amyes Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2013 938 660 138 İstanbul 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi amyes #61 mutluhatun .!.: yok canım çokda güzel olur çerçeveyi ne kadara ve nerden aldın birde resimlerini görseydikk Genişletmek için tıkla... çerçevenin sana fotosunu bugün ya da yarın atacağım canım tamam mı :) zaten nişanımı atlatayım her detayı fotoğrafıyla atacağım size de
mutluhatun .!.: yok canım çokda güzel olur çerçeveyi ne kadara ve nerden aldın birde resimlerini görseydikk Genişletmek için tıkla... çerçevenin sana fotosunu bugün ya da yarın atacağım canım tamam mı :) zaten nişanımı atlatayım her detayı fotoğrafıyla atacağım size de
hayalseverrr yeni mezun fizyoterapist :) Kayıtlı Üye 14 Ekim 2013 8.612 2.463 178 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi amyes #62 seyma_34 .!.: vardır tatlım ama sana tavsiyem sabahın 9unda orada ol kalabalık olmadan sakince al Genişletmek için tıkla... merakla bekliyorum tatlım her detayını :)
seyma_34 .!.: vardır tatlım ama sana tavsiyem sabahın 9unda orada ol kalabalık olmadan sakince al Genişletmek için tıkla... merakla bekliyorum tatlım her detayını :)
amyes Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2013 938 660 138 İstanbul 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi amyes #63 mutluhatun .!.: merakla bekliyorum tatlım her detayını :) Genişletmek için tıkla... 14 haziranı Allah'ın izniyle güzelce atlatayım canım hepsini aktaracağım :)
mutluhatun .!.: merakla bekliyorum tatlım her detayını :) Genişletmek için tıkla... 14 haziranı Allah'ın izniyle güzelce atlatayım canım hepsini aktaracağım :)