• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istemede ne giymeliyim ?

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
arkadaşlar istemeye gelcekler sizce ne giymeliyim. tesettürlüyüm. elbise tarzı birsey mi yoksa etek gömlek mi giyeyim fikir verebilir misiniz ?

Hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşım.
hafif ışıltılı bir elbise tercih edersen daha uygun olacağını düşünüyorum.
Allah mesut etsin :46:

söz 2 gün snra yapılır muhtemelen cnm o yüzden ışıltıdan kaçmayı tercih ediyordum daha klasik birşeyler düşünüodum. kafam çok karışık. BUARADA PROFİLİME GİRİP HAMİLEMİYİMDİR KONUSUNU GÖRÜRSENİZ YANLIŞ DÜŞÜNMEYİN ARKADAŞLAR. ONU ÇOK YAKIN Bİ ARKADAŞIM AÇMIŞTI KENDİSİ İÇİN .

$tesettur-abiye-modelleri2.jpg $24.jpg $GÜL-RENGİ-TESETTÜR-ELBİSE-MODELİ.jpg

Bu tarz bsiler giyebilirsin.

Söz 2 gün sonra olucaksa daha sade bıseyler gıyebılırsın bende tesettürlüyüm askılı elbise (jile) giymiştim içine beyaz gömlek.sade ve şık olmustu.benimde sözüm 2 gün sonraydı daha cici giyinmiştim ki zaten sözde ne giycegini beraber ayarlıyorsun fıkır verende cok oluyor o yuzden;)

canım hayırlı olsun :)
boyun nasıl, eger kısaysan elbise daha uzun gösterir.
orta boyluysan ikisi de yakışır.
ben de yukarıdaki elbiselere benzer bi elbise giymiştim :)

çok kısa değil boyum bende bu tarz elbise düşünüyordum açıkçası. sadece kafamı karıştırmışlardı sözde de istemede de elbise giyme diye. lacivert etek beyaz gömlek ve şal tak diyorlardı. halen karar vermiş değilim. :(

çok kısa değil boyum bende bu tarz elbise düşünüyordum açıkçası. sadece kafamı karıştırmışlardı sözde de istemede de elbise giyme diye. lacivert etek beyaz gömlek ve şal tak diyorlardı. halen karar vermiş değilim. :(

ben ikisindede elbise giydm sadece soz elbisem biraz daha gstersliydi dantelli feln

Öncelikle mutluluklar :) Bence her ikisinde de elbise giy isteme biraz sade olsun arkadaşın gösterdiği modelde olabilir sözde ise biraz daha gösterişli bişey olsun gelinin sen olduğun anlaşılsın dimi ama :)))

Back