- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
görümce çok fena. yoo bence kolyeyi okadar beğendiyse sen inadina tak oh kavustum kolyeme de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görümce çok fena. yoo bence kolyeyi okadar beğendiyse sen inadina tak oh kavustum kolyeme de :)
İkinizin iliskisinde kimse düdük otturemez bunu onlara yansıtın ozman ne olduklarini görürsünüz kararinizi verirsiniz daha yol yakın iyi karar verinBu kadına karşı ciddi bir şüphe içindeyim. Sevgilime de aynı şekilde. Çizgiyi koruyamıyor. Ben de idare edemiyorum, o da edemiyor. Kimseden olgunluk beklememek lazım ikimiz dışında tabii. Herkes kendi düdüğünü öttürüyor.
ayri ile gecince durumunuz degismeyecek ki bir telefon yetecek emin olEvler yakındı ayrı ile geçeceğiz dedim. Bunu hallettik. Şimdi de benim istediğim olacak ya da devam etmiyorum deyip yoluma... Hayırlısı. Kimseyi alttan alasım yok açıkçası.
ayri ile gecince durumunuz degismeyecek ki bir telefon yetecek emin ol
İkinizin iliskisinde kimse düdük otturemez bunu onlara yansıtın ozman ne olduklarini görürsünüz kararinizi verirsiniz daha yol yakın iyi karar verin
ayri ile gecince durumunuz degismeyecek ki bir telefon yetecek emin ol