile yapamadık. ağladık kavga ettik gene sarıldık. yarın ona kız istemeye gidicekler ve biz ne yapmalıyız bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Sizi seviyorsa neden boyun eğiyor ki?
Ailesine söz geçirsin.
İkna etsin. Bu benim hayatım, istemiyorum desin.
Koskoca adam artık.
Zorla evlendirecekler beni deyip ağlanmakla olmuyor.

babası çok küçük yaştayken vefat etmiş annesi de hakkını helal etmiyorum demiş istemiyor ve karşı cıkmasına rahmen yangından mal kaçırır gibi kız istemeye gidecekler onu da götürmeyecekler ki orda istemiyorum diyemesin diye.

kizla er gec tanistirmak isteyecekler bulusmaya gitmesin,eger olduya "zorla" gitti ozaman kiza baskasini sevdigini evlenmek istemedigini söylesin.
sonucta tutupta baskasi onun yerine imza atmayacak nikahda.

Son düzenleme:
evet cumartesi nişanlayacaklar yarın isteyecekler yani pardon bugün. ve biz bugün çok düşündük ne yapabiliriz diye. öyle bir çıkmazdayız ki. kıza söyledi zaten kız unutursun demiş sağolsun.

evet cumartesi nişanlayacaklar yarın isteyecekler yani pardon bugün. ve biz bugün çok düşündük ne yapabiliriz diye. öyle bir çıkmazdayız ki. kıza söyledi zaten kız unutursun demiş sağolsun.

evlenmeye merakli gurursuz kiz kurusuymus demekki
bu kosullarda nasil evlenmeye razi olabilir
sevgilin boyle bir kizla nasil mutlu olabilir ki..
erkek arkadasin tam olarak ne diyor?

Unutursun derken, senin için mi demiş bunu? Ne kadar gurursuz bir kızmış öyle...

Gerçekten afalladım burada:53::53::53: Nasıl bir kızmış o ya, bile bile unutursun diyor gayet rahat. Gurursuz şey...

Kusura bakmada daha damadi görmeden nisan planlamak cok sacma.
Sevdigin adamin bu kizin ailesiyle tanisiyor mu?

Ayrica kiz unutursun dedigine göre, sevgilin kizla görüsmüs.
Neden görüstü?

evlenmeye merakli gurursuz kiz kurusuymus demekki
bu kosullarda nasil evlenmeye razi olabilir
sevgilin boyle bir kizla nasil mutlu olabilir ki..
erkek arkadasin tam olarak ne diyor?

şuan elinden birşey gelmiyor görüyorum. bir haftada resmen çökmüş. nişanlanırım yürümüyor derim hiç görüşmem diyor. bede kıza yazık umutlanacak diyorum. bir kızın hayallerini nasıl yıpratırım offf. çıkmaz mı bu. ondan vazgecemiyorum kii.

şuan elinden birşey gelmiyor görüyorum. bir haftada resmen çökmüş. nişanlanırım yürümüyor derim hiç görüşmem diyor. bede kıza yazık umutlanacak diyorum. bir kızın hayallerini nasıl yıpratırım offf. çıkmaz mı bu. ondan vazgecemiyorum kii.

af buyur?! :27:
bu adam seni oynatiyor olmasin. sanki carsidan kazak aliyorsun. alirim ama begenmedim der geri veririm der gibi.
cocuk mu kandiriyor? yada bukadar yönetebilinen bir insan mi, cocuk mu bu adam !

af buyur?! :27:
bu adam seni oynatiyor olmasin. sanki carsidan kazak aliyorsun. alirim ama begenmedim der geri veririm der gibi.
cocuk mu kandiriyor? yada bukadar yönetebilinen bir insan mi, cocuk mu bu adam !
çocuk değil ama yönetiyorlar. karsısına alamadı. onun suçu yok benim evlenmiş boşanmış olmam elini kolunu bagladı onun. yarın elinden geleni yapacak bizim için ama yapamazsa bu ihtimal öldürüyor beni.

madem bu kadar buyuk bır aşk yasıyorsunuz nasıl yarın kız ıstemeye gıdebilecek sevgılınız ??

Nişanlayacaklar ne demek?
Sevgilinin fiil ehliyeti yok mu?
Spastik falan mı?

Koca adamı zorla kim nasıl nişanlayabiliyor(!)?
Geçiniz efendim bunları..

Kusura bakmayın, ben böyle durumlara şüpheyle yaklaşırım.
Belki de paranoyağım, bu da olabilir:ssz:

Tabii başta o erkek müsveddesi suçlu. Madem seviyor, dik dursun, kıvırmasın yok nişanlanırım yürümedi der ayrılırım diye:47:

Back
X