hiç kimse ilgi göstermiyor mu konuma
ben başlayayım o zaman Eki Görüntüle 1105579 şöyle bir yüzük kutusuna mesela yüzüklerimizi koymayı düşünüyorum. fiyatını bilmiyorum . inşallah çok pahalı değildir. :44:
canim o aynalilardan ben de istiyordum ama 100 lira diyorlar internette. gidip aynaciya sordum istedigimiz boyutlarda kesebilir misiniz diye bizi kovmaktan beter etti. eger tamam deseydi silikola yapistiracaktim yazi isini de aynaciya yaptiracaktim. guzeller ancak o tepesinde de ayna olanlar tovbe tovbe bana mezar gibi geliyor
ben buse teriminkinden yani kup olanlari begeniyorum.
ben de küp olanları beğeniyorum canım daha uyguna bulacağım galiba sana haber vereceğim :)
benim de aklıma aynacı geldi aslında ucuza getireyim diye
haber verirsen iyi olur canim yoksa memlekette aynaci mi kalmadi gezip bulucam 4 tane 6x6 cm 8 tabe 6x3 cm isimizi gorur yani
tamam canım sen de bana haber ver olur mu :))
bir de hediye olarak bişey dağıtacak mısın ben kokulu sabun ya da lavanta kesesi de düşünüyorum
canım bizim yemekli olacak dısarda nişanımız o yuzden zaten yeterince masraf edicem gibi gorunuyor. yayla evimiz var oranın sınırlarına agac diktirtecegim çok yıllık meyveli agaclardan. gelen geçen yesin diye. boyle dusundum bakalım. ama tabıkı ucuz bi şey de bulursak dagıtacagım.
çok güzel fikir :)
ben de ya evde ya da dışarda 50-60 kişilik bir davet düşünüyorum ama daha hiçbir hazırlığım yokailelerimiz tanışmadı , 21 haziranda olsun diyoruz hepsini nasıl sığdıracağım ani bir karar verdik bu hafta nişana :) çok heyecanlıyım :)
ne kadar şanslısın ki beklemen gereken bi sınav vs yok
bizim de 50-60 kişilik olacak. ince eleyip sık dokudu annemler halletti memlekette biz hala okuyoruz o yüzden hazırlık konusunda rahattım.
annemler sözleşmeyi imzalamışlar kaporayı filan vermişler bakalım ama hayırlısı. inşallah bi sorun olmaz.
biz dun alyanslarımızı aldık. ve bohca alısveriri yaptık sadece bi de nişan kıyafeti. bu kadar. gerisini sınavdan sonra nişana kadar 6 gunumuz oluyor o arada halletmeyi dusunuyoruz
iyi canım bari sen çoğu şeyi halletmişsin biz de aileler tanıştıktan sonra başlayacağız artık hızlı bir şekilde haftaya falan da tanışırlar sanırım ancak tamamlarız hazırlıkları offf daha kıyafetim bile yok :) senin nişanın ne zaman canım , ben de çoğunlukla evde istiyorum ama belki küçük bir organizasyon yaparım dışarıda, gelen sayısını az tutmayı planlıyorum ama
4 ay 12 gun var canım nişana
çok heycanlı işler oldugu için kendi kendime 3 tane nevresim takımı bile aldım ilk çeyizim olarak
evet canım cogunu hallettik. elbise işini kayınvalidemle 2 hafta dolaşıp begenemedikten sonra sevgilimle tek bir magazaya girip 1 saatin sonunda buldukama bedeni buyuk geldi nişana yakın gelin provaya daraltırız dediler ben de sınavım var olmaz filan dedim. haziranda gidicem daralttirmak icin o yuzden sıkı dıyetteyım suan eylule kadar vermem gereken kıloları hazırana kadar vermem lazım 4 kılo
ben de kıyafet içinde erkek arkadaşımla gidip halledeceğim başkasını istemiyorum belki bir de annem olur :)
senin epey varmış zamanın tatlım , rahat rahat yaparsın inşallah :)
Bu heyecanlı anlarımızda eminim ki hepimizin unutacağı detaylar olacaktır :106: gelin birbirimize destek olalım , hazırlık aşamalarımızı paylaşalım , bu süreçleri geçirmiş olanlar da bize destek olsun , yüzük tepsileri , söz mendilleri , alyanslarımız , misafirlere hediyeler bütün isteme söz nişan hazırlık aşamalarımızı paylaşalım
gelincikler nişan için şu konuşma balonları ve büyük fotoğraf çerçevelerinden uyguna nereden bulabilirim ?:44:
burası daha sakin canım
Bende onlardan arıyorum yarın erkek arkadaşımla gideceğim Pendiğe eğer bulursam söylerim canım.
ayyy benim topiğimcanım konuşma balonlarını 60 tlye buldum netten
nasıl sence fiyatı
8 Konuşma Balonu
3 Gözlük
7 Eğlenceli Aksesuar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?