- 23 Ağustos 2012
- 14.425
- 38.038
- 798
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
görümceden alıp getirecekse gıcıklık olsun diye hiiiiç çıkarmazdım boynumdan, bu görümce çok çektirir size.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim böyle birşeye müsade etmez.Cunku bence ailesinin bana karşı bir guc gösterisiydi bu.Setin alındığı yer kaynimin ortak oldugu ,sermayesinde esimin de destek olduğu bir kuyumcu dukkaniydi. Yani düğünden sonra hiçbir fark ödemeden istediğim şeyle degistirebilecekleri bir ortam vardı. Bana bunu eşim teklif etmeliydi aksi durumu bana göre değil.İlerde kızlarımdan biri isterse takar ...bozdursan cok mu zarar edersiniz ? begendigin seti alirdin
Bu görümce sana çok çektirir. Kolyeye el koyması da kıskandığı anlamına geliyor, geri vermeyip kendi takacak. Ben olsam inadına ille de o kolyeyı istıyorum çok güzel çok beğenmiştim der alırım ondan, çünkü tavrı çok itici.
Hayır siz haklısınız böyle birşey benim başıma gelse bende takardım bu davranışa. Saklamak vermemek ne demek ?
Hadi ilerleyen zamanlarda görümceyle mesafeli olursun ,kırgınlığını belli edersin vs ama sevgili kişisi ? Ona ne demeli bilemiyorum.
Madem öyle buyur kardeşine hediye et ben artık istemiyorum o kolyeyi derdim ben muhtemelen. Kendi takacağım takıyı da iade ederdim
BAkın eşya henüz sizin değil isteme olmadan siz kolyeyi neden kabul ediyorsunuz ki görümce de işgüzar o ayrı birşey ama siz böyle davranırken zararlı çıkarsınızEvet kadına 2 3 kez demesine rağmen vermedi. Birinin eşyası bende olsa duymayıp o an verememekten bile utanırım. Kıskanıyor imajı çizdi ve aileler önünde yaşandı bunlar.
Canım ortak olarak gördüğüm nokta aile üyelerinin baskınlıgi...hediyenin alındığı yer zaten kaynimin kuyumcu dukkaniydi sermayesinde de eşimin emeği vardı.Esim henüz bekarken aldığı arabada bile benim fikrimi alan bir adamken hepi topu bir seti bana seçtiremedi.Sizin durumunuzda farklı imiş. Bozduröak da olmuyor kalmış köşöde.
Ben de orada verilmemesini saplantı yaptım. İçten içe kırıldım belki de bilmiyorum. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım.
Eşim böyle birşeye müsade etmez.Cunku bence ailesinin bana karşı bir guc gösterisiydi bu.Setin alındığı yer kaynimin ortak oldugu ,sermayesinde esimin de destek olduğu bir kuyumcu dukkaniydi. Yani düğünden sonra hiçbir fark ödemeden istediğim şeyle degistirebilecekleri bir ortam vardı. Bana bunu eşim teklif etmeliydi aksi durumu bana göre değil.İlerde kızlarımdan biri isterse takar ...
Canım ortak olarak gördüğüm nokta aile üyelerinin baskınlıgi...hediyenin alındığı yer zaten kaynimin kuyumcu dukkaniydi sermayesinde de eşimin emeği vardı.Esim henüz bekarken aldığı arabada bile benim fikrimi alan bir adamken hepi topu bir seti bana seçtiremedi.
BAkın eşya henüz sizin değil isteme olmadan siz kolyeyi neden kabul ediyorsunuz ki görümce de işgüzar o ayrı birşey ama siz böyle davranırken zararlı çıkarsınız
Olaya sadece kolye olarak bakildiginda onemsiz. Boyle seylere gram onem vermem. Ama bence daha buyuk sorun var. Ikili iliskinize 3. Insanlari karistiriyor. Kendisi vermek istemese tamam da cocuk gibi gorumce vermiyor sakliyor...vs gibi seyler sıkıntılı.
İsteme için alınan kolye isteme olduğu zaman verilir neden size önce vermek istiyor veya siz tamam dediniz.
İsteneceği zaman takarsın canım sizde kalsın diyin, sizde pek hevesliymiş görünümü yaratmışsınız insanlar da yanlış anlayabilir ben olsam yanlış anlardım.
Sevgiliniz zor durumda ekonomik açıdan rahat değil anlaşılan, siz olayın buraya geleceğini üç aşağı beş yukarı kestirebilirsiniz.
Neyse ben olsam istemede takılacak kolyenin lafını yapmam bir isteme olsun önce.
Bi kolyeylemi hatirlicaksiniz yada unutacaksiniz esyalara anlam yuklemek yerine gorumcenizi ve nisanlinizi gözden geçirin ilerde gorumce herseye atlarmi diye eşiniz olacak insan buna müsade edermi diye gorumcenizin yaptığı kıskançlık ve ayıp nisanlinizda biraz doldurusa gelmiş olmaliki ablam takar demiş. Şimdiden böyle olursa ilerde daha çok olur
Onlarda adetmiş.Sizden boyle bir talep ve adet olmadıgına gore diretmenın anlamı yokKolyeyi tasarım olarak ben istedim. O sebeple ne olduğunu biliyordum.
Dedigimi yanlis anlamissiniz. Sıkıntı nisanlinizda. Bugun gorumce olur yarin kaynana o da olmazsa kuzenin kaynanasinin kardesi...vs . Ben hicbir zamam gorumceyi eltiyi kaynanayi suclamam. Bir sorun varsa arada bunun sorumlusu dengeyi saglayamayan karakteri oturmamis estirEvet bu kadını hayatım boyunca engellemem gerek. Biz de suçluyuz ama ailelerle başa çıkmak çok zormuş. Görümceli, eltili konular bir anlam kazandı gözümde.
Yok canım kavgayla elde edilen şeylerin insanda huzur bırakmayacağını düşünüyorum ben.Belli konularda tok gözlü davranmak belli konularda da sınırı tam çizmek bence önemli.O kolye gerçekten vaz geçilmez birşey değil.İllaha takmak istiyorsa söz sırasında taksinlar...ona "bana bu şekilde davranilmasina izin verdim çünkü senin üzülmeni ,ailenin önünde mahcup olmanı istemedim.Ama artık yol arkadaşıyiz ve senin esin olarak saygı duyulmak,senin tarafından kollanmak istiyorum.Bu dengeyi kurabilecek misin?" diyebilirsinEvet o açıdan doğru. Maddi ve manevi bir durum sizde de farklı şekilde çıkmış. İşte siz de "bunu ben seçecektim" diye eşinizle kavga edebilirdiniz. Ben o zayıflığı gösterdim. Keşke yapmasaydım diyorum şu anda.
görümceden alıp getirecekse gıcıklık olsun diye hiiiiç çıkarmazdım boynumdan, bu görümce çok çektirir size.
Dedigimi yanlis anlamissiniz. Sıkıntı nisanlinizda. Bugun gorumce olur yarin kaynana o da olmazsa kuzenin kaynanasinin kardesi...vs . Ben hicbir zamam gorumceyi eltiyi kaynanayi suclamam. Bir sorun varsa arada bunun sorumlusu dengeyi saglayamayan karakteri oturmamis estir