• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İsteme-Söz-Nişan Hazırlıklarımız :)

canım nette buldum bi yer ben 60 tlye yapıyor 8 Konuşma Balonu
3 Gözlük
7 Eğlenceli Aksesuar

Uygunmuş fiyatı ama Netten alışveriş hiç yapmadım yapmakta istemiyorum canım.
Gidip arayıp tarayıp bulmalıyım çarşılarda :1:
Ayrıca fiyat normalde de o kadarsa uygunmuş.

Uygunmuş fiyatı ama Netten alışveriş hiç yapmadım yapmakta istemiyorum canım.
Gidip arayıp tarayıp bulmalıyım çarşılarda :1:
Ayrıca fiyat normalde de o kadarsa uygunmuş.

canım konuşma balonları kapalıçarşıda 1 tl diye duydum ee kesin gözlükler filanda vardır:1:
60 tl biraz pahalı sanki ama eğlenceli aksesuarlar ne bilmiyorum:1:

o zaman eminönüne bakmadan almayayım. offf çok stresliyim hiç bişeyim yetişmeyecek gibi geliyor 28 gün kaldı hiçbişey yok ortada sadece kıyafet baktım o kadar :25:

yetişir canım mekanı tuttun zaten
kıyafetinide begenmiştin bir günüde eminönüne ayırırsan bu iş tamamdır :):16:

canım konuşma balonları kapalıçarşıda 1 tl diye duydum ee kesin gözlükler filanda vardır:1:
60 tl biraz pahalı sanki ama eğlenceli aksesuarlar ne bilmiyorum:1:

1 TL mi aa süpermiş giderim o zaman ben kapalıçarşıya gezmişte olurum oh :32:

yetişir canım mekanı tuttun zaten
kıyafetinide begenmiştin bir günüde eminönüne ayırırsan bu iş tamamdır :):16:

işte mekanda müzik işi biraz muamma canım ses sitemi var müziği biz ayarlayacağız , pc.ye atacağım şarkıları ses sitemini de bağlayacağız o şekilde olacak bi kuzenim de başında durur artık. ama sürekli altta fon müziği falan lazım

Hehehhe normal balon alırım uça uça gelirim :52:
Sende gel, takıl bana gökyüzden hayatını yaşa Bebeğim :ssz::51:

işte mekanda müzik işi biraz muamma canım ses sitemi var müziği biz ayarlayacağız , pc.ye atacağım şarkıları ses sitemini de bağlayacağız o şekilde olacak bi kuzenim de başında durur artık. ama sürekli altta fon müziği falan lazım

http://www.e-eminonu.com/index.php şu siteyede bakın :1:

günaydın kızlarrrr kimseler var mı :16:

ayy ayy bugün de derdim bir başka 100 kişilik bir davetli sınırlamamız var nişanımızda 50-50 aileler arasında paylaştık ama arkadaşlarımıza yer kalmadı, erkek arkadaşım hiçbirini çağırmayalım aile arası olsun diyor , arkadaşlarım nişanında şunu giyiniriz falan diyor arkadaşlarım da olsun istiyorum ne yapsam bilemedim offf :44:

günaydın kızlarrrr kimseler var mı :16:

ayy ayy bugün de derdim bir başka 100 kişilik bir davetli sınırlamamız var nişanımızda 50-50 aileler arasında paylaştık ama arkadaşlarımıza yer kalmadı, erkek arkadaşım hiçbirini çağırmayalım aile arası olsun diyor , arkadaşlarım nişanında şunu giyiniriz falan diyor arkadaşlarım da olsun istiyorum ne yapsam bilemedim offf :44:

günaydın canım arkadaşların bi hazırlık içindeyse baya sıkıntılı bi durum...
50 kişi arasından gelmeme ihtimali olan kimseler yok mu:44:

günaydın canım arkadaşların bi hazırlık içindeyse baya sıkıntılı bi durum...
50 kişi arasından gelmeme ihtimali olan kimseler yok mu:44:

tatlım o 50 kişi de amca dayı teyze hala kuzen işte , biz erkek arkadaşımla aynı kurumda çalışıyoruz , arkadaşlarımız da ortak ve düğünlere falan hep toplu gidilir, ya herkes gelecekti ama sığmaz o yüzden kimse gelmesin diyor ben de 2-3 masa eklettireyim sadece olduğumuz departman gelsin diyorum onu da kabul etmiyor nasıl ikna edeceğim bilmiyorum :(

tatlım o 50 kişi de amca dayı teyze hala kuzen işte , biz erkek arkadaşımla aynı kurumda çalışıyoruz , arkadaşlarımız da ortak ve düğünlere falan hep toplu gidilir, ya herkes gelecekti ama sığmaz o yüzden kimse gelmesin diyor ben de 2-3 masa eklettireyim sadece olduğumuz departman gelsin diyorum onu da kabul etmiyor nasıl ikna edeceğim bilmiyorum :(

en azından onu kabul etsin bence çok ayıp olur bence...

Back