• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteme hediyesi yüzünden kavga

Yok canım kavgayla elde edilen şeylerin insanda huzur bırakmayacağını düşünüyorum ben.Belli konularda tok gözlü davranmak belli konularda da sınırı tam çizmek bence önemli.O kolye gerçekten vaz geçilmez birşey değil.İllaha takmak istiyorsa söz sırasında taksinlar...ona "bana bu şekilde davranilmasina izin verdim çünkü senin üzülmeni ,ailenin önünde mahcup olmanı istemedim.Ama artık yol arkadaşıyiz ve senin esin olarak saygı duyulmak,senin tarafından kollanmak istiyorum.Bu dengeyi kurabilecek misin?" diyebilirsin

Siz tavrınızla kazançlı çıktınız. Öyle tabii bunlar yerine koyulabilir şeyler.

Dediğiniz gibi kendisiyle ciddi şekilde konuşmak istiyorum bu konuda. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Kolye nasil görumceye gecti yaahu haybeden kolye sahibi olmus .Ona verecegime kendim takarim takmasamda evde saklarim .
Heves ettim getir kolyeyi takmak istiyorum deyin .Vermezse de onlar kavga etsin .

Başta çantada dursun diye almış sanırım. Sonra da vermedi. Hoşuna gitti belki de özel yapım filan olunca. İnsanlar çok değişik.

sevgilinle değil annesi ve kız kardeşleriyle evleneceksin. ben artık ciddi ciddi evlenmeden önce asıl kv ile en çok vakit geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. sadece bunu söylemeye geldim.

Aileler önemsiz diyemeyiz ama asıl sorun gözü bağlı eşler. Erkek bir üye var mesela topicte yazdıkları KK özeti....

İsteme neden ertelenmişti. Bir de kolye neden görümcede duruyor sevgilinde dursun. Sevgilin kolyeyi saklayamıyor mu.

Bana karşı hataları vardı. Aramız kötüydü. Ben de erteledim. Kolyeyi de sanırım ablası emanet diye almış. Çantada kalsın, kutuyu elde taşıma filan diye. Sonrasında da kadın vermedi. Bilmiyorum istedi mi istemedi mi artık sormadım.

Bana karşı hataları vardı. Aramız kötüydü. Ben de erteledim. Kolyeyi de sanırım ablası emanet diye almış. Çantada kalsın, kutuyu elde taşıma filan diye. Sonrasında da kadın vermedi. Bilmiyorum istedi mi istemedi mi artık sormadım.
Naapçaksın ertelicek misin istemeyi. Kafan çok karışık.

Lütfen beni yanlış anlamayın, sevgi saygı en önemlisi. Fakat siz ve ya sevgiliniz çalışmıyor mu? Bir kolye diyor sunuz. İkinizde bir kolye alamazken nasıl evlenecek siniz? Bir kolyeyi konu yapmak bile tuhaf..

Maalesef sevgilim bu kolyeye artı masraf olarak baktı. (Sanki ben istemişim gibi) Ayrı bir para harcamak istemedi tekrar. Ben bozduralım ederine alalım deyince de konu buralara geldi. Hiç olmasın da diyemiyoruz çünkü ailesi ona da karşı çıkıyor. İçten içe de ablası yüzünden bozulacak ve kadın tepkimi anlayacak diye karşı çıkıyor anladığım kadarıyla. Ben de bu duruma ayrıca sinirleniyorum.

Naapçaksın ertelicek misin istemeyi. Kafan çok karışık.

Evet erteledim. Ki abladan dolayı satılmaması da iyice canımı sıktı. O kolye satılmadan (ki ben parasına yenisi alınır diye demiştim) veya yenisi alınmadan hiçbir şey yapmayacağım. İş kendimden taviz vermeye geldi.

Zaten adetten yapılmış birşey değilmiydi
E demek ki isteme olduğu zaman getirmek istediler bunda takılcak bişey göremedim ben
Bu arada nişanlınızda ağırlığını koyamıyor demek ki

Kadının inatla bana göstermemesine takılmıştım. Sorun benimkinde zaten istiyor ki ben alttan alayım. Aman zaten erteledim yine. İstediğim olana kadar bekleyeceğim. :)

sevgilini bilmemde o gorumceyle olmaz sevgilinle evlenince gorumcenlede evleneceksin belli yani gorunen koy kilavuz istemiyo

Evler yakındı ayrı ile geçeceğiz dedim. Bunu hallettik. Şimdi de benim istediğim olacak ya da devam etmiyorum deyip yoluma... Hayırlısı. Kimseyi alttan alasım yok açıkçası.

Back