Kız İsteme isteme?

markovian_engineer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
180
1
96
39
İstanbul
Kızlar... selamlar...

inanamayacaksınız...

babam, arkadaşımın ailesinin pazar günü bizim eve gelmelerini ama arkadaşımın ve benim orada olmamızın ayıp olacağını söyledi. :umursamaz:

neden böyle birşey dedi gerçekten anlamadım...

moralim bozuldu... of of...

Ya da siz varken sizinle ilgili konuların detaylı konuşulmasından rahatsız olabileceğinizi düşünmüşte olabilir ailen, ve belki seni ve sevgilini daha detaylı değilde birbirlerini daha detaylı tanımak istiyorlar. Olumlu yaklaşmak gerek :Saruboceq:

arkadaslar...

durumu annemle konustuktan sonra, annem arkadasimin annesini aramis ve isteme olacagini, bizlerinde ortamda olmasi gerektigini, ama yuzuk takilmayacagini belirtmis.

seviniyim mi uzuleyim mi bilemedim... :kedi: CADIARZU

of of...

cok stresliyim.

ne mi istiyorum? ben de bilmiyorum!

canim ne güzel iste sevinmelisin istemeye geliyorlar gözün aydin:) ardindan asil stress basliyacak.. söz gelecek söz bohcasi kiyafet vs vs bende sevinmelisin:) evlilige ilk adimlarinizi atiyorsunuz :) biz dahale bekliyoruzzzzzzzzzzzz :gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

selamlar...

inan biz de Haziran ayindan beri bekliyoruz...
surekli birseyler cikti... ama surekli... kismet degilmis...
onumuzdeki hafta da birseyler kesin cikacakmis gibi bir his var icimde her nedense...
o da kismet tabii...

aman bakalim neler olacak...

senin icin de hayirlisini diliyorum! :)

yok kiz öyle deme hayirlisiyla olur artik insallah:) , darisi benim basima.. bakalim bekle bekle nereye kadar... dün yine moralim fena bozuktu.. efkar basiyor beni :).. napican. hayirlisi...

yok kiz öyle deme hayirlisiyla olur artik insallah:) , darisi benim basima.. bakalim bekle bekle nereye kadar... dün yine moralim fena bozuktu.. efkar basiyor beni :).. napican. hayirlisi...

selamlaaaar... :)

ben de bilemiyorum neler olucak...
bazen diyorum ki zaman cabucak gecsin... bazen de hic gecmesini istemiyorum... enteresan bir duygu!

beklemekten insanin sinirleri curuyor gercekten!
bozma moralini...
ben de cok bozuyorum... sonra bi bakiyorum, bosuna uzulmusum...

hakkimizda hayirlisi :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…